Myydään tosi siisti...alkuperäinen, ajanpuutteen vuoksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mie, 17.9.2011.

 1. mie

  mie Gearhead

  No ruotsalaiset laittaa helikopteriinkin heittoistuimen.
   
 2. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Kyllä täällä on konttorit auki arkina iltaisinkin. Lauantaina ovat 14.00 asti auki, mutta rekisteröintejä ei lauantaina pysty tekemään kun trafin tietokanta on kiinni.
   
 3. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Plussana tosin on että dieselauton vuosikatsastus maksoi kokonaisuudessaan 300,- kruunua eli noin 33 euroa nykykursseilla.
   
 4. Putte

  Putte 1st gear

  Harvemmin se leimaustapahtuma itsessään varttituntia kauemmin vie, mutta on siitä osunut omalle kohdallekin poikkeuksia. Nykyään, kun valtaosa konttoreista toimii jonotusperusteella, niin saattaa kyllä pahimmillaan olla esimerkikis kuun lopulla tunninkin jonoja. No niihinhän ei kannata jäädä kuin siinä tilanteessa, että leima on saatava juuri sinä viimeisenä mahdollisena päivänä. Yllättävän moni muuten jättää sen leimaamisen viimeiseen mahdolliseen hetkeen.
   
 5. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  joo,vuos sitten oli pakko saada leima (unohdin) ja jonotin 2,5h, eikä tullu leimaa ajoaika vaan 4h.
  vein sit kaverille laitettavaks ja muistaakseni seuraavana päivänä uudestaan leimalle :oops:
   
 6. signet

  signet Gearhead

  Kyl niitä rekisteröintejä pystyy lauantainakin tekemään,pitää olla vaan konttorintätillä rek.oikeudet,kaikilla niitä ei ole...
   
 7. signet

  signet Gearhead

  näin se oli suåmessakin ark.aikaan,silloin kun katsastus oli halpaa ja neuvostoliitto oli hengissä...
   
 8. Putte

  Putte 1st gear

  Ei edes kaikissa katsastustoimipaikoissa nykyään pysty hoitamaan rekisteröintejä.
   
 9. mie

  mie Gearhead

  Tämä oli kyl sellanen, että oli pakko lainata, ei, en oo tullu torjutuksi moneen vuoteen, kun ei oo ollu tarvis ehdotella, mamma pitää ruodussa.

  Heitetään stereotypiana takas purkkaa jauhava, nahkatakki päällä oleva niin jenkkiharrastaja akkeli ~22v, ollaan niin amerikkalaisia kun ajetaan Sepon mattamustalla perhepakettiautolla. Jos em. nimimerkki onkin mies, niin upsis, no menee samaan sarjaan kuitenkin.
   
 10. signet

  signet Gearhead

  eikä kekkosen aikaan pystynyt missään katsastuskonttorilla hoitamaan,piti mennä nimismiehenkansliaan,sieltä sai väliaikaiskuitin jolla sai ajella,rekisteriote tuli postissa joskus muutaman viikon päästä...ja onnistui vain virastoaikaan...
   
 11. makemydayjew

  makemydayjew 1st gear

  toi väliaikanen rekister-ote aikanaan suasi siinä mielessä harrastelijaa että siinähän ei mainittu kun merkki, ei mallia ja sitähän tuli käytettyä hyväksi... :rotfl: :rotfl:
   
 12. Putte

  Putte 1st gear

  Näinhän se oli. Kummasti vaan silloinkin kaikki asiat hoitui. Kyllähän elämän rytmikin silloin oli erillainen, ei eletty sekuntikello kädessä.
   
 13. palontie

  palontie Double Gearhead
  Voi niitä aikoja :cry: Nyt on niin helvatan kiire kaikilla ja kaikkialla.
   
 14. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Näinhän se oli. Kummasti vaan silloinkin kaikki asiat hoitui. Kyllähän elämän rytmikin silloin oli erillainen, ei eletty sekuntikello kädessä.[/quote]

  Itseasiassa eipä tuo katsastushomma itseänikään tule juuri haittaamaan kun sen nyt tietää, varaan sitten vain ajan aiemmin...
   
 15. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  ennen oli kyllä nostalgiakin paljon parempaa..
   
 16. äksy

  äksy 1st gear

  Joo, ennen oli paskat autotkin paskempia, nykyään ei enää oikein näe kunnon romuja liikenteessä. Mutta se siitä. Itsellä syy harrastekärryn leimattomuuteen on ettei oikein kiinnosta. Tallia kun ei ole ja säilytyspaikka on tuttavan autiotalon pihalla, niin lähden kyllä mieluumin hyvällä säällä mopedilla ajelemaan. Autoakin koetin laittaa, mut kun ei ehdi, eikä se niin paljoa kiinnosta että sateessa sen kanssa pihalla puuhaisin, viime leiman jälkeen on ajettu n. 500km ja olisi käyttämistä vaille, mutta miksi käyttää kun ei nappaa, olen sitä koettanut kaupata mut kun ei kelpaa niin ei kelpaa.. Ja hinta on jo sellainen, että ennen vien ensi kesänä mökinpihaan ruostumaan muutaman sadan kilsan päähän, kuin enää tingin.
   
 17. Putte

  Putte 1st gear

  Itseasiassa ei se kiire ole oikeesti tainnut lisääntyä, vaan kaikki vaan tekee itse omat kiireensä.
   
 18. ido59

  ido59 Gearhead

  Olen samaa mieltä. "Kiire" on oma valinta, myös jos ei ole aikaa katsastaa sitä katsastetun hintaista "suoraan leimalle" -autoa :rotfl:
   
 19. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

  muistan yhen kerran ku käytin scottsdalen konttorilla niin siellä reisulla meni melkein 2h ja tulin takasin sit liukuvan työajan puitteissa ja isäukko soitti että menikö läpi ja sanoin siinä puhelimeen että kauanko meni aikaa. niin hetken päästä työkaveri-esimiehentapainen valittaa sermin takaa että leimasitko ittes ulos ruokatunnille? tun kyylät valtaa on valittaminenkin...

  ennen sitä kerkes 30 asteen pakkasessa puuliiteriin tehdyn montun päällä vaihtaan tohon pickuppiin capricesta perän ja vaihtaan camaroon dsl tekniikan pihakeinua nosturina käyttäen vaikka mitä sätöstään. nyt meinaa pelottaa käyttistenkin leimaaminen...
   
 20. take

  take 3rd gear

  Kaipa tämä on oikea paikka avautua. Nimittäin käytettyjen autojen hinnat näkyy karanneen lapasesta. Vuosituhannen vaihteessa ~15 vuotta vanhan peruskauppakassin sai 1500-2000 markalla. Nyt vaaditaan sama määrä euroja. Ihan oikeasti 15 vuotta vanha arkinen peruskinneri on loppuunajettu, tiensä päässä.
  Esim tämä: http://www.nettiauto.com/nissan/almera/3953729
  "Vähän ajettu" "vasta 200tkm ajettu" :lol:
  Ja hinta 1700E. Ja läpimätäkin vielä. No, eihän se tyhmä ole joka pyytää... :lol: :lol: :lol:
  Meneekö nämä tämmöset kaupaksi koskaan vai onko nämä vitsejä?

  Toinen mikä pistää potuttamaan on nämä kuvat joita tsättiauton myyjät laittelee. Suurin osa niin hämäriä kuvia ettei listoista alaspäin autosta näy kuin mustaa varjoa. Ilmeisesti läpilahoja kun ei kehdata paljastavia kuvia laittaa.
  Esim tämä: http://www.nettiauto.com/nissan/almera/4262645
  Oikeasti ehjästä kulkineesta voisi vielä tuon maksaa, mutta ei viitsi Vantaalle asti lähteä toteamaan että helmat on kuitenkin lahot. Eikö samalla vaivalla voi laittaa vaikka salamalla otettuja kuvia? Miksi niitä kunnollisia kuvia joutuu kärttämään joka ilmoituksesta erikseen?
   

Kerro tästä muillekin!