Muovin korjaaminen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja max, 26.10.2019.

  1. max

    max Double Gearhead

    Osui käsiin BBC muoviset venakopat jotka vaatis vähän korjausta.Toisessa kopassa kaikista neljästä alemmasta kiinnityskohdasta lähtee pitkät hiusmurtumat molempiin suuntiin.
    Murtumat näkyvät sekä sisä että ulkopuolelle.Sulattaisko kolvilla murtumat umpeen vai jokin muu menetelmä?
     
  2. Stang 72

    Stang 72 3rd gear

  3. sleepercooler

    sleepercooler Gearhead

  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Riippuu mitä muovia

    Jotkut kolvaantuu/muovihitsaantuu oikeen mieluusti, escortin puskuri ei sit millään poppakonsteillakaan


    Helpoin konsti kokeilla on jollain kuumalla näkymättömään paikkaan et sulaako vai yrittääkö lähteä paistumaan


    Jos on hitsauskelpoista muovia, voi askarrella säädettävään kuumailmapuhaltimeen pieni kärkisen suuttimen, tai sit kaasulla esim. kynäpoltin sulatella uutta muovia jostain saman muovisesta suikaleesta putsattuun railoon


    Ite korjailin puskureita muistaakseni ensin vuolemalla halkeamaan seevauksen samalla putsaten ja sit vaan sulatteli muovisoiroa aumaan
     
  5. Esaa

    Esaa Gearhead

    Mä lähtisin liimalla kokeilemaan, voisin kuvitella muovin olevan sellaista rakeista, kuten esim jäähdyttäjänpäädyt ei onnistu hitsata.
    2k muoviliimalla muoviliimalla volvon imusarjan paikkasin ja hyvin on kestänyt
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  6. f34

    f34 Double Gearhead

    Olen erilaisia muoveja liimaillut epoksiliimalla johon vahvikkeksi lasikuitumattoa. Kunhan on vaan hyvin puhdistanut ja karhentanut.
     

Kerro tästä muillekin!