Neonvalo auton alle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Saunis, 5.1.2004.

  1. Safari

    Safari 1st gear

    Valojen väristä vielä, eteenpäin ei saa näkyä punaista valoa, taaksepäin ei valkoista (tietää katsos että kuinka päin auto on...) niin ja sininen valo kuuluu tosiaankin vain hälytysajoneuvoihin... Ja lakihan määrää pakolliset ja sallitut valaisimet, eikä muita valoja saa lain mukaan autoon laittaa.
     
  2. bird72

    bird72 1st gear

    Siirryin kanssa 2000 luvulle laittamalla birdiin punaiset led-polttimot takavaloihin.Mukavan nopeesti välähtelee jarruvalot ja vilkut.Nämä löytyi jostain arizonalaisesta puljusta.Yhdessä polttimossa 24 led lamppua.
     
  3. macci

    macci 1st gear

    no euro autoon neonit mut älkää pilatko jenkkei semmosil=)
     
  4. Boss

    Boss 1st gear

    mulla on capriceen tilattu peräkonttiin siniset kylmäkatodi valot ja himmee samanvärinen etusohvan alle mun mielest sopii hyvin auton merensiniseen sisustaan eikä ole kyse mistää TEINIXXX capricesta
     
  5. buick555

    buick555 1st gear

    höpöhöpö ollut viime kesän alla vanhas buickissa. toimii eikä moni ole valittanut, kun ne ei ole liian kirkkaat vaan hillityt. ajon aikana niitä ei saa käyttää. katkaisija pitäisi sijaita esim kone pellin alla, ettei niitä voisi kytkeä ajon aikana.......ja vitut. että kyllä tuunigi poikia vituttaa kun meitsi liikenne valoista nöyryytää ne aluvalot palaen
     
  6. buick555

    buick555 1st gear

  7. macci

    macci 1st gear

    joo o taustapeiliin vaan joulukoristeet roikkuun, kynttelikkö taka ikkunalle ja neonit palaa... tosi joulunen fiilis.. kun vielä peruuttaa takaluukku auki kuusen vieree, ja lyö luukun kiinni niin et jää oksia väliin... BUENO! (muistakaa josteette tämän amerikka laiseen liimatkaa siihen paljon muovia!!) =)
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    mistä noita neon valoja saa ?
     
  9. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Linkit on jossakin edellisillä sivuilla..
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tämä viesti on kirjoitettu tarkoituksella nimettömänä, ja suunnattu kaikille autoharrastajille.

    http://www.tekniikka.oamk.fi/~heikkall/ ... age13.html

    Eikös tässä olekkin V***N upea Dartti?
    mutta entäs kun auton alta tuleekin hillitty korinvärinen loiste?

    Mutta ketä häiritsee?

    Ei mua ainakaan, kun nätti auto muutenkin, niin mikäs siinä, jos esim. burnatessa savu loistaa violettina?
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    :smile:
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

  13. chevy76

    chevy76 1st gear

    Asensin vapuksi vänin alle 3 stroboa..Kirkas, sininen ja punainen..Pitihän sitä jollain vappukulkueesta erottua..Tietenkin myös asiaan kuuluva määrä ilmapalloja ja serpentiinia roikkui ikkunoista ja katolta.. :wink: Ja hurriganes soi.. =)
    No jätin auton keskellä vaparia parkkiin valot päällä ja hyppäsin kamun autoon jubailee..Poliisit tekivät kierroksen ja pysähtyivät autolleni ja kurkkivat sinne alle et mitä sieltä oikein vilkkuu..Eivät sen kummempia..Kun lähdin ajamaan, sammutin valot ja kuinkas ollakkaan sama partio tuli kulman takaa perään ja pysäytti..Kävivät kiukuttelemaan valoista tietysti vaikkei päällä ajossa olekkaan..Voi joku luulla hälytysajoneuvoksi kun ne siellä vilkkuvat..No huh huh..Jos valot vilkkuu auton alla ja tulevat sieltä n: 0,5m-1 valosäteeltään ulos, niin ei ne kovin kauas loista..Ja kuka nyt oikeasti luulee keltaista vania hälytysajoneuvoksi..Sama oli Lahden cruisingissa..Mentiin yhden kerholaisen kotona käymään ja jätettiin autot kadunlaitaan parkkiin..Mulla jäi valot päälle..Kulki poliisi auto ohi ja ilmeisesti peruutus peilistä näki että valot oli päällä kun kerkesi n: 30 m ajaa ohi ennenkuin jarruvalot syttyi..Ja muistutushan siitä tuli..Ei saisi olla päällä eikä saisi autoon edes moisia asentaa..Voivat luulla hälytysajoneuvoksi..No onneksi vanissa on noi firman tarrat ja muutenkin se hieman erikoinen ja perustelin valoja sillä että autoa pidetään esittely yms käytössä niin silloin noita valoja käytetään..Ja tolloinkin onhan valot pimeässä näyttävät kun on lippavalot, parkit yms päällä..Eihän mikään ole sen komeampi näky kuin pimeässä valossa hehkuva vani.. = )
     
  14. Dragon^Pr

    Dragon^Pr 1st gear

    Chevelleen mietittiin skuupin alle sinistä/vihreetä valoa, mut noinkohan nuo kestävät kuumuutta?
     
  15. Dragon^Pr

    Dragon^Pr 1st gear

    niin ja mitähän tuo virkavalta tosissaan noista tykkää kun Chevellestä piti katsastuksessa poistaa äärivalot sivuilta, koska auton sivulla ei saa olla punaisia valoja ja eteen virittää uudet vilkut, koska myöskään parkit eivät saa olla oranssit.. nyt on sitte romikselta haetut mitsun parkki/vilkut edessä..
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ensinnäkin nuo "neonvalot"eivät ole edes oikeita neonvaloja vaan jotain aivan muuta; ottakaapa selvää miten oikea neonvalo toimii
    T: Neonvalo kylttejä työkseen korjannut
     
  17. herrakani

    herrakani 1st gear

    Neonvalo kylttejä Lappeen rannassa?
     
  18. drako

    drako 1st gear

    No niin joo... Olikohan se jossain pajalla vai varaosamyyjän kanssa jutustellessa, kun heräsi aivan uusi thyyning-idea :grin: (tuli noista sinisistä pissapojan suuttimista mieleen)

    Nehän vois suunnata ne siniset valot siitä pissapojan suutimesta siihen vesisuihkuun, jolloin koko maailma muuttus siniseks lasia pestessä veden heijastellessa sinistä valoa :lol: Ai miten kätevää olis pimeellä kurakelissä, kun ei muutenkaan näe mitään... :lol:
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niinpä, jotain muuta ovat kuin oikeat neonvalot. Oikea neonlamppu on käsittääkseni lasinen (yhtäjaksoinen) siis jäykkä putki. Käsittääkseni vaatii toimiakseen vaihtovirtaa, muuntajan joka kehittää muutaman kilovoltin (!) ja kun alustassa roiskuu vettä, loskaa, kuraa ym. eli sama kuin menisi tietokoneen kanssa suihkuun niin voi vaan todeta miten pelleä touhua ja väärällä nimellä markkinoidaan urpoille.
     
  20. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Sehän on ihan selvä ambulanssi... :lol:

    Sarjassamme rumimmat autot. Hyi v***u.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Karvanoppa-Elvis 2004-07-02 19:25 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!