Naarmujen häivyttäminen mattamaalista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Morbidelli, 8.7.2018.

 1. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Lokasuojaan oli ilmestynyt parkkipaikalla noin kämmenen kokoinen naarmuinen alue.:mad:
  Syvimpien naarmujen pohjalta näkyy pohjamaali ja mattamusta maali on muuttunut alueen kohdalta harmaaksi. Aivan kuin olisi karhealla santapaperilla pyyhkäisty. Maalaus on tehty Mipan mattamustalla eikä pinnassa ole mattalakkaa. Kuinkas tuota voisi yrittää korjailla, kun ei viitsisi näin kesken ajokauden alkaa maalailemaan...
   
 2. Muurahainen

  Muurahainen Gearhead

  Liimaat siihen ajokaudeksi jonkin "hienon" tarran päälle ja kauden loputtua sitten maalaat koko roskan oikean väriseksi.
   
  xarper tykkää tästä.
 3. xarper

  xarper Gearhead

  Näin minäkin aattelin, ihan sama se on miten mattamustaa korjailee, ite vetässy kilikalilla vaan mustaks kun oli löpölämmitin vähän lähellä lokasuojaa... Ei se siitä rumemmaks muutu ihan sama miten korjaat.
   
 4. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Ei varmaan juu rumemmaksi tule vaikka yrittää korjata, mutta jos saisi jotenkin häivytettyä, ettei näy korttelin päähän naarmut.
  Pohtimisen jälkeen epäilen naarmujen aiheuttajaksi polkupyörän eturenkaan hellää hiekkaista kosketusta.:mad:
   
 5. DX

  DX Double Gearhead

  tinnerirätillä pyyhkäsy vie harmautta ku se sulattaa pikkasen, mut voi samalla tärvellä mattapinnan silleen että naarmujen lisäksi loksussa on myös laikku

  hammastikulla tai viistoon katkastulla vanupuikon varrella eli "mustekynällä" väriä läpinaarmuihin
   
  Jussi289 ja Morbidelli tykkäävät tästä.
 6. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Sellasen "siistin" mattamaalin korjuu on minusta liki tekemätön paikka.
   

Kerro tästä muillekin!