Neonin kytkentäkaavio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Petteri, 23.2.2003.

  1. Petteri

    Petteri 1st gear

    Oisko kellään tietoa mist näkis chrysler neonin (vm2000) sähkökaavion?

    Petteri Kovanen
     
  2. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Paikalliselta Chrysler-jälleenmyyjältä. Ei varmaan maksa kauheesti. Kaveri sai joku vuosi sitten -73 Valianttiin valokopiot ilmaiseksi! Ei tosin ollut koko auton kaaviot kyseessä.
     
  3. BowTie81

    BowTie81 Gearhead

    Onkos raisleri ollu hyvä? Kehuvat autokeskuksessa ettei oo ollu paljoo vikoja. Mut miksei manuaaleja oo kukaan halunnu?? Vähän halvan olosta muovia sisällä mut muuten ihan hauskan olonen auto se on. Voisin ostaa itekkin jos saisin hyvään hintaan, tosi hyvään koska en tollasta hae täl hetkellä..
     
  4. Petteri

    Petteri 1st gear

    No vaikee sanoo viel tosta kun olen ollu omistaja vasta pari viikkoa mut sellainen vika siinä oli, että kartturin puolen ovesta oli keskuslukituksen moottorista menny hampaat rikki. No onneksi liike maksoi sen korjauksen.
    Aika vaikea tohon on saada Euroopasta osia ainaki mitä oon netistä koittanu ettiä, että melkein kaikki pitäisi tilata suoraan Yhdysvalloista ellei sitten tilaa jonkin suomalaisen tuontiliikkeen kautta (hinta voi kyllä nousta vähän turhan korkeaksi).
     
  5. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Siis miten ei saa osia? Tarkotatko samaa kuin vaimon edesmenneessä Hyundaissa. Tarvikkeena ei saanut juuri mitään, vaan kaikki piti hommata genuine partsina tai purkuautoista. Kyllähän merkkiliikkeestä saa Neonin ikäiseen vielä kaiken. Taas jos etsii esim. kireämpää alustan ja koneen osaa, niin vaikka US-parts pystynee auttamaan. Ja mitä tuningheebeleihin tulee, niin muistaakseni GTi-magazine käytti suomalaisia osatoimittajia projektissaan.
     
  6. Petteri

    Petteri 1st gear

    Siis esim. korisarjoja ei oikeen tahdo löytyy Euroopasta tohon. Tietyst voi tilata esim completoksen kautta mutta maksaa yli kolme kertaa enemmän kuin itse Amerikassa (en sitten tiedä tuleeko siihen jotain veroja kun tilaa EU:n ulkopuolelta). Jos jollakin sattuu olemaan se GTI-lehden numero niin olisin kiitollinen jos viitsisi katsoa siintä niitä tavarantoimittajia.
     

Kerro tästä muillekin!