Myynnissä wanhat kilpurit:

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja PPRCuda, 3.2.2008.

  1. BBC

    BBC Guest

    FED

    Heh! näin siinä ois varmaan lukenu. Jos ny vähän muisteloo vanhoja niin tais yksi aika menestynytkin drag race kuljettaja/vaimo/asuinkumppani, millä nimellä ny kutsuukin, lähteä juuri sen takia kun en malttanut pysyä pois jo kerran "lopetetusta" drag race harrastuksesta vaan roudasin sen T-23 nostalgia alteredin navettaan,...

    Raumallahan ois edelleen se hienon historian omaava etumoottoridragsteri, joka myös ollut uutena Jr.Fueleri eli pikkulohkolla, ruiskuilla,... Tais olla niin että rauman autolla oli ajettu todella kova aikakin 60luvun lopussa.
    Varmasti pääsisi neuvottelemaan hinnasta poikien kanssa, koska heillä ei enää hirveästi intoa tulla takaisin radalle.

    Aulis

    Rodiin tuli vaihdettua uusi moottori ja ristus että vie hienosti rodia ja Ma iltana meni perävälityskin kun tuli annettua selkään seinäjoen ohitustiellä jollekin hiphop turbo viritykselle. Tuli ainakin todistettua että rättirenkailla menöö hienosti kahtasataa ja pirusti oli voimaa vielä nelosellakin,...
    Ennen oli muovista vain pesufatit, ny niissä perkeleissä on jo renkaatkin.
     
  2. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ruotsin kutos-Fedille tulossa uudet sivut. Oon nähnyt ton livenä ja on se magee!

    Tämä ainakin käväisi kesällä käsittääkseni ihan yleisillä markkinoilla?

    http://www.six-shooterracing.com
     
  3. MadMike

    MadMike Gearhead

    Re: Jr Fuel

    Hianooo.... ja lämpimät onnittelut.
     
  4. MadMike

    MadMike Gearhead

    Re: FED

    hmm ja mulla on mökamatin jäljiltä jälleen toimivaksi testattu ja korjattu käenpesän tötteröruisku ja paljon muutakin siihen kuuluvaa kertynyt....
    Hmmm jr fueleri joo muuten hyvä mutta tahtoo nykyään isolohkon. :poff:

    Ja parahin Aulis...mä olen kohta kolmatta kuukautta poikamies..
    Hermot lepää, ei ole migreenia, on rahaa taskussa, harrastukset on saaneet uutta pontta, ja päätän just tasan tarkaan mitä itse teen..jos jonkun naikkosen vielä riipaksi otan niin ei tosiaankaan ole enään suomalainen ja ymmärtää miksi on nainen eikä yritä olla tasa-arvoinen.
     
  5. BBC

    BBC Guest

    FED

    Täälä tuloo oikein tippa silimään ku puhutaan nostalgia kiihdyttimistä ja siitä kuinka on nähty yli 40nä ensimmäistä kertaa valo ja jo ameriikassakin lain mukaan laiton nöyryyttäminen ja orjuuttaminen on saapunut tiensä päähän meidän metsäkansan vähälukuisten miespuolisten henkilöiden kurjassa ja harmaassa elämässä.

    Lopuksi Rukoilkaamme:

    "Ou God, give us good looking womans from Thailand to save our grey and dark life. Give us also long enjoyable miles with our hot rods and long long
    wheelstands when we race with our nostalgia shit dragcars. Amen."

    AH
     
  6. gremlin

    gremlin Gearhead

    Perkeles kun ei paase noihin Thaimaalaisiin oikeen kasiks, mutta kait se sitten mennee hata ohi kun lahtee taas talveks Dominikaaniseen. Pari viikkoa tassa viela tarttis kellua ja sitten katsastamaa paikallisia suklaapuikkoja puoleks vuodeks 8)
    Mutta asiaan, oma juniorperapuikko on kontissa ja pitais alkaa matkaileen kohti Houstonia, saattaa se silti siella ollakkin jo, tai jopa laivassa, ei oikeen oo itteekkaan pysyny perassa naissa meen tavara toimituksissa :-?
    Mutta jos nyt tuolta paasis poijes maaliskuussa niin surffais Floridassa sen kuun ja sitten ihanaan suomistoliittoon ja Dodge A-100 doppelkabineroller ja raksteri iskuun ja maailmaa kiertamaan 8)
    No, naahan on naita suunnitelmia jokka on todettu sillon tallon pikkusen uudelleen suunnittelua vaativiksi mutta nyt olis tammoset suunnitelmat!
     
