Neekerintukalla puhdistettu pinta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Malibu'67, 27.7.2007.

  1. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Olisiko tuollainen lähellä sitä mitä etsit? Kun huomaa klikata sitä kuvaa niin se avautuu suurempana.
    http://www.laikat.com/kauppa/produc...d/418?osCsid=73d1fd6981adb93f064eb0053fa22145
     
  2. Karva

    Karva Gearhead

    3M™ Scotch-Brite™ puhdistuslaikat
    Valmistettu avoimesta, hioma-aineella kyllästetystä ja käytännössä tukkeutumattomasta Scotch-Brite™ nylonista, tällä saa aikaan maalauskelpoisen metallipinnan vähällä vaivalla. Saatavana kahtena kokona karapitimellä työkoneisiin kiinnitettäväksi.

    Täydellinen vaihtoehto teräsharjoille ruosteen, maalien, tiivisteiden ja koripinnoitteiden kovaan poistoon. 3M™ Puhdistuslaikka on tehokas puhdistus- ja käsittelylaikka. Helposti hallittavana se antaa hienon viimeistelyn, puhdistaen nopeasti ja tasaisesti. Joustava hankalissa paikoissa, sen ainutlaatuinen rakenne ei tukkeudu ja kestää kauan.


    ****

    Näin se muistaakseni mäni !!!
    3M nettisivut ja suomi - kieli ...
     
  3. tero76

    tero76 1st gear


    No tuon näköisen ne minulle möi 3m:tä kun vähän tuotenumeroita utelin. Liekö sitten se oikea.
     
  4. SC 285

    SC 285 1st gear

    En jaksanu lukea koko topiikkia, mutta vastaus on että tarvii...
     
  5. Karva

    Karva Gearhead



    Kyllä se siltä näyttää, ainakin kuvassa, kokeile ja ilmoottele tai laita tähän viestiketjuun notta mitä olit mieltä, allekirjailleen mielestä on hyvä tavara.
     
  6. tero76

    tero76 1st gear

    On vanha juttu, mutta vastataan eli hyvää tavaraa möivät; remontissa tuo ei kulunut juurikaan ja oli tehokas poistamaan maalia ym. paskaa. Yhdellä pärjäsin ja ei sekään juurikaan kulunut.
     
  7. Helmsman

    Helmsman Gearhead

    Kiinnitin tommosen laikan (valmistajasta ei tietoa) rälläkkääni ja koitin vähän hivauttaa ruostetta pois raudasta. Laikka otti ja halkes ja yksi puolisko lensi jonnekin takavasemmalle (ja kauas...)korvaa hipaisten. Oisko kierroksia ollu hiukan liikaa?? :( Sitten katsoin hiomapaperin terveellisemmäksi vaihtoehdoksi...
     
  8. saminurminen89

    saminurminen89 1st gear

    mitään missä ei ole juuri rälläkkään tarkoitettua kiinnitystä ei saa rälläkkään laittaa! ja tässä umpinaisessa tahnatukkalaikassahan ei ole sitä rälläkkään kuuluvaa reikää vaan porakoneen karaan tuleva reikä... ottaa rälläkkä turhan reilusti noita revolutioneita... 8)
     
  9. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    työkalu ässissä myyvät tuota neekerintukkaa myös 125mm rälläkkään sopivassa muodossa.
    Itseläni on ryobi, jossa on kierrosten nopeuden säätö, varsin kätevä ruosteiden yms poistaja ko kombinaatio on.
     
  10. roku65

    roku65 Gearhead

    Olemme käyttäneet pahvilaikalla tuettua nylon laikkaa paineilmakäyttöisessä
    "putsarissa", emme koskaan rälläkässä vaikka hiomakiekon kiinnitysmenetelmä on yhtenevä . Sama homma fiiberi ja hiomapaperilaikkojen kanssa. Rälläkkä on mainio laite siinä mihin se on tarkoitettu. Autokorihommiin soveltuu putsari mielestäni paremmin jo kokonsa ja paremmin hallittavan pyörintänopeutensa vuoksi.
    Poraan kiinitettävät nylon laikat on sitten vielä erikseen...
     

Kerro tästä muillekin!