Naisten automobiiliajot 19.7. Kangasalla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja buick65, 10.6.2020.

  1. buick65

    buick65 Gearhead

    LÄHTÖPAIKKA
    Vehoniemen Automuseo
    Vehoniemenharjuntie 92, 36570 Kaivanto

    OHJELMA
    Klo 9.30 alkaen kokoontuminen ja ilmoittautuminen automuseolla. Päivä aloitetaan runsaalla aamiaisella ja tutustumisella osallistuviin ajokuntiin sekä Vehoniemen Automuseon näyttelyyn.

    Klo 11.00 lähtö reitille. Ajo kiertelee Kangasalan kaupungin alueella. Käymme mm. Haralanharjulla ”Kesäpäivä Kangasalla” -laulun maisemissa. Teemme tehdasvierailun kangasalalaiseen TamSilkiin, joka on ollut tunnettu jo 90 vuotta kotimaisesta aluspukeutumisesta. Ekologisia lähituotettuja (siis oikeasti Kangasalla valmistettuja) alusvaatteita pääset jo ennakkoon tutkimaan https://www.tamsilk.fi/ tai https://kalsarit.fi/ sivustoilta. Tutustumme Kimmo Pyykkö -taidemuseon kahteen näyttelyyn Kangasala-talossa.

    Nautimme lounaasta Kangasalan keskustassa ja myös Pin-Up Petrols ry:n Ladyjen vintagemuotinäytöksestä. Lounaan ja kahvin jälkeen muistamiset ja palkintojenjako. Ennen kotiinlähtöä käymme vielä tutustumassa Mobilian ”Tankki täyteen” -näyttelyyn.

    ILMOITTAUTUMINEN
    8.7. mennessä sähköisellä lomakkeella tästä tai jasenasiat@naistenautomobiiliklubi.fi tai Päivi Lemmola 0400 913 711.
    lmoita kuljettajan nimi, yhteystiedot, henkilömäärä, ajoneuvon merkki, malli ja vuosimalli sekä erityisruokavalio.

    OSALLISTUMINEN
    Museoajoneuvoikäisellä ajoneuvolla, jota kuljettaa nainen. Miehet ovat tervetulleita mukaan matkustajina. Pukeutuminen mielellään ajoneuvon aikakauden tyyliin. Osallistumismaksu on NAK:n jäsenen ajokunnalta 50 €/hlö, muilta 60 €/hlö ja maksetaan ilmoittautumisen jälkeen 8.7. mennessä Naisten Automobiiliklubin tilille FI04 1026 3000 4140 96. Viestikenttään: kuljettajan nimi ja henkilömäärä.

    TIEDUSTELUT
    Ajon järjestäjä Leila Suutarinen, 050 365 7023 tai leila@automuseo.com



    [​IMG]
     
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

  3. buick65

    buick65 Gearhead

    Vielä aikaa ilmoittautua 8.7. saakka:odcool:
     

Kerro tästä muillekin!