Mysteeri rele

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Blue-berry, 31.7.2016.

  1. Blue-berry

    Blue-berry 2nd gear

    Moro

    Tutkein tuossa suburbanin sähköjä ja löysin katkaisijan ja releen, joille on ryötetty johdot ilmeisestikin vakkarin sarjasta. Rele ja katkaisija ovat siis erilliset mysteerit. Kummankaan ottaminen pois ei ole tietääkseni vaikuttanut mihinkään. Johtoja nyt on vaikea seurata mihin menee, jos ei ala kaikkia johtosarjojen teippejä ym. purkamaan.

    Joten osaisiko joku sanoa, että mille ja minkä takia olisi mahdollisesti vakkarilta ryötetty kytkin ja jollekin toiselle kohteelle rele?
     
  2. xarper

    xarper Gearhead

    Joku valojen kahdennus tjsp? Että palaa 4 lyhyttä yhtä aikaa kahden sijaan? Tommosta tullu itellä ainaski vastaan.
    Näinhän ei toki sais vissiin palaa mutta onhan se hieman fiksumman näkönen jos näin tekee.
     
  3. Bukero

    Bukero Gearhead

    vakkarilta siis cruiselta valojen kahdennus???onko jotain mitä en vielä tiedä...
     
  4. xarper

    xarper Gearhead

    Joku ottanu vaan jostain virran mikä sattuu tulemaan jatkuvasti? Niinhän se yleensä menee noissa virityksissä et tökitään niitä piuhoja ja eka mistä löytyy virta otetaan se sit.
     
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Jep. Ja siitä se vituks män alkaa.
     

Kerro tästä muillekin!