Nahkaratin ehostus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja jenkkijussi, 11.3.2016.

  1. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Seville -99 ratti vähän kulahtanut. Vihjeitä kaivataan miten ja millä, kenties joku nahkamaali? Värinä on vaalea beige.
     
  2. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Riippuu varmaan siitä mitä se "vähän kulahtanut" tarkoittaa. Mä ehostin mustan nahkaratin seuraavalla tavalla. Ensin perusteellinen pesu marseillesaippualla. Kuivumisen jälkeen hienolla hiomapaperilla (olikohan tonnista) hieman silottelin kaikkein huonoimpia kohtia. Sen jälkeen maalasin ratin nahkan motipin vinyylimaalilla todella ohuita harsoja sumuttaen ja antaen välissä kuivahtaa. Lopputulos oli mielestäni ihan siisti, mutta kovin pahaksi päässyttä rattia ei tuolla tyylillä pysty pelastamaan.
     
  3. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    eikös nahkalle ole omat uudelleen värjäys ja ehostus aineet olemassa? jotain parinkympin verran kylläkin taisi olla hintaa niillä.
     
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    Hitto, kun en nyt muista merkkiä, mutta ostin jostain messuilta nahan värjäystahnaa, epäilin että se ihan humpuukia, kun myyjä kehui ja ylisti sitä niin paljon.
    Käsittelin kuluneet nahkapenkit ja ratin pari vuotta sitten ja vieläkin hyvän näköiset.
     
  5. EVO X

    EVO X Gearhead

  6. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Ehdottomasti ääni furniture clinicin tuotteille. Halpaa tilata netin kautta suoraan ovelle. Sieltä saa jotain kokonaisia settejä missä on mm. Tinneri pinnan rikkomiseen, nahkakittiä halkeamien ja kulumien tasaamiseen, ruiskutettavia tai töpötettäviä värejä ja fiksatiivi päälle kulumisenkestoon. Olen yhteen autoon ratin kunnostanut noin ja tulee nättiä jälkeä. Kaveri uusi nahkapenkitkin noilla.
     
  7. f34

    f34 Double Gearhead

    Se oli juuri tuon furniture clinicin kamaa, millä värjäsin penkit ja ratin.
    Yllättävän hyvin kestänyt. Noi mainoskuvat ennen jälkeen näyttää uskomatttomalta, mutta käytännössäkin ulkonäkö paranee huomattavasti. Pitäisiköhän sutia rouvakin uuden veroiseksi...
    Tätä käytin: Leather Re-Colouring Balm
     
  8. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Myykö kukaan Suomessa noita Furniture Clinicin tuotteita, jos saisi vaikka värikartan nahkaväreistä ensin?
     
  9. EVO X

    EVO X Gearhead

    Tuossa jo aiemmin mainitsin että AutoDude Oulussa myy joitakin FC:n tuotteita. Varmaan saavat mitä vaan jos tilaavat. Toki samalla vaivalla tilaa jo sitten suoraan Englannista itse.
     
  10. Kinppa

    Kinppa 1st gear

    detailingshop.fi
    Tuonne kyselyä. Varmasti löytyy tietoa ja furniture clinicin aineet.
     

Kerro tästä muillekin!