Nash Ambassador 1957

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja manha, 19.8.2018.

  1. manha

    manha Gearhead

    Pakkohan se on kysellä raadin mielipidettä tästä automaailman kummajaisesta täälläkin..
    Kyseinen kapistus tuli mulle vaihdossa puolivahingossa,puhelinkaupan perusteella(oluella osuutta asiaan). Ja kun se seuraavana päivänä ilmestyi pihaan,oli myöhäistä sanojen mittaisena ukkona alkaa edellis illan kuningas ajatuksia pyörtämään.
    No nythän on osoittautunut,ettei tuosta minulle tarpeettomasta friikkikulkineesta niinvain päästäkkään eroon,muutenkuin antamalla peräkontillinen paalua viellä kaupanteon yhteydessä mukaan. Vuosien kierto tuolla tsättiautossa jobbareiden toimestako,vai kulkineen harvinaisuusko rajoittaa tämän kipon omistus halukkuutta? Näitä on Suomessa vain tämä kappale ja Ruotsistakaan ei käsittääkseni löydy kuin yksi.
    Tähän vois nyt entiset omistajat kertoa suoraan,kuinka he ovat kapistuksen joskus erehtyneet hommaamaan,koska tuskin kukaan voi väittää tilinteko tarkoitussa sitä omistaneensa...

    [​IMG]
     
    Pertti K, 12345678910, urho3 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Onhan se komean näköinen kyllä :)
     
    isalmela ja urho3 tykkäävät tästä.
  3. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Mähän sanoin sulle jo aiemmin. Mobile.de. Siellä on melko monesta maasta hiihtäjää. Laitat erittäin hyvät kuvat ja asiallisen ilmoituksen ja kerrot kaiken rehellisesti. Saattaa joku ostaa sen vaikka Italiaan.
     
    manha tykkää tästä.
  4. manha

    manha Gearhead

    No sen rehellisyyden takia se ehkä viellä tuossa pihassa onkin...
    Ja jos muutkin olis ollu rehellisiä,se ei ehkä tuossa pihassa olis...
     
    Pertti K ja riviera56 tykkäävät tästä.
  5. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Ok. No onkos sit sellasta vaihtoehtoo että ajaisit sillä ja ehkäpä alkaisit diggailla sitä. Onhan noita bisse huurusia kauppoja varmaan tehnyt itse kukin. Siinä mielessä saat ymmärrystä ainakin multa.
     
  6. manha

    manha Gearhead

    Vaihtoehto ehkä,mutta hyvin epätodennäköinen...Kaikilla kun ei yhtä aikaa ennätä ajella ja jotenkin tämä toinen kulkineeni ei satuta verkkokalvoja yhtä paljon;)

    [​IMG]
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Voi ku olis ees sen yhen vuoden vanhempi, niin olis jo siedettävämpi malli. Jos voittasin lotosta isomman siivun, niin voisin minä tuon Viiseiskankin kokoelmaan laittaa. Jospa sen joku vielä älyäisi ostaa pois ja pysyisi vieläpä Suomessa.

    [​IMG]
     
    manha ja faikku66 tykkäävät tästä.
  8. manha

    manha Gearhead

    Taitaa juuri -57 :n valmistusmäärät tehdä siitä harvinaisen.Eikä tämän hommaamiseen mitään lottovoittoja tarvita.Voi olla että lähtee hyvinkin huokealla ennen talvea.Itse mielummin luovutan sen jollekkin sitä arvostavalle,kuin pilaan lopullisesti seisottamalla ilman tallia säiden armoilla.Eli voi vaihtaa omistajaa yllättävilläkin vaihtotarjouksilla...
     
  9. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No tuo jeeppi ja sen varaosakaveri? :rolleyes::)
     
  10. manha

    manha Gearhead

    Juuri tällaista heittäytymistä arvostan tarjouksien tekemisessä,eihän sitä koskaan tiedä mikä menis läpi;)...Mutta meiltä löytyy taloudesta jo yksi "melkein maastoauto",joten Jeepille ei ole käyttöä.Ja pienenä toiveena kuitenkin olis ajoneuvo ajalta ennen päästömittauksia.
    Jonkin sortin kromosomivajaus kun on pistänyt ajamaan käyttiksinäkin vain vanhempaa kalustoa nm. 8 edellistä talvea -55 letukalla...
     
  11. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No heitetään tuo nousevan auringon maan piilofarmari vielä tarjolle...
    https://photos.app.goo.gl/grfXHMfoDQpXM2nKA
    Kytkimen työsylinteri on pöydällä, kun meni tiivisteet. En löytänyt omista rojuista uusia,pitää hakea marmorilta
    :)
     
  12. mb123

    mb123 Gearhead

    Mites se meni..? Ruma kamala hirvee mut oikeestaan aika hieno.. Älä masennu jos kukaa ei osta oon niin pöllö et voisin jollai vaihella takas :)
     
    isalmela ja manha tykkäävät tästä.
  13. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Jos ei olis liikaa kalustoa ennestään voisi jopa ruveta kiinnostamaan.Itseltä löytyy -46 Hudson ,eikä taida "hittituote" olla sekään.Ihmisillä pitäisi olla enemmän kapinahenkeä tässä autoasiassakin,mutta kun ei ole.Muskeliauto on Challenger tai Cuda ja rodi tehdään Voortista;),
     
    12345678910, talonmiehen vapaapäivä ja manha tykkäävät tästä.
  14. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Ruppeet Ismo hommaamaan tommosen vanhemman naaman ja sovittelet sen tuohon .
     
    manha tykkää tästä.
  15. manha

    manha Gearhead

    Maku asioistahan ei pitäis kiistellä,mutta... en tiedä paraneeko tuon ulkonäkö vanhemmallakaan naamarilla.

    Perse taitanee olla tämän kiesin ainuita kohtia,missä ollaan menty kuitenkin tavanomaisemmilla linjoilla...

    [​IMG]
     
    Ismoskosmos tykkää tästä.
  16. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Omistajan kanssa samaa mieltä. Eipä se siitä parane naaman vaihdolla. Ei myöskään sen suhteen, että arvo harvinaisena automallina laskee huomattavasti. Eiköhän tuossa ole yksi vahvuus juuri se, että on lähellä orkkis kuntoa.
     
    isalmela tykkää tästä.
  17. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Kaikista malleista ei koskaan tule haluttuja ja arvokkaita, mutta kaikki yleensä menee kaupaksi kun hinnan laittaa kohdalleen.

    Yleistyksenä vois sanoa että mitä erikoisempi auto niin sitä paremmassa kunnossa sen tarvis olla, jos siitä haluaa paljon euroja. Mut usein kannattavampaa on laskea hintaa kuin kunnostaa jos eroon haluaa.
     
  18. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Ja yleensä ne erikoisuudet kannattaa hommata vaan omaks iloks ja unohtaa myynti. Se on toiminu itellä, ei oo tullu tappioita:poff:
     
    Pertti K ja faikku66 tykkäävät tästä.
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu etenni nuo takavalot on tyylikkäät. Nuita vanhempia malleja on tosiaan enempi tarjolla, jotta ei maha kannattaa naamanvaihto talkoot.
     
  20. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Ismo ainakin varmaan ostas ton auton jos "naamari" olis toinen?!
     

Kerro tästä muillekin!