Murtoluku-Fiat varastettu / LÖYDETTY JO, ei varastettu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kimi-oz, 27.12.2011.

  1. Kimi-oz

    Kimi-oz Gearhead

  2. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    On niin hämärää seutua tuo Turengin Paturi että en yhtään ihmettele. Auto oli vielä kerrostalon parkkiksella kaikkien nähtävänä.
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Pistää vihaksi auton kuin auton pölliminen. Mutta kuka helvetti pöllii förstä septemberin ja miksi? Huvikseen? Osiksi? Ei saatana! Toivottavasti löytyy ehjänä.
     
  4. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tuo on oikeastaan ihan sympaattisen näköinen auto - vaikka enpä olisi viisitoista vuotta sitten uskonut että näin sanoisin. Lie ihan hauska ajettava? Jokatapauksessa, toivon tosiaan että löytyy ehjänä!
     
  5. tammercity

    tammercity Gearhead

    Onhan toi vähän niin kuin fieron ruma sisko, mutta ihan menevä silti.

    Aarne ja 59 pösökin on muuten kaiketi edelleen kateissa.

    Ei uskois, että tämän kokoseen maahan saadaan yks auto ja äijä hukattua näinkin pitkäksi aikaa.
     
  6. Milestone

    Milestone Gearhead

    Kaverin viimekesän Belgian tuliainen kyseessä. Oli maalarireissulla kuulemma.. ei mitään kuulunut vielä .. just tekstareita vaihdeltiin omistajan
    kanssa, toivotaan että löytyis äkkiä - pidetään silmät auki @@
     
  7. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    '

    Muuten, joskus 90-luvulla kävin Kemissä ja siellä näin jonkun kaupan parkkiksella tuollaisen 203:n, lie juuri Aarne ollut kyseessä. Varsi entisöimättömän tuntuinen laitehan se oli. Ja aika erikoinen pelihän se oli silloinkin.
     
  8. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

  9. Jza

    Jza Double Gearhead

  10. pas2

    pas2 Gearhead

    "Kävi ilmi, että Fiat ei ollutkaan vorojen jäljillä, vaan auto oli viety hinausliikkeen talliin.

    Auto oli ollut parkissa taloyhtiön pihassa, jossa piti tehdä kaivuutöitä.

    Auton omistaja ei asu kyseisessä yhtiössä, eikä häneen saatu yhteyttä, joten auto siirrettiin parempaan paikkaan. "

    Hyvä että löytyi.
     
  11. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    pitäiskö jonkun ostaa rillit :odroll: :rotfl:
     
  12. Jza

    Jza Double Gearhead

    Vissiin juu.
    Jos kaveri on saanut autonsa ilmoitettua varastetuksi, niin oletettavasti hän omistaa ainakin puhelimen. Tosin ilmoituksen yhteydessä poliisi olisi voinut varmaan sanoa että pirssi on korjattu talteen. Sillä täytyy olla tavallinen taavi hinausfirmassa, ellei poliisille ilmoita asiasta sillä se on varma että moisesta tempusta heille kilahti puhelu käytännössä aina. Ellei ole sitten peräti poliisi käskenyt korjata pirssin pois.
     
  13. 0132

    0132 Gearhead

    Hyvä että löytyi eikä ollut vorot asialla!

    Jotenkin kyllä ihmeellistä tuo poliisin toiminta tällaisissa tapauksissa. Tuntuu ettei heitä pahemmin kiinnosta nuo varastetut autot ja varsinkaan niiden omistajien informointi jos auto löytyy tai siitä saadan vihjeitä. Oman Caminon tapauksessakin auton löytymisestä kului noin 20 tuntia ennen kuin sain poliisilta itseltään varmistuksen että missä ojassa se on. Senkin saadakseni jouduin soittamaan kaksi tiedustelupuhelua hätäkeskukseen. Sinä aikana olisi keretty aika moneen kertaan jo ikkunat paskoa yms.
     
  14. mikki72

    mikki72 Gearhead

  15. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Sama juttu. Eli itseltäni varastettiin auto joka sitten löytyi hiilenä (mutta helposti tunnistettavana) muutaman kilometrin päästä pian rikosilmoituksen jättämisen jälkeen. Eipä poliisi ilmoitellut. Eräs kaveri sitten soitti seuraavana autona ja sanoi että paikallislehdessä oli uutinen jossa oli autopalo ja epäili että minun auto oli kyseessä. Ja niinhän se oli, auto oli sitten viety paikallisen paloaseman pihaan tutkittavaksi. Mutta itse se piti etsiä ja poliisille soittaa.
     
  16. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    no täytyy sanoo että eipä hääviä huoltakaa omistaja piä jos noi säilyttää.
     
  17. spinneri

    spinneri Gearhead

    Spinnerin verkkosivuilta löytyy hieman lisätietoa, muun muassa omistajan kommentit.


    Vinkin näytöllesi töräytti

    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     
  18. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Asia vähän toisin. Mun mattamustapaskasunny pöllittiin. En tehny läjästä rikosilmoitusta. Laitoin vain tänne OD:lle. Ja kas kummaa pollarit soitti kun sai narkit kiinni. Prepaid numero mikä ei näy missään muissa tiedostoissa kuin täällä. Siitä asiasta kirjoitin tänne toisaalle. Paitsi sen lopun kun olin sairaalassa enkä päässyt oikeuteen mihin mun olisi ollut pakko mennä, hävisin enkä saanut latiikaan, vittuilut yheltä toiselta vittumaiselta poliisilta..
     

Kerro tästä muillekin!