Nastolan Cruising 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kede -57, 3.7.2013.

  1. sbc350

    sbc350 Gearhead

  2. 1320

    1320 Gearhead

    Kuvaa löytyy täältäkin. Toimintaa tuossa "Burnissuoralla" tuntui olevan aika mukavasti. Mahtaa kaupan työntekijät ihmetellä että mitä täällä on touhuttu. :rotfl:

    Nastolan Cruising.

    Ensi vuonna uudestaan, jos ei ole jotain "Tärkeämpää" samaan aikaan. Peittoaa kyllä Stadin Cruisingin, ja samalla näkee vähän eri autoja.
     
  3. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  4. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Palaillaans vielä noihin Nastolan cruisingin palkittuihin ja muutenkii superlatiivien jakelua hienosti onnistuneesta tapahtumasta ja koko viikonlopusta. Edelleen järjestäjä yhtä hymyä noin isosta porukka määrästä, 304 autoa on paljon!

    Täällä fotoi palkituista autoista. http://ammikanala.kuvat.fi/kuvat/Auto+siellä,+toinen+täällä/Nastola+Cruising+2013+palkitut/

    Osaakohan kukaan arvata kuinka haastavaa oli tuosta automäärästä löytää ne helmet ja saattaa ne johonkin järjestykseen.....huhhelppistä miten vaikea rasti :odroll: Samalla yritettiin ehtiä ikuistamaan jokunen foto-otos albumien aarteisiin enkkavuodesta, joten hikistä oli koittaa leikkiä "tuomaria". Tuossa pähkinän lopputulema ja kyllähän nuista jokainen on sen pystin satavaramsti ansainnut ja seuraavalla kerralla taasen joku muu, sillä valintaa on. Hienoa kalustoa teillä harrasjat on!

    Best Car - Todella upea alkuperäinen avo rodi, tosin runsaasti jalostuneena. -36 Nash Lafauette convertible. Pirteä väritys ja hieno viimeistely ja ajetaan rehdisti kadulla, Wau!!
    Best Muscle Car - Iiisolla Moparin mosalla ruuditettu Dodge Coronet SuperBee -70, joka karjahteli lähtiessäään pitkiä raitoja 8)
    Best Performance Car - Teho puhuu kultaisessa asussaan, eli ruudikas Chevrolet Vega nappasi tuon pokaalin ja poistuessaan jätti "kumikaistalle" useammat merkit.
    Ladies Choice - Tässä naispuolinen raati oli todellisen pähkinän edessä, koska sieviä ja miellyttäviä autoja oli liiaksikin....mutta pirteä ja kaunis liekitetty -57 Classic Chevy natsasi raadin silmiin parhaiten.Kiitoksena lähtiessä ärjyt viivanpiirrot myös.
    Best Radical Car - Pääkaupunkiseudulta saapui huima -56 Chevy Pro Street, joka isolla isolohkolla sykähdytti monia. Radikaalin kova peli ja puhui savusuoralla iloiset savut "metrinleveistä" takatassuista :D
    Best Custom - Hämmästyytävän vaikea valinta, koska upeita näyttelyvoittajia oli tontilla enemmänkin. Todella linjakas Cadillac nappasi tänäkin vuonna pystin, mutta nyt vuosimalli oli aavistuksen vanhempaa mallia, kuin viime vuonna. Upea harmaa -48 Caddy hiveli silmiä linjoillaan.
    Best Original - Todella kaunis vanhmepi Mopar luomus oli niin upea, että tämä osui valintoihin oitis. -54 Plymouth Belvedere convertible oli huikena nätti ja harvinainen näky. Hienoa nähdä noin komeaa kalustoa.
    Best Rod - Vanhuksiin oli satsattu taasen tänä vuonna enemmän pokaaleita, vaan silti valinnan vaikeus yllätti....simppelisti hiton hienoja rodeja oli paikalla todella paljon. Kiitos jo siitä rodihemmoille! Ykköspytyn vei Kalun keltainen blower-A Ford -30. Kakkospokaali harvinaiselle ja viimeisen päälle hienolle Tuunasen Erskinelle (toimitetaan jälkitoimituksena). Kolmospysti meni kaikinpuolin virheettömän siistille ja hienolle metallinruskealla -32 Fordille.

    Best Show pystit oli jo kertoiltu tuossa aiemmassa viestissä ja nyt ne on jo saatu kaikki oikeisiin osoitteisiin saatettua. Huimaa kuinka moni osallstui hyvällä meiningillä tuohon shown tekoon....Kiitokset panostuksesta 8)

    Pitkänmatkalaisia oli saapunut erittäin paljon ja kaukaa todella tultiin. Porukkaa ajeli harrasteautollaan monesta ilmansuunnasta, ja Lappeenrannasta sekä Turusta saapuivat ahkerimmin maantiellä viihtyneet aina Nastolaan asti. Erityiskiitos tuosta, että kauempaakin kiinnostusta löytyy ajella kokemaan pokaalicruisen fiilis, hienoa!
     
  5. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Kiitoksia Kede pokaalista! Hyvä että joku tykkää, vaikka itse en pidä tuota kikotinta juuri minään, koska se on vielä täysin keskeneräinen projekti...
     
  6. sbf

    sbf Gearhead

    Kuules kalu, ja monet muut.Nää kotelot tuppaa jäämään useimmiten ikuisiksi projekteiksi jos ne haluaa hierasta kerralla vimpanpäälle.
    Ajossa ja tienpäällä kasvaa fiilis kolmanteen potenssiin tehdä talvella se raato entistä hienommaksi.
    Nimimerkillä vien huomenna leimalle koneremppaa sisustaa tiivisteitä parempia kromiosia ja muuta puunaamista vailla olevan laulukuntoisen pontiacin.
    Jos sillä pääsis loppusyksyn kruiseihin niin jaksais ihan uudella innolla hieroa sen hienommaksi.Nythän se on vuosia venannu edes ajokuntoiseksi pääsyä.
     
  7. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Höh, mä unohdin äänestää :cry:
    Olisin äänestänyt tätä: [​IMG]
     
  8. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Aijjai,olihan siellä taas mukavata! Oli hienoja suorituksia burnis-pätkällä, parhaiten jäi mieleen ehkä se suksikatto-lada, -73 (?) new yorker (?), ja yllättävän korkealle taivahalle sai kuminriekaleet lentämään blowerin voimin camarolla. Ja tietty Tatu vie caminoa aikas näyttävästi! Eikä sovi tietenkään unhoittaa sitä Mersu-sketsiä. :rotfl: :lol:
     
  9. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Suurkiitokset järjestäjälle/-jille!

    Oikein silmä lepäsi eri ikäisten ja merkkisten sekä mallien keskellä! Ei tainnut olla joukossa kahta samanlaista? Merkillepantavaa on, että kuinka hyvää huolta ja hyvässä kunnossa autojen omistajat ovat autojaan pitäneet. Tsemppiä jatkossakin autojen parissa ahertaville!
     
  10. Ö..Speed?

    Ö..Speed? 1st gear

    Saimpahan ainakin porukan naarammaan ja hymyä jo muutenkin iloisen porukan huulille :rotfl: :D :rotfl: :D

    Tuo mun ryskä on vm 77 .. jos se nyt ketään edes kiinnostaa :) :D
     
  11. MAZA96

    MAZA96 1st gear

    Joo tosi hauska ilta oli ja porukkaa oli tosi mukavasti. Taas tuli nykerrettyä tämmönen kuvakollaasi http://www.youtube.com/watch?v=QEeOwh_g4_0 Myös burnis suoran kumipoltto karkeloista videota olisi ,mutta kun en noita kilpiä osaa sumentaa niin antaa olla. :odroll:
     
  12. sämpy

    sämpy Double Gearhead

  13. Tunaman

    Tunaman 3rd gear

  14. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Niin tarkotin siis että oisko se iso mopari ollu vm.73... Itellä oli joskus kyllä -73 Larssi,eikä se kyllä kuulostanu ihan samalle kun se sun puusuksilla varustettu... :lol: Mutta luulen että pensaa se vei kyllä enemmän,oli kuitenki 1200 orkkis tekniikal.
     
  15. sbc350

    sbc350 Gearhead

  16. Ö..Speed?

    Ö..Speed? 1st gear

    Heh..jaa joo niin että se moppe olis ollut -73..minun moka tämä.
    Vakio kone tuollakin laapotissa on (ainakin ollut)..ne oli ne sukset mitkä teki sen illuusion :lol:
     
  17. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Hyvä video!

    Mites sitä sanottiinkaan, että: Jos ei ole kiire, niin tee tietokoneella. :D
     
  18. G20

    G20 Gearhead

    Ihmettelikö kukaan muu Orimattilan letkan aikana Nastolan taajama-alueella Subaru sankarin ohitusta..? Näytti olevan kiire ja sen verran ehdin nähdä että rekkari FGT-jotakin sekin jo vissiin kertoo jotain..? :poff:
     
  19. pumpuli

    pumpuli Gearhead

    Kyl ihmeteltii,aivan reikäpää.
     
  20. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Olikohan oikeasti kiire vai voittiko kateus kiimankin?

    Oli miten oli, niin ko. tilanteessa liikenneturvallisuudesta vastaa ensisijaisesti ohittaja.
     

Kerro tästä muillekin!