Neliveto ei mee ramissa päälle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja mhaapatie, 7.2.2007.

  1. mhaapatie

    mhaapatie 1st gear

    Ei tarvitse lisätä, kyllä sitä kulkeutuu perästä, kun muistat vaan tarkistaa, että etuperässä on tarpeeksi ja lisätä tarpeen vaatiessa!!![/quote]

    Näin sen itsekin ajattelin.
     
  2. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    Mites tuota "ongelmana" että 4wd valo syttyy palamaan kun ajanut noin 1-5km ,palaa aikansa,saattaa sammua ihan yks kaks. ja saattaa taas syttyä sitten iteksiään.. No äsken avasin sen siirtohaarukka kotelon,toinen nailoni oli karannut haarukalta. ja alipaine kellon toisesta letkunipasta tuli ÖLJYÄ! kun siirtohaarukkaa liikuttelin käsin... eikös siellä pitäs vaan ilman liikkua?? mistähän öljy sinne päässyt? 4veto toimii muuten kyllä ihan ok,mutta häiritsee tuo merkkivalon palaminen/vilkkuminen omiaan..
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Jos siellä on öljyä, on kalvo puhki!!

    EDITTIÄ: niin tai siis kummassa letkussa sitä öljyä on?? Jos siinä murikan puoleisessa, niin ei ole kalvo puhki, vaan se o-rengas, joka tiivistää sen käyttöakselin sinne öljytilaan siitä alipainetilasta, on rikki, mutta seuraus on periaatteessa sama: joutuu vaihtamaan sen alipainekalvohässäkän!!

    Alipainekalvoa ja nyloneita on varastossa!!
     
  4. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    Mutta kun neliveto menee päälle ihan ok ja pysyy. ja sitä öljyä tuli vain siitä toisesta putkesta. samoin kun sormella tulppaa toisen niin haarukka ei liiku käsin..
     

Kerro tästä muillekin!