Mukava kirjoitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Buick55, 29.12.2012.

  1. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Oli tuossa syksyllä sanomalehti Keskisuomalaisessa :D
    Toivottavasti saa selvää kun roiskaisin vain kameralla kuvan.
    [​IMG]
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Harvinaisen positiivinen kirjoitus suomalaisen sanomalehden kolumnistin kirjoittamaks. Ton vois kyllä luokitella olevan hyvää pr:ää jopa koko harrastukselle :)
     
  3. Hoodooman

    Hoodooman Gearhead

    Asennetta ja asiaa!
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Voi kun muutkin toimittajat ymmärtäisivät arvostaa harrastustamme. Käsityöstä kun on kyse. Toisilla on taitoa enemmän ja toisilla vähemmän, mutta käsityötä kuitenkin.
    Hyvä ja positiivinen juttu!
     
  5. jaketin

    jaketin Gearhead

    Olipas hyvä juttu, todellakin..
     
  6. Substitute

    Substitute Gearhead

    Hienoa Buick55 että nappasit talteen ja kaiken kansan näkösälle. Oli kyllä aika hämmästyttävää lukea tuo kirjoitus lehdestä.
     
  7. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Kyllähän siihen on jo tottunut että Keskisuomalaisessa on silloin tällöin tällaisia harrastajaystävällisiä juttuja, mutta tämä oli kyllä todella mukava aamun avaus lehteä lukiessa 8)
     
  8. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Ihan jees muuten mutta olis voinu jättää ton aloittelevan harrastajan haukkumatta. Ei kaikki voi olla boydcoddingtoneja syntyessään.
    Vähän jäi semmonen maku että koko juttu oli kirjoitettu vaan sen takia että sai naapurin tuunaripojan haukuttua
     
  9. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Mutta silloinhan on osuttu naulan kantaan :poff:
     
  10. B 50

    B 50 Gearhead

    Kerätäänkö kolehti ja ostetaan ens jouluksi Riikalle hartaasti toivomansa oma englanninpyörä? Olis kiva nähdä ilme kun rahtifirman kuski pakittaa pihaan. :D Tiedä mistä kolumneissa sit kirjotettais..
     
  11. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Länsi-Savo -lehtikin on männä viikolla yllättänyt etusivullaan ja jutuillaan, perjantaina Mustang ja tänään Silicone Express.
     
  12. Qjet

    Qjet 1st gear

    O-ho...Mistähän nyt tuulee...ja mitä siitä seuraa ? Toivottavasti lisää samanlaista positiivista koko vuodelle !
     
  13. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    kyllä käy onhan sitä muutamaan kolehtiin tullu täällä od:llä jo osallistuttua :D
     
  14. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    kerrankin kolehti, johon vakuutan osallistuvani.

    kuka hoitaa homman? miun on jo nettipankki auki, tilisiirtolomake melkein täytettynä. lahjoitukseksi kaavailin 10€ summaa, ja haastan kaikki tämän viestiketjun lukijat samalla summalla mukaan. ja koska lukukertoja on jo pitkälle toista tuhatta, sovitaan että ylimääräiset palautetaan. nyt puuttuu enää tilinumero.
     
  15. Holley

    Holley Gearhead

    Vuosi vuodelta itsestä tuntuu, että osittain tätä autoharrastusta tekee myös pr-mielessä ja tuo kirjoitus oli kyllä loistava ja olen kyllä tässä hupimielisessä kolehdissa mukana.
    Voi olla, että kirjoittaja puhuu positiivisia myös suomalaisista harrastajistakin, jos tämä hanke saadaan toteutumaan.

    Muistakaa tosiaan simppelit asiat ajellessanne harrasteautoilla: päästäkää jalankulkijat suojatielle, moikkailkaa pikkulapsille jne. niin ehkä valtiovalta ei ole ihan niskassa ja tällaiset ei-autoista-kiinnostuneetkin ehkä hymyilevät ajoneuvoillemme ja meille.

    Aika vähän näitä tv-sarjoja seuraan, mutta sen vähän mitä seurasin, oli ihan niin kuin tämä kirjoittikin, eli tässä sarjassa minäkin yllätyin alussa siitä, että ne oikeasti teki niitä autoja. Ja kiroilivat lopulta yllättävän samankaltaisten ongelmien kanssa kuin mitä itsekin: "miten tämä peltisarja tähän mahtuu? Ei ## mitenkään! Pitää leikata pala tästä pois..." jne.
     
  16. voittol

    voittol 2nd gear

    Mukava että joku on lukenut kivaa, itte en , luin jonkun Pörhön haastattelun Kalevasta n, 2-viikon takaa, äijä toivoi että autoverotusta muutettaisiin käytön verotuksen suuntaan , tämä aiheuttaisi vuodessa kuluja n.300-500 euron käyttöveron ja 20-30centtiä polttoaineisiin /litra.
     
  17. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Olen mukana kympillä jos joku hoitaa tuon tilin?

    Tulee mieleen että kun ko. lehti tehdään Jyväskylässä ja saattaisi jutun kirjoittajakin olla lähiseudulta niin mites jos ihan tosissaan hoidetaan se enklanninpyörä finaaliin?

    Nimittäin Jyväskylässä on suht isollaan tuo vappucruisinki(viimevuonna n.700 ajoneuvoa),siellä kun sopivasti hyvän puhujan/valtuuskunnan toimesta luovutettaisiin ennen cruisingin alkua Riikalle toivomansa Englanninpyörä,varmaan "lehdistön" paikalla ollessa,olisko mitään itua :lol: ?
     
  18. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Mukana. Ottaen senkin vaihtoehdon mukaan et menee Riikan miehelle käyttöön.. Sorry. Aina epäileväinen..
     

Kerro tästä muillekin!