Nervous Breakdown

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Wesku, 16.11.2002.

 1. Wesku

  Wesku Gearhead

  Elikkäs Olli Salmen '55 Chevy 2D sedan-kilpuri. Onko kellään tietoa missä kyseinen auto nykyään majailee ja mitkä ovat tuoreimmat kuulumiset? Oli mielestäni yksi parhaimman näköisistä kiihdytyspeleistä. En vaan oo nähny sitä missään aikoihin.
   
 2. Pro ´55

  Pro ´55 Gearhead

  Auton kori on hengissä ja hyvissä käsissä Helsingissä. Omistaja on vaihtunut ja uusi omistaja rakentaa laitetta katukäyttöön muuttelemalla autoa takaisinpäin, kohti alkuperäisempää rakennetta. Iso urakka, mutta kuulemma jo voiton puolella.
   
 3. BRC1

  BRC1 Gearhead

  Jep nervari huilaa kallion sisällä turvallisesti ja on saanut "uuden" rungon aleen ja hieman ujomman tekniikan mutta valmistuessa varmasi yhtä hienona kuin ennen.
   
 4. 528

  528 Gearhead

  Tästä oli hyvä juttu aikanaan veekasissa. Mikä auton nykytilanne on? Kuvia missään? Entä se Olli Salmen chopattu 57? Chevy?
   
 5. fatrat55

  fatrat55 1st gear

  Tallessa on ja on ollut jo jonkin aikaa 1 värinen harmaa ilman raitoja sekä tekstejä. Saattaa olla tänä kesänä taas liikenteessä. Kuvia löytyy näiltäkin sivuilta cruising iltojen kuvat osiosta kun menee pari kesää taaksepäin.
   
 6. 528

  528 Gearhead

  Tosiaan, missä tuo chopattu 57 chevy on? Oliko siinä blower moottori joskus?
   
 7. 383

  383 Gearhead

  350+blower kyllä oli !!
   
 8. JJ

  JJ Gearhead

  Tuo chapattu -57 on Kellokoskella työn alla.
   
 9. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Ei liity varsinaisesti keskusteluun mutta kuvassa hermoromahdus joskus jollain varikolla

  [​IMG]
   
  Larry, kerkko, esmi ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 10. kerkko

  kerkko 2nd gear

  Hyvä ketjunaloitus hienosta kilpurista. Tuossa kuitenkin toinen kelpo näkökulma samaan aiheeseen, (Teenage) Nervous Break Down:

   

Kerro tästä muillekin!