Mystistä matkantekoa/matelua 302 kanssa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja artolainen, 16.5.2012.

 1. artolainen

  artolainen Gearhead

  Erikoisen paskamainen satunnainen muttei huomaamaton häiriö, joka ilmenee heti ->risteyksestä lähtiessä -> kesken ajon. tapahtuu merkillinen tehon katoaminen tyyliin "½ moottoria mykistyy, pakokaasujarru päällä, sammutin päällä mutta nakuttelee menemään"
  Ryskyä ei meinaa oireen aikana saada kulkemaan 80 edes alamäessä. Oire tulee ja menee omia aikojaan,, joten hakeminen hieman hankalaa. :rotfl: Mutta kanssa- autoilijoiden :mad: :argue: ilahduttamiseksi faktakäyttöinen mysteerimielikuvitusta hyödyntävä vikalista olisi tervetullut
   
 2. sbf

  sbf Gearhead

  Pieni lisäinfo ajoneuvosta ei olis pahitteeksi.
  302 viittaa voortin pensakoneeseen mutta niissä en ole tavannut pakokaasujarruja eikä erillisiä sammuttimia. :eek:
   
 3. artolainen

  artolainen Gearhead

  Jep jep. Majurihan se.-84 colonypurkki. En minäkään noita lisävarusteita ole löytänyt. Tulpat ja sensemmoiset olen kokeillut mutta lysti on säilynyt ohjelmistossa.
  Elikä yksinkertaisesti esm 30km no problem,jolloin tapahtuu tuo hyytyminen, jota jatkuu 5-?km ja matka jatkuu niinkuin ei mitään olisi tapahtunutkaan kunnes jälleen hyydytään.
  Bensapuolella ei tuossa TwoPIsteruiskussa ole liiemmin liikkuvia mutta se selvinnee sitten kun jotain löytyy. :pinup: :wc:
  Siihen asti tarjouksia vikaehdokkaista kiitos :D
   
 4. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Eikös tossa ole se PIP boxi jakajan kyljessä, hämärän muistikuvan mukaan se tekee jotain tollasta oiretta?
   
 5. Arto65FB

  Arto65FB 1st gear

  Vastaavankaltainen ongelma poistui mulla ihan jakajan kannen ja pyörijän vaihdolla. Mutta nehän olet varmaan jo katsonutkin.
   

Kerro tästä muillekin!