Nastolan Cruising 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kede -57, 3.7.2013.

  1. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Joo, meinasin saada p*skahalvauksen avossa kun se kaasutti peiliä hipoen ohi kuin heikkopäinen :soosoo:
     
  2. G20

    G20 Gearhead

    Niimpä, noita tuntuu nykyään riittävän. Kuitenkin täysin ulkopuolisia ja hienoon tapahtumaan kuulumattomia juttuja.
     
  3. stangrider

    stangrider Gearhead

    Juu.. Sabaro suorana veti risteykseen kaikkien ohi.. menikö jakajan väärältä puoleltakin?.. mihin sitten kääntyi vai menikö suoraan?
     
  4. procold

    procold Gearhead

    Kiitos taas Kedelle ,ollut vissiin työntäyteinen kesä mutta silti jaksoit hoitaa pystit, hienon ilmon ja puuhata hienon gruisingin, eipä tarvinnut arpoa jääkö stadiin vai lähteä nastolaan.
    Kaunis kiitos myös komeasta pystistä :D

    Jari
     
  5. procold

    procold Gearhead

    Voi hitto mikä fiilis tuli tuosta vekkuliverstaan videosta, kiitos.
     
  6. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Pakko kanssa ansaitut kehut heittää näille videoita ahkeroinneille useammalle harrastajalle. Hienoa katseltavaa ja kiitokset panostuksesta....menee meinaan tovi kun nuo pakertaa kasaan.
    Vieläkin hyvä mieli onnistuneesta Cruisingista, vaikka tapahtumasta jo pari viikkoa mennyt....saanut oman Chevyn motinkin jo kerran rikootua, mut ei haittaa. Pikkumurheet korjaantuu kyl....nyt keskittyy jo tulevaan viikonloppuun Tierpin kisa-areenalle. Koitetaas mennä kovaa....
     
  7. astrobaby

    astrobaby 1st gear

  8. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Tänä vuonna??
     
  9. 1320

    1320 Gearhead

    Vihdoin ja viimein sain Nastola Cruisingin Burnisvideon tehtyä (Eihän siinä kauaa mennytkään :oops: ). Siitä nonstoppina iso kasa savuisia burniksia, pääsee näin talvenkin keskellä kuminkäryn tunnelmaan.


    [youtube]7QvbceB9N_E[/youtube]

    https://www.youtube.com/watch?v=7QvbceB9N_E&
     

Kerro tästä muillekin!