  7. BBC

    BBC Guest

    NatKing

    Ei vittu taasko sää lähäret. Onko tominikaanisissa lunta? täälon (jos et satu muistamaan). Kyllä Lokakuun alussa olisi hieno panna kamppeet talliin, ovi lukkoon ja lähteä talveksi vaikka california - texas - florida akselille, mutta jotenkin sitä ei enää jaksa ja varsinkin siellä Californiassa on niin perkeleenmoiset ruuhkat ja jonotukset jokapaikkaan ettei kiinnosta enää.

    Keväällä paat häksättimen jonkinlaiseen lyöntiin ja lähdet toukokuun alussa ruottiin ajamaan nostalgia pörinöihin. Minä ainakin jätän kaluston sinne kesäksi ja siinähän niitä on kisoja västerås, eskilstuna jne vaikka kuinka.
    Mikä se NätKing ikä on että pääsekkö vielä nostagia kisoihin kuskiksi?!

    jos raja 45 niin mun täytynee pakottaa tuo Mr. Hot rod eli Lörs kuskiksi ku sillä taitaa olla jo 60 aika lähellä mittarissa.

    ah
     
  8. gremlin

    gremlin Gearhead

    Re: NatKing

    Voi stana, tota ikahommaa en hokannukkaan :-?
    Mutta saiskohan siella ajaa alaikaset vaikka junnulisenssilla? :odroll:
     
  9. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Parit myyntibongaukset Ruotsista

    [​IMG]
     
  10. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Noin 4000 euroa ja sisältää aika lailla kampetta

    [​IMG]

    Pro Street Morris. Ex motor, låda och bakaxelklump.
    Ball bil och söt enligt tjejerna (förgående ägare fick ragg)
    Typ balkchassie, mittmonterad stol.
    14,5x33 slicks på Weld fälgar
    Frontrunners med plåtfälgar fram
    Fyrlänksupphängning
    9” raceaxel med Strange 35spl axlar
    Race kränghämmare
    Wheelei bars
    Fuelcell, Blå holley
    Bromssärm
    MSD AL3 med tillhörande spole
    B&M Shifter
    Riktigt snabbfäste till ratten
    Aluminium racestol
    Autometer Varv och Hastighetsmätare plus andra instrument
    NOS tubvärmare plus evakuerings slang
    AN6 NOS slang fram till motorn med filter och mätare
    Svea kardan till PG och TH350
    Automatkylare
    Motorplåt till Big block sitter i, smallblock plåtar finnes
    Aluminiumkylare med evakueringskärl
    Typ Bjärebornframvagn med slitsade skivor
    Flippfront i glasfiber (Form finnes)

    Chassiet är taggat till 7,50
    Chassiet är långt från proffsbyggt men gått 7,80- 280km/t men är nog mer lämpat för lägre hastigheter.

    Köp en billig bil, stoppa i motor, låda, bakaxelklump och du har en kanonleksak.
    Bilder från i år finns på www.mek.nu
    TSDS Malmö Bild 252 samt TSDS Sundsvall bild 78 samt 79
     
  11. BBC

    BBC Guest

    T-23

    Kato, sielähän oli auliksen entinen hoppa myynnis. Mainittiikon paljonko pyytävät siitä? Ei silti, ei se suomeen tuu mutta mielenkiinnosta ois mukava tietää.

    Morris on komia. Pikkuhommilla museokuntoon.

    FED haettu eilen Utahista, hyvällä tuurilla tuloo joulupaketissa kotio.
    AH
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kattelin tota Morrista Sundsvallissa ja on kylla rankka peli. Jos siita haluis lyhemman niin tarttis varmaan lyhentaa lootaa ja laittaa se murikkaan couplerilla kiinnes :rotfl:
    Jotenkin se kylla akkiseltaan naytti kommeemmalta vihreena :-?
     
