Muoviosan tummentaminen spraylla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ChevyCaprice, 14.5.2015.

  1. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Vähintäänkin erikoinen ongelma.. Käyttökikottimesta maalasin kattospoilerin kilikalilla korinväriseksi. Kävin siis tankinläppä kourassa kattomassa halpahallista oikeanlaisen sävyn ja siitä tulikin "kirkkaampi" mitä tuo muu auto.
    Pohjana oli hopea väri, kun tuon olisi ensin vetänyt mattamustalla ja sitten turkoosi pintaväri päälle, olis varmaan ollut tummempi..? Tummansävyistä spraylakkaa en löydä mistään, onko kukaan kokeillut jos kauempaa sumuttaa mustaa sprayta, tummeneisko tuo vai meneekö lopullisesti pilalle? Ja mites noi valontummenus sprayt?
    Meinaan osaavat kymppejä maksaa nuo paukkupullot ja huvittaisi nuita enää yhtään kantaa kotia ja maalata uusiksi. Ja 400€:n käyttöromuun mitään ruiskumaalejä kyllä osta :rotfl:
     
  2. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Menee.. piloille. 400 egen kotterossa tyytysin kattelemaan toiseen suuntaan..
     
  3. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Älä ala mitää mattista sumuttelemaan. Seuraavaksi kiroat kun ei kiillä yhtään.
    Valojen tummennuslakka on vain kirkasta lakkaa johon sekoitettu mustaa maali. Mutta maksaa sekin kympin kaks.
     
  4. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Mitä jos sen kattospoilerin vetäisi ihan tarkoituksella täysin eriväriseksi.
    Voi tosiaan olla vaikea saada spraypullolla samanlaiseksi kuin ympäristö.

    Toki 50 purkin ja 500euron jälkeen alkaisi ehkä olemaan kohdallaan???
     
  5. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    tilaat vaikka automaalit.net värinumeron mukaan sävytetyn kilikalin tai käyt hakemassa värinumeron ja sen pensaläpän kanssa kivijalka myymälästä. maksaa sen parikymppiä ja tulee niin lähelle oikeaa kuin vain järkevästi mahollista saada...

    tahi sitten rentun ohjeen mukaan...
     
  6. M

    M Gearhead

    Juu ei. Ei kannata alkaa tummennussprayllä kokeilemaan, ketuiksi menee. Et sä sitä millään tummemmaksi saa muuta kuin maalaamalla kokonaan uudestaan. Jos käyt värinumeron kanssa hakemassa, niin edelleen on eri sävy. Tuskin se pieni väriero 400 euron kotterossa haittaa.
     
  7. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Valotummenus sprayta olisi kyllä ihan hyllyssä, mutta maksoi sekin niin vidusti joskus, ettei raski kokeilla jos se ei sillä kummene.
    Ja en aio maalata nyt tuota muuta autoa käläkälällä spoilerin väriseksi :poff:
     

Kerro tästä muillekin!