muuta sekalaista oshaan liittyen..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja timuli, 12.11.2004.

  1. Aako

    Aako 1st gear

    Tottakai.... kaikkihan on joskus aloittanut harrastuksen Tervetuloa joukkoon
    vaan! Ei todellakaan valita jäseniä kokemuksen/ iän perusteella :wink:
     
  2. jenkki

    jenkki 1st gear

    Mukaan vaan,ei sellasta harrastajaa olekaan joka ei joskus olisi ollut nuori ja kokematon.Kun kiinnostusta on niin tietoa ja kokemustakin kertyy melko nopeasti..Ja kyllä meidän kerhossa henki on sellanen että ei ketään naureta ulos jos neuvoa kysyy.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    "Ei todellakaan valita jäseniä kokemuksen/ iän perusteella"

    Valitsetteko kuitenkin jäsenenne?
     
  4. G-Bun

    G-Bun 1st gear

    Onko jotain kuukausi maksuja tmv..? Löytyykö kerholta hallia jossa pääsisi laitteleen hommia joita ei ulkosalla viitsisi tehdä..?
     
  5. Aako

    Aako 1st gear

    Valitsetteko kuitenkin jäsenenne?
    www.oshary.net/tietoa kerhosta sivulta löytyy valintakriteerit:
    Kerhon tarkoituksena on ylläpitää harrasteajoneuvotoimintaa Oulun seudulla kokoontumisten, cruisinkien ym. muodossa. OSHA:an hyväksytään amerikkalaiset autot ja moottoripyörät ikään ja merkkiin katsomatta, sekä tapauskohtaisesti jokin muu harrasteajoneuvo.
     
  6. Aako

    Aako 1st gear

    kerhon sivuilta saa liittymis-ja jäsenmaksumaksutiedot www.oshary.net Kerholla ei ole ainakaan vielä minkäänlaisia tiloja käytössä,aika näyttää
    milloin sellaiset saadaan aikaiseksi... eiköhän sekin päivä vielä koita
     
  7. jenkki

    jenkki 1st gear

    ,,ja onham meillä myös kannatusjäseniä,joten ei se liittyminen välttämättä vaadi harrasteajoneuvon omistamista.
     
  8. Trans Am -87

    Trans Am -87 1st gear

    Minäkin olen ollut jäsenenä muutamaa vuoden ilman harrasteautoa ja vasta viime vuonna hommasin sellaisen 8)
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nakkaanpa tänne kun täältä saa oululaiset kii.. Onko teillä LA-puhelimia? Millä kanavalla yleensä olette?
     
  10. KANNATTAJA

    KANNATTAJA 1st gear

    kymysys

    sunnuntainahan oli se kokous mutta ku olin pipinä niin en päässy tulee niin ajattelin näin kysyä että mitä siellä oli? terv:se tulinen tyttö 8)
     
  11. belair-64

    belair-64 1st gear

    Re: kymysys

    Kokouksessa oli yhtä "paljon" jäseniä paikalla kuin aina ennenkin.
    Suunniteltiin Oulun näyttelyn osastoa ja mietittiin cruisinki hommia yms.
    Olihan siellä muutama uusikin jäsen paikalla! Miten me saatas enemmän väkeä tulemaan noihin kokouksiin? Siellä kun ois enemmän väkeä, niin ehkä saatas enemmän uusia ideoita/ajatuksia, ehkäpä jopa hyviä sellaisia! :)
     
  12. KANNATTAJA

    KANNATTAJA 1st gear

    Hienoa että uudet jäsenet oli paikalla!!! Pitäkää kokousta AINA tärkeänä ku kerta maksatte jäsenmaksua ja siinä ajetaan TEIDÄN asiaa.
    Onko kokeiltu että kokous olis kaupungissa? Tulisiko enemmän porukkaa silloin? Voisiko siinä olla sellainen että jos ei tule kokouksiin vähintään joka toinen kerta niin siitä tulisi niin sanottu sakkolasku?
     
  13. jenkki

    jenkki 1st gear

    Onhan se kaupungissakin kokoustettu,syyskokous oli park 57;kassa,ja jengiä ei ollu paikalla sen enempää :p
    Tuo sakkolasku olis varmaan jo niin häjy vaihtoehto että porukka suuttuis ihan hiiteen,,eiks harrastamisen pitäis kummiskin olla vapaaehtoista,,,?
     
  14. KANNATTAJA

    KANNATTAJA 1st gear

    No niinpä tosiaanki ollu parkissa :-? ja porukaahan tosiaanki oli "paljon".
    No joo ehotushan se sakko vain oli. Mutta joku sanktiohan siitä vois tulla mutta mikä? Mä en vain jaksa oikein ymmärtää niitä jotka maksavat maksuja ja ei ole mukana joka on vielä kivaa mukavien ihmisen parissa :D
    SIIS KAIKKI MUKAAN SEURAAVAAN KOKOUKSEEN!!!
    Voisiko se olla että ne jotka on mukana niin sais vaikka jäsen alennusta tai jotain pientä paikan päällä? On tää kamala mitä ehotan :oops:
     
  15. jenkki

    jenkki 1st gear

    Onhan ne aina kahvit tarjottu (ja joskus jopa keksiä,,) eihän tuo ehdotus nyt kamala ole,mutta homma taitaa vaan olla niin että suurin osa porukkaa ei vaan ole kiinnostunut kokouksissa käymään,ja jos homma ei lähde puhtaasta vapaasta tahdosta niin pakottaakkaan ei voi.Ja ennemmin sitä käsittelee asioita niiden muutaman oikeasti kiinnostuneen kanssa,kun sellasten jotka on houkuteltu paikalle vetonaulojen kera ja joita oikeasti homma ei kiinnosta hevon paskaakaan.Tämä nyt vaan on tällanen yksittäinen mielipide,,,toki olis kiva jos porukkaa saapuis kokouksiin,mutta minkäs teet?
     
  16. Aako

    Aako 1st gear

    Jokainen harrastaa tavallaan! Jos ei kokoilu kiinnosta niin sinne ei ole pakko tulla, joten sanktiot jätettänee pois laskuista ? Tottakait uudet naamat on toivottavia kokouksissa ideoineen ,mutta ei sinne ketään voi väkisin raahata. Ainoastaan pakottamistielle lähdettäessä saadaan ajettua ehkä muutama kerholainen pois joukoista , toiminta kun on vapaaehtoista!
     
  17. belair-64

    belair-64 1st gear

    Jep! Ei ketään voi kokouksiin pakottaa kun on harrastuksesta kysymys.
    :D Toki niitä uusia ideoita kuunnellaan muulloinkin kun kokouksessa jos jollakulla on sellaisia! Niitä vois lähettää vaikka kerhon sähköpostiin tai kirjotella vaikka tänne
     
  18. jovihava

    jovihava 3rd gear

    Terve Oulun poppoo,

    Mites se on tämä Oulun harrastekerho, kelpaisiko porukan matkaan tämmönen eurokäyttörotteloiden kanssa painiva merkkiepäuskollinen mukaharrastelija? Tuo jenkkiharrastus tosin jäi tuonne nuoruuteen, vaan eipään sitä tiijä mihin se vielä joskus viijenkympin villitys vetää. :)

    Itellä tahtoo väkisellä lukeutua kaikki kalusto harrastelaitoksiksi, kun tuo korjaamoon taluttaminen sotii luontaista nuukuutta vastaan, ja muutenkaan henkilökohtainen filosofia ei anna periksi pistää autoon kiinni hankintavaiheessa enempää kuin pari tonnia :eek:
     
  19. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Ei muuta kuin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen! :D Ei ole pakko olla usa-auto, jotta porukkaan pääsee mukaan.
     

Kerro tästä muillekin!