"mustien laatikoitten "avaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Riztoreipas, 13.5.2004.

  1. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    elikkä nää hartsiin valetut elektroniikkaboxit..onko kokemuksia millä hartsin sais nätisti pois.nettihaku väittäis että asetoni-kylpy kypsyttäis hartsin.onko kukaan kokeillu???
     
  2. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Mä luulen että jos se on epoksihartsia asetoni ei oikeen toimi. Polyesterihartsi varmaan sulaakin liuottelun jälkeen.
     
  3. etna

    etna 1st gear

    pakettia huono liuottaa koska samalla liukenee komponetit ja/tai ainakin merkinnät et mikä on mikä
     
  4. Ei ole helppoa, sen voin sanoa heti alkuun. Tai on ainakin kärsivällisyyttä ja aikaa vaativaa (riippuen hartsin/epoksin määrästä)

    Alla olevassa linkissä olisi esimerkki työläästä projektista, jossa vanhasta Marshallista entisöitiin (jonkun riemu-idiootin jäljiltä) alkuperäiskuntoinen putkivahvistin. Sälli oli tehnyt yhteen maailman parhaista vahvistimista "omia parannuksia" ja kätkenyt "salaiset komponentit" mustalla mönjällä. Kolminkertainen Eläköön-huuto!!


    Ei muuta kuin hammaslääkärin työkaluja ostamaan :smile:

    http://www.timeelect.com/hackmarshall.htm
     
  5. Konte

    Konte 1st gear

    Joo, tosi on tuon homman vaikeus. Ja lopussa kun luulee kiitoksen seisovan huomaa, että valmistaja on käyttänyt OEM-komponentteja eli komponenttien tyypit ei ole vakiohyllykamaa (vaikka olis vakio-osia) niin siinäpä sitten naureskellaan :grin:

    Chevyn BCM-laatikko aukeaa ihan sovinnolla ja sisältä löytyy piirilevy, joka mokoma on suojattu lakalla, joka peittää merkinnät piireissä ja poisraaputettaessa vie ne mennessään....
     
  6. rt68

    rt68 1st gear

    Joskus on tullut joitain moottorikelkan ja perämoottorien bokseja purettua ja ei niihin mitään poppakonsteja ole, pieni ruuvari, veitsi ym. Työkaluilla vaan kärsivällisesti rapsuttelemaan, hankalin omasta mielestäni sellainen boksi jossa kaikki on valettu mustaan silikoniin johon on laitettu sekaan joitain vaaleita luultavasti kvartsihiekan rakeita, näitä sitten kaivellessa joutuu varomaan jottei tuhoa komponentteja.
     

Kerro tästä muillekin!