Neon takajarrupalojen vaihto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja mie, 3.3.2023.

 1. mie

  mie Gearhead

  Tarkoitus olisi vaihtaa palat taakse ja jarruletku/putkikokonaisuus vähän ihmetyttää, kun tulee banjolla kiinni aika pitkällä putkiosalla. Kysymys kuuluu, saako satulan tulemaan pois ilman, että tuota banjoliitosta (https://www.ebay.com/itm/204139776764) tarvitsee irroittaa satulasta (ei huvittaisi ilmailla, kun ilmausnippa on kuitenkin jumissa:(
   
 2. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Tuon ikäisessä rysyssä on "phenolic" männät jarruissa, ne turpoo vuosien saatossa ja kun puristat ne pohjaan niin ne alkaa jumiin. Sit teet rempan toiseen kertaan. Vaihtasin ne samalla, teräksisiin jos on saatavilla mutta kyllä uusilla bakeliiteillakin vuosia pärjää.
   
  Fuselage tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!