Neonin virittely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 20.10.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kävin Neon FAQ-sivustolla. Siellä lueteltiin kattavasti erilaiset virittelykeinot. Vaihdetaan jokin pylpyrä toisenlaiseen (+1hp), tehdään jotain muuta vastaavaa (+1hp) ja jollain lisätempulla tulee vielä 0,5hp lisää.

    Höh. 2 litran kone ja sitä viritellään 1hp kerrallaan. Onko turbotus ainoa todellinen vaihtoehto saada lisää ytyä Neonin 2 litran koneesta. 2003 malli.

    Usein on puhuttu "lastujen vaihdosta". FAQ-sivusto haukkui pystyyn sikäläisen Performance Chip-toimittajan. Chippauksen ainoa anti oli uusi tarra vanhan boxin kyljessä.

    Siis, onko pakko etsiä turbo-paja? Suosituksia?

    cartman
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Neonin motiin on kyllä aika paljon palikkaa tarjolla, mitä ohimennen oon seurannut. Kokonaista ARCA mottiakin oli mopar performancella tarjolla, 160 heppaseks ilmotettu. En tiedä miten noi ruiskunohjaukset moisessa toimii, mutta mahdollisuuksia virittämiselle on sekä vaparina, että turbona. Jos tarkotus on saada merkittävästi lisätehoa ja säilyttää käyttöominaisuudet, niin ahtaminen lienee ainoo oikea tie. Valmiit bolt on ahdinsarjat oli muistaakseni 3 ja 4000$ välillä.
     

Kerro tästä muillekin!