NETTIAUTO.COM - Ilmoituksesi tila on nyt: Mitätöity

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rammi, 4.4.2010.

 1. rammi

  rammi 3rd gear

  Pakko avautua. Pe*kele kun alkoi nyppimään, kun avasin sähköpostin ja Nