Neon Turbo!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BowTie81, 18.10.2003.

  1. BowTie81

    BowTie81 Gearhead

    Tollasia tykkejä saa jenkeissä 20 000 dollarilla. 2.4 turbo, sama kone varmaan ku pt cruiser gtssä jota on alettu tuoda suomeen, eli siihen on eu tyypit päästöille ja neonia tuodaan suomeen muuten joten autollekkin on eu tyypit. Onko siten mahdollista tuoda tuollanen neon suomeen jenkeistä ja maksaa verot? Miten iso vero mahtaa tulla, miten menetellään eun ulkopuolelta tuotaessa, verrataanko autoa johonkin vai?
    Tuo turbo neon on aika tykki tosiaan, äkkinäisempi vertais buick grand nationaliin, sleeper henkinen olis ainaki suomessa ku täällä luullaan neonia luumuks. Vakiona 0-100 5.6 ja varttimaili 14.2!!
     
  2. BowTie81

    BowTie81 Gearhead

    joo, siis ihan vaan kauppakassiks tietty, kun kaupat menee niin aikas kii nykyjään..
     
  3. Coyote

    Coyote 1st gear

    kone on sama kuin PT Cruiser 2.4 GT:ssä. mutta jenkeissä Neon SRT4 on sisämarkkinoille tarkoitettu, ja myydään Dodgen eikä Chryslerin merkillä, joten ainakaan toistaiseksi ei ole tulossa suomeen virallista reittiä...PT GT taas on oiva peli kauppakassiksikin, ajoin ko.autolla viimeviikolla ja totesin loistavaksi...
     
  4. BowTie81

    BowTie81 Gearhead

    Joo eihän sitä tuoda virallisesti niin, mutta jos toisi tuontiautona, kai se olisi mahdollista, vaikka se on dodge jenkkeissä niin kai ne eu tyypitykset pätee?
    Pitää joskus käydä kokeilemassa tota pt cruiseria, dieseliä siis, että onko siitä mihinkää, hintahan on vähä enemmän ku vastaava dieselmalli jostain tavallisesta autosta..
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    No eipä se SRT4 ulkokuorellaan oikein siihen sleeper kategoriaan kyllä meikäläisen silmissä mahdu. Mutta kovasti ovat ameriikan poijat kehuneet autoa muuten, monet on ajaneet modifioimattomilla laitteilla 13 puolelle varttimaililla.
     
  6. JR

    JR Gearhead

    Eipä tuo SRT-4 Neon vallan kovasti sleeperiltä näytä... Yhtä paljon oikeastaan kun Subarun Impreza WRC STi. Tosin kiva käyttöpeli varmastikin olisi. Ja vieläpä hyvä kulkuinen. Kiinnostaisi kovasti nähdä noita joskus Suomessakin.
     
  7. Roc

    Roc Gearhead

    Olisi muuten aika mielenkiintonen vastustaja Hondan type-ärrälle. Menohaluissa Neon ainaki veis 10-0.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    auto on turpo kuski on urbo.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    If it aint blown it just sucs!
     
  10. GN 87

    GN 87 1st gear

    Paljonko toi erillinen tyyppikatsastus maksaa Suomessa? Täällä Espanjassa saat auton kuin auton kilpiin maksamalla 1800 € tyyppikatsastuksen / auto kun se todetaan olevan jenkki tyypitetty = kovemmat rajat kuin Euroopassa? Noi Suomessa tyypitetyt(??) Avalanche / Hummer H2 kun on kuulemma tyypitetty Norjassa ( ei EU???) mutta ne taas myydään Suomessa Truck masters nimellä? Korjatkaa jos heitän ihan virheitÄ...
     
  11. Toitsu

    Toitsu 3rd gear

    Ainakin kun kävin kaverin HondaR :n koeajamassa, niin mieleen tuli väkisinkin, että ainoa urheilullisuus on vaan samanlainen punainen R kirjain takaluukussa kuin on ngk:n R sarjan nelikärkitulpissa, eli siinä varmaan viritykset verrattuna tavalliseen malliin? :grin:

    Saman oloisesti toi kulki kuin 90% "viriviri" keskiverto pikkuautoista(mm. golf gti, Yaris 1.3...)
    Tai ainakin pers tuntuma sanoo niin! :smile:
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo kato ei se auto ittellää kulje.
    Tarvii kans kuskin joka osaa käskee :smile:
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Menkää jo jonnekkin gtituninghöpöhöpö foorumiin keskustelemaan näistä helvetin leivänpaahtimista.
     
  14. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    :grin: Mutta tommonen helvetin leivänpaahdinhan olis oikein hyvä käyttö pirssi jollekkin mopar harrastajalle...siis jos niitä tuotas suomeen...meneekin aika mukavasti.
    _________________
    Fashions fade,real style never does.


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Speed 2003-10-26 23:38 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!