Muistokirjoitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja Karva, 8.9.2007.

  1. Karva

    Karva Gearhead

    Yhden sun toisen Kymen nurkilla kulkeneen ajoneuvon peltejä, listoja tai muuta hiekkapuhallellut, korjannut, suoraan sanottuna toivottamista kasoista uuden veroisia tehnyt ...

    Mr Jyyrä on tällä kertaa päässyt taivaallisen tallin palvelukseen.

    Tänään siskot ja veljet, malja hänen muistolleen. Lempinimellä Mr Jyyrä kulkenut Eero Kinnunen menehtyi Kotkan aluesairaalassa pitkä aikaisen sairauden murtamana, aiemmin tällä viikolla.

    Eeron käden jälki on vuosien aikana näkynyt liki jokaisessa mainittavan arvoisessa autossa joka näillä nurkilla on nähty, vuosien aikana niiden määrä on kasvanut uskomattomiin mittakaavoihin, ja tapana oli jotta asiakas sai, väillä enemmän tai vähemmän, itse määrätä hintansa, tyypilliseen tapaan Mr Jyyrää ei maallinen kiinnostanut, pääasia oli jotta pojat sai hienoja autoja rakennettua.

    Personalliseen tapaansa Mr Jyyrä teki viimeisten vuosikymmenten aikana mitä halusi, aikasemmin hän ehti olla vuosia vaativissa tehtävissä mm, pääsuunnittelijana. Mr Jyyrällä oli korkea koulutus, hieno ura työelämässä yhdistettynä käden taitoihin, joita ei voi kuin kadehtia.

    Toivottavasti nykyisellä tallipaikalla on tilaa temmeltää, ja isolohko caminoita, RIP.
     
  2. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    :cry:
     
  3. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Noh, jospa tuo juuri tyhjentynyt olut olikin Eeron muistolle... Harmittava menetys lähiseudun harrastajille, ja onhan herran taidoilla ollut kysyntää kauempanakin. Just kerkesin antamaan puhelinnumeron eräälle kolhiintuneiden listojen omistajalle, mut voi olla että tavoittaminen on vielä hankalampaa kuin aiemmin... :odroll:
     
  4. SS-454

    SS-454 Gearhead

    RIP Jyyrä :-?

    -hema-
     
  5. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Puhallettu 60 sekunnissa => Gone in 60 seconds.
    Ei tarvi enää säästää 10 amppeerin posliinisulakkeita. Jyyrä teki niistä puhallussuuttimia.
     
  6. jorke

    jorke Gearhead

    No voihan... Oli aikas persoonallinen kaveri :odroll: .
    Ois taas pitkästä aikaa ollu hommia sille. Pitääpi vissiin sit tajota jossain vaiheessa 4dFunClubille :D ... Kuha saan peräkoukun asennettua.
     
  7. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Vieläköhän jorke sun dartin puskuri on tallessa... :rotfl:
     
  8. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Muistin ton sen jälkeen kun olin käynyt inventoimassa ja vähän siivoilemassa "jäännöksiä", mut eipä siellä tollasta puskuria näkynyt. Jotain Vanin ja vanhemman Letukan puskureita ja maskin osia löytyi, joille ei silloin ollut löytynyt omistajaa. Tämän päivän tilannetta en tiedä, mut voin kysellä.
     
  9. kime2

    kime2 Gearhead

    En tuntenut millään tavoin ko.herraa,mut miksi aina näiden vanhojen mestareiden pitää poistua kesken kaiken?

    Itsellekin on kertynyt jo monta mua opastanutta kaveria jotka on poistuneet keskuudestamme ja kaikki ei toki ole autoalalta.

    Toivottavasti nämä ko.herrat vielä joskus edes kerran kohtaan ja saan kiitoksen sanoa heille.

    Parhaat vaan lähtee niin monesti ensin :cry:
     
  10. jorke

    jorke Gearhead

    No joo, se silloin jäi sinne :oops: ....

    Hiekkamyrskyn piti tehdä siihen puskuriin pohjat kromausta varten. Kävin muutaman kerran kyselemässä ja Hesan näyttely vaan lähesty ja eihän ne sinne ois kerennyt. Tulipa sit korinväriset puskurit ja taitaa olla vieläkin. Oli sinänsä hyvä ratkaisu. Tais maksaa se homma viel 800mk.

    Mistäköhän sain sillon muuten noi toiset puskurit, en muista yhtään....
     

Kerro tästä muillekin!