Mukavia loppukauden harrastusfiiliksiä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kantri64, 13.9.2010.

  1. kantri64

    kantri64 1st gear

    Joo, olen kesän väännellyt peltisarjoja Fe-fordin ja 64 fullsizekopan väliin. Repsikan puoli valmistui jo jokunen tovi sitten mutta kuskin puolta olen pyöritellyt käytännössä ja mielessä - Se kun on varsin ahdas. Tavoitteena yhtä pitkät primäärit... Eilen se sitten aukeni miten ne mahtuu kulkemaan ja hyvä tulee.

    Lisäksi eilisillan nopea reissu eräällä läheisellä asfalttikentällä selvitti mulle, että tuolla 64´perhefarmarilla saa sittenkin pyörät sulamaan ja paskaringin piirreltyä. Ei ole menneet "virittelyrahat" hukkaan.

    Tuntuu ihan hienolta vaihteeksi, pieniä elämyksiä...
     
  2. Toke

    Toke Gearhead

    Itelle tuli mukavat viilikset ko viime perjantai-lauantai yöllö n 03.25 new yorkerista hävis ajovalot turku-rauma välillä vähän enne mynämäkeä. Tosin ne aina välil palautu ja onneks joka risteyksessä on katuvalot. Mietein siinä samalla et just tälläset asiat on hienointa vanhalla autolla ajaessa, koskaan ei voi tietää, eikä edes halua :lol:
     
  3. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

  4. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Ristiriitasia tunnelmia pukkaa...Astroon perustoimenpiteet kun auto oli ollu vähemmän asiastatietävällä ajelijalla..oli laatikkoöljytkin vaihdettu,jotain perusöljyä(ei edes punasta)ja sitäkin liian vähän,mitattu vissiin kone sammuksissa.Niinpä piti suorittaa verensiirto,ei enää tälle iltaa saanu mistään öljyä niin ponu luovutti omansa ja jäi siis talviteloille... :( :(
     
  5. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    siis ostiko juuri astron ja edellinen omistaja tehny tollasta vai lainasitko astroas ja se lainaaja vaihellu öljyjä?
     
  6. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Edelli (set)nen omistaja.
     
  7. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Pcv-vena oli sen verran tukossa että oli työntäny ittensä ulos,ilmansuodatin ei läpässy enää mitään jne...Mutta muuten kaunis.
     

Kerro tästä muillekin!