Nahan korjaus? (reikä)

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anonymous, 14.8.2005.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Millä aineella pystyy korjaamaan reijän nahassa? Smart Repair käyttää jotain täyttömässaa, mutta onko tätä jostain saatavana, tai jotain vastaavaa? Kiitos tiedoista.
   
 2. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

  Laastaria oon enimmäkseen käyttänyt :rotfl:
   
 3. VesaR

  VesaR 1st gear

  parsimalla :pinup:
   
 4. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  kysyppä tolta Makkelta sillä muistaakseni oli joku hyvä konsti meniköhän se jotenkin niin että otat kipsi valoksen ehjän nahan "kuviosta" ja paikkaat reiän vaikka sikafleksillä annat hetken kuivahtaa ja painat sillä kipsi muotilla kuvion siihen?
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  Joo tuo kuullostaa ihan hyvältä, mutta eikö noita sikafleksejäkin ole sataa erilaista, että jos on vinkkiä mikä laatu olisi hyvä niin kiitos.
   
 6. KimT

  KimT 1st gear

  Puskuri-ohjelmassa näytettiin nahankorjaus. Ensin kallis Bemari sisään, puukolla kunnon survaisut, ja siitä työ alkoi. Homma kävi, eikä nähnyt eroa uuden ja vanhan välillä. Maksoi siinä pätkässä muistaakseni € 60,- . Joten Keltaiset Sivut käteen, ellei joku muista suoraan firman nimeä, sieltä haet, ja homma hoituu, eikä tarvitse itse miettiä onnistuuko vai ei. Putiikki josta omat aineet ostat, sijaitsee aina jostain merkillisestä syystä kaupungin toisella laidalla, tai jopa eri kaupungissa kuin olet kuvitellut.
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  Eikös puskurissa ollut just se Smart Repairin homma.
   
 8. Anonymous

  Anonymous Guest

  Puskurissa oli juuri tuo Smart repair mistä mainitsinkin. Tässä on nyt vähän entisöinti hommaa menossa ja sitä paikattavaa on jonniin verran useassa autossa, että en kyllä aja 300km/per sivu/per auto lähimälle Smart repair pisteelle ja maksa 60€/per reikä.
  Kai tämä nyt kuitenkin joku autoharrastajien sivusto oli, eikä mikään uusavuttomien neuvontapalsta, mistä saa vikkejä miten pääsee helpoiten ja nopeiten eroon rahoistaan? ;-)
   
 9. Bob

  Bob 1st gear

Kerro tästä muillekin!