Näppärä syylärin korkki.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja SamiL, 5.2.2008.

  1. SamiL

    SamiL Gearhead

    Näköjään 20-luvun konstit otettu uudelleen käyttöön. Joissakin kanttiautoissa oli lämpömittari syylärinkorkissa. Tätä uutta versiota on vain vaikeampi silmäillä ajon aikana :rotfl:
     
  2. No nykytekniikalla pikkukamera sinne pellin alle pikkulampun kera ja näyttö kojelautaan.. :poff: On ainakin uniikki lämpönäyttö.
     
  3. rane58

    rane58 Double Gearhead

    :rotfl: Tai -Poraa rei`än konepeltiin ja laittaa jonkun periskooppi sydeemin siihen... :poff:
    Voi ku rupes lapsettaa.. :oops:
     
  4. Tai hankkii lapsetuksen vuoksi kanttiauton, jossa kyylarin korkki on ulkona - ja siihen korkkiin sellaisen ajossa luettavan aikalaistarvikkeen..

    Monelle on käynyt auton hankinta mutkien kautta..
     
  5. tammercity

    tammercity Gearhead

    Mooneyesiltä tommosia katselin.. kaippa noita suomestakin sais jos Suomen kuusilmään viitsis soitella.
     
  6. ViLU

    ViLU Gearhead

  7. kime2

    kime2 Gearhead

  8. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Saisikohan moista korkkia vielä painemittarilla :eek:
     
  9. Cuda

    Cuda 1st gear


    Tai voihan sitä ihan vaan suoraviivaisesti porata rasiaporalla jääkiekon kokosen reijän siihen nykyiseen 50 - 70 lukulaisen autonsa konepeltiin - ja siihen riittävän korkeaksi jatketun tötsä-jatko-korkin jonka päässä komeilee riittävän suurikokoinen selkeälukuinen lämpömittari. Mitä se haittaa vaikka instrumentti-lisäys olisi vähän konepellin sivussa. Tai jos oikein tahtoisi hifistellä - niin kiemuraisella offset kaulalla keskelle peltiä osuva sitten. :rotfl:

    Ens kesän kuuminta hottia linttamuotia..?! :rotfl: :rotfl:

    .
    .
    .
    .
    .

    minkä tahansa putken tai letkun ulkopinnalle jousella kiinnitettävä pannuhuonetarvike ylävesiletkussa on tavannut olla kinkunpaistomittareiden tapaan hyvä - näkee hyvin koska pannu on kypsä, sen lisäksi että höyryää kovasti ja maahan valuu vettä
     

Kerro tästä muillekin!