Nakutus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja santeri1488, 10.5.2022.

 1. santeri1488

  santeri1488 1st gear

  Olds 350 bensa nakuttaa, kylmänä ei kuulu mitään mut pikkuhiljaa koneen lämmetessä nakutus kasvaa. Kuuluu about 1000-3000 kierroksilla. Tänään tarkotus nyppästä imusarja irti mut jos nyt jollain kokemuksia samanlaisesta vaivasta voisko johtua muusta kun nostajasta.
   
 2. kippis

  kippis Gearhead

  mulla kone nakutti kun laitimmaiset pakosarjan mutterit oli löysällä. ite epäilin nostajaa niin kysäsin paikalliselta moottorispecialistilta ni sano heti et pakosarja löysällä. (valusarja)
   
 3. santeri1488

  santeri1488 1st gear

  Joo toi nyt varmaan ollu monella ihmettelyn alla vuotava pakosarja mut ei sitä niin yksinkertasella ongelmalla taida päästä taaskaan, niin mekaaninen nakutus kuitenkin ehkä sellanen et mäntä ottais kanteen kiinni mut ei niin kova ja miten nyt yhtääkiä alkais sellasta tekee ajettu rempan jälkeen 4000km ja paikallistaminen on ollu toivotonta kuuntelemmalla putkella saatikaan stetoskoopilla.turhaa sitä alkaa yläpäätä purkaa ku koneen joutuu kuitenkin ottaa alas ja palasiks niinku joka kevät prkl
   
 4. Hai

  Hai Double Gearhead

  Minä laitan panokseni kangen laakerille.
   
  impala-63 tykkää tästä.
 5. JarmoY

  JarmoY 2nd gear

  Samoin. Laakerivika on ja kampuran kaulakin jo sökö.
   
 6. Mika.T

  Mika.T Gearhead

  Kiertokangen laakerivialle ääni täältäkin.

  Lämmentessään öljyt notkistuu rajusti, välys alkaa kalkattamaan kunnes laakeri pyörähtää/leikkaa kiinni ja kanki poikki.

  Kampuran ja kangen vaihtoon...
   
 7. Hai

  Hai Double Gearhead

  Miks te kaikki veikkaatte samaa. Kangen laakerin kerroin huononee!;)
  Milloin julkaistaan tulos?
   
 8. santeri1488

  santeri1488 1st gear

  Kk laakeri ensimmäisenä tuli mieleen mut ei siihen halunnu heti taas uskoo, koneistamon kanssa juttelin ja siellä varmaankin joku veivi viallinen ko tota toistamiseen jo tekee vaikka kaikki viime kerralla tarkastettiin ja koneistettiin. Tai jotain muuta hämärää ensimmäisellä kerralla pk seudun koneistamo sekotti kankien laakeri pesät se oli vähän surullisempi näky. Ehkä 4llä avauksella sillä pääsis tänä kesänä jo vähän ajamaanki
   
 9. Wade-

  Wade- 3rd gear

  Jos taas mennyt kk lakru, mittaisin kaikki pesät ja kaulat, sekä uusia laittaessa laakerivälykset, jos ei ole tehty aiemmin.
   
 10. JarmoY

  JarmoY 2nd gear

  Miten iso laakerivälys, mitkä öljyt ja millainen ajotyyli?
   
 11. Larry79

  Larry79 1st gear

  KK laakeri, oma teki saman.
   

Kerro tästä muillekin!