Neon 2000

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Smokend, 14.8.2011.

  1. Smokend

    Smokend 3rd gear

    Kun syksy on tulollansa niin mammastin autosta eli neonista on alkanut mittaristosta kierros sekä nopeusmittarin valot sammumaan kaikkialla muualla toimii taustavalot. mitäs kaikkea pitää ottaa huomioon kun puran mittariston käteen? <-- (joku kuitenkin kuittaa "käteen") ja saako edes noita polttimoja vaihdettua? etteivät ole ledejä....
     
  2. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Saa vaihdettua ja uskon että neonissa mittariston purku on ihan simppeli ruuvit auki ja mittaristo pois toimenpide. Varot vaan ettet revi liittimä rikki tai mahdollisesti riko nopeusmittarin vaijeria (onko Neonissa vielä sellainen???)
     
  3. gintonicice

    gintonicice 3rd gear

  4. Smokend

    Smokend 3rd gear

    thx
     

Kerro tästä muillekin!