Navigaattori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Eyetech, 23.3.2007.

  1. lisol

    lisol Gearhead

    Itellä HP:n iPaq palm, jossa TomTom6 navigaattori.

    Näspä, varsinkin jos on käyttöä noille pc ominaisuuksille.
    Ja matkailussa must, viihdyttää lentomatkalla ja kentällä, (musaa, pelejä, leffaa.) Ja opastaa kaupungissa kävellenkin.
     
  2. teepee

    teepee Gearhead

    Tietääkös joku saako noihin maantienavigaattoreihin asennettua merikarttoja?
    Sit mäkin voisin sellaisen ostaa jos sen vois napata autosta ja tökätä veneeseen käyttää siinäkin
     
  3. Gyrus

    Gyrus Gearhead

    teepee: Kännykköihin/kämmenmikroihin saa ohjelmia sekä maanteille että merille..

    Omat kokemukset on navicoren vanhemmista softista ja Tomtomista kännykässä, mutta jos nyt ostaisin niin ostaisin Garminin koska niissä näkyy myös kärrypolut mitä tomtom ei löydä.. (tomtom kartat tosi vanhoja suomen osalta)
     
  4. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    No niin.
    Tuli hommatttua tuo Tom Tom
    Eka testaus tänä aamuna todisti, että kätevä laite.
    Opasti perille vaikka koitin sitä kiertämällä hämätäkkin ;)
    Huonoja puolia; Tampereen seudulla on teitä tehty lisää ja niitä ei näkynyt kartalla.
    Minkähänlaisin välein noita karttapäivityksiä ilmestyy?

    Toinen huonoksi havaittu juttu oli kapineen imukuppikiinnitys.
    Putosi pari kertaa lasista, eli ei oikein vakuuttanut….
    Muutenkin tuo järkevä sijoituspaikka lasissa ei ole ehkä kaikkein paras, eli pitänee tehdä kojetauluun sopiva kiinnitys.
    Jos jollakin on ylimääräinen imukuppi kiinnike, niin pistä yv:tä, ostan sen kernaasti pois. Siitä saa pohjan uudelle kiinnitykselle.
     
  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Itsekin olen Tomppaan (GO) ollut tyytyväinen. Reitinvalinnat on joskus hiukan omalaatuisia, joten kannattaa tarkistaa ennen lähtöä että on samaa mieltä reitistä. Mutta perille aina löytää. Suomessa tuleekin käytettyä vain viimeisillä kilometreillä ennen kohdetta, pidemmät siirtymät oman maun mukaan. Ilmeisesti karttapohjassa on teiden nopeusluokitukset poskellaan ja kun laite etsii sen mielestä nopeimman reitin, niin se voi olla oikeasti ihan jotain muuta.

    Imukuppi on minullakin irronut kahdesti nyt kahden vuoden käytön aikana - eli sinulla on kiintiö täynnä pitkäksi aikaa... Oikeasti se on ronkeli epäpuhtuksille, joten toimin yleensä seuraavasti: pyyhkäisen imukupin kämmenellä puhtaaksi ja hönkäisen siihen pikku huurukerroksen ennenkuin länttään ikkunaan (joka myös pitää olla puhdas). Pakkasella kylmään lasiin kiinnitettäessä tuokaan ei välttämättä riitä lasin lämmetessä.
     
  6. gary82

    gary82 1st gear

    Imukupin saa pysymään lasissa kun sen putsaa kunnolla :wc: siis lasin ja imukupin! Duuni autossa pyyhin jollain lasin pesu neste seoksella kummatkin ja hyvin on pysyny! :) Omassa autos on ed. omistajan toimesta kojelaudalle asenettu kovaa muovia oleva "jalusta", siinä on pysynyt hyvin :x paitsi sillon kun yritin 20 asteen pakkasella laittaa nuvia paikoilleen :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  7. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Heh, kotio lähtiessä putos kolmannen kerran. Eli tilastollisesti mulla ei pitäis enää pudota pitkiin aikoihin :rotfl:

    Syy on kyllä se, että lasi ja kuppi lienee likaiset.....
     
  8. tanari

    tanari 1st gear

    itellä on nyt insnav käytössä, tuntuu ihan asialliselta, löysin jopa tänne pieksämäelle silä :lol: olisin kyllä varmaan löytänyt ilmankin, mutta todella asiallisen olonen laite, näkee arvioidun saapumisajan perille + todellisen nopeuden ja muummoassa kameratolpat :eek:
     

Kerro tästä muillekin!