mustang 67 oikea etusiipi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja GT429, 9.9.2010.

  1. GT429

    GT429 3rd gear

    Olisiko kellään myydä huonoa, mutta sen verran ryhdissään olevaa että saan sovitettua oven ja konepellin raot, tai sitten jopa lainata että saan sovituksen tehtyä, uusi siipi on tulossa, mutta se kestää vielä kotvasen. siipi käy 67-67 mustista. Maksan rahdit ja vastaavat.....
     
  2. JJ

    JJ Gearhead

    Kysys Karrelta kun on samanmoinen työnalla siinä naapurissa, 0400-483687
     
  3. human62

    human62 1st gear

    Kandeis testata sillä loksulla joka siihen myös asennetaan, toki jollei valmistusheittoja ole tai tarvike vastaa täysin alkuperäistä ni sitten on eri asia.
     
  4. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    loksu

    Tästä on ollut puhetta yhen kaverin kanssa, jolla on samanikäinen musti työn alla. Hän on sovitellut useamankin kohdan autossaan uusiksi. Uudet osat eivät sovi samalla tavalla kuin vanhat, ei oikeastaan mikään. Eli koko auto nippuun lopullisilla osilla ja sovitusta, lisää sovitusta ja tarvittaessa muokkausta.
     
  5. GT429

    GT429 3rd gear

    Tarvin siipeä siksi, koska vaihdan pellit konehuoneen ympärille, iskaritolpan molemmin puolin, saan tällä siivellä sovituksen jo lähelle. Loput hierotaan sitten kun uudet siivet tulevat.
     
  6. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    No tuohon konehuoneen peltien sovitukseen tarvitsee varmaankin etusiiven, mutta itse kun nostelin pickuppiin kaverin kans ovia paikoilleen, niin alkoi tuntua, että tuli kasattua vähän väärässä järjestyksessä.

    En tiedä Mustangeista mitään, joten voi olla, että menee off-toiciks. Seuraavan kerran jos tarvii meikäläisen peltiosia sovitella, niin laitan ekaks oven paikoilleen niin, että se on oviaukossa keskellä, menee kiinni ja on muutenkin kohdallaan. Seuraavaks on (ehkä, ei vielä kokemusta) helpompi heittää etusiipi paikoilleen ja passata oven ja siiven välinen rako sopivaksi.

    Ainakin tuossa meikäläisen pickupissa saranoiden kiinnityspultit jää etusiiven alle piiloon (paitsi yhdet tulee sisäpuolelta, joten ei se sinällään ongelma ollut) ja niiden löysäämistä ja kiristämistä varten tarvitsi ovi nostaa aina pois. Ilman etusiipeä ois ollu huomattavasti helpompi/nopeampi asetella ovi paikoilleen. Itselle on kuitenkin se oven istuvuus tärkeä seikka, että tiivisteet tiivistää kunnolla jne. No nyt ne ei kyllä tiivistä kun ovat vielä vanhat, eikä ne ovetkaan nyt ihan taida kohdallaan olla. Virheistä oppii.

    Tai sitten tuo käyttämäni kasausjärjestys oli aivan oikea, mutta tuntui jotenkin hankalalta...
     
  7. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Kyllä kannattaa ovista lähteä liikkeelle. Tietää kokemuksesta. :D " Ihan jokusen auton oven säätänyt"


    "autopeltiseppä"
     
  8. Piru

    Piru 1st gear

    Tommosen videon löysin oven suuntaukseen kerrattain, jäi noista jätskitikuista mieleen. Kommenteissa mainittuna 1/8 tuumaa tehtaan välykseksi oville joka suuntaan, jos ymmärsin oikein. http://www.youtube.com/watch?v=WMab9lb4Kww
     

Kerro tästä muillekin!