  13. BBC

    BBC Guest

    Vintage

    Pirun komeita ovat ja jokainen näki kuin hienoja on nuo ruottalaisten nostalgia vehkeet Platun järkkäämässä X-näyttelyn hot rod hallissa.

    Korhospasilla näytti olevan hyvä paketti myynnis halvalla, siihen vähän peltivannetta, 500hp pikkulohko, PG,... ja menee heittämällä 9-10sek aikoja ja muistakaa että ruottin kisoissa (eskilstuna, västerås,..) on ilmoitusmaksu vain 100-200kr.

    Juttelin Tre swap Mr. Nykäsen kanssa ja oli lähdössä Street moparilla ajamaan blacksmith koska siellä paljon street jenkkejä kunhan ovat yli 35 v vanhoja,....

    Aulis
     
  14. -31

    -31 Gearhead

    Damned! Oon ollu joskus (aika usein) sitä mieltä, että meitä Savolaisia saa ja pitää neuvoo...
    Aulis keksi "myydä" meikäläisen -32 pakettia täällä.
    Olis tosiaan koppa ja etuakseliston päivityspaketti ja vielä coil overit taakse jouten. Haaveilin tästä jotain bracket kilpuria just noilla Aukin resepteillä....no sotkeuduin vähän uudempaan voortiin.
    :oops:
    Kato ilmo myydään osia jutskasta
     
  15. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  16. gremlin

    gremlin Gearhead

    Voi helevettilainen, tuli tosta rukista mieleen etta aikoinaan svedut rakenteli taka-aksiloita yhdistelemalla Transiitin (dana) ja Volvon rojuja.
    Tossa ilmeisesti ei ollu just niita Volvon rojuja tarjolla kun on heitetty suoraan paripyora Transun koko aksila alle :rotfl:

    Tuolla Vasteroosin lahella kavin kesalla kattoos jossain talon pihalla kun oli muutama kilpapeli. -64/5 Barracuda, puna/sini/valk. ja Sox&Martin textit kyljissa. Suht tureen nakonen kilpailunummero oli ruutuun kirjoitettu, 502.
    Tommonen Gasser Anglia oli kanssa, silla ei varmaankaan ollu ajettu vuosiin. Punanen ja kyljissa keltanen ja kyltanen raita. Ja kommeet slotti vanteet 8)
    Lisaks siella oli mattamusta Kekarais-mallin Opel. Ikkunoissa E/GAS 23 tekstit. Lisaks takaluukussa luki ''Ramrod Gassers''
     
  17. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Landaudette, teidän FEDistä oltais kovasti kiinnostuneita Norjan maalla. Mulla on yhteystiedot äijiltä, jos myynti oikeasti kiinnostaa.

    Pepe
     
  18. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Fireballin vanha Barracuda. Autossa on kultainen kosketus.
     
  19. gremlin

    gremlin Gearhead

    Jumankekka, ihmekkos siina tuli niin tuttu tuoksu vastaan :rotfl: :rotfl:
    Varmaan oli vahan sita kultaista pultusta lirahtanut sinne plaattialle jossain niista lukuisista finaalivoitoista :odroll:

    Tartteepa oikeen laittaa siitakin Firepallille kuvia, sehan vois tanne laittaa sitta Ankliasta kuvan jos sattus Antilla olemaan vintilla tilaa niiin...
     
  20. Fireball

    Fireball Gearhead

    Kyllähän te molemmat herrat hyvät tiedätte että Tena toppaa kultaiset keltaiset. Toimi myös minulla. Varokaa halpoja kopioita Sucks & Martini osalta, tämänkin autenttisen foton Kansasin kuumilta tasangoilta aidoista asioista on näpännyt joku nähtävästi hetkellisesti selvinpäin ollut Porilainen. Vai liekö käyttänyt alkuperäiskansan jäsenen apuja, sitä surullisen kuluisaa valkoisen orjuuttamaa mustaa vähemmistöä?

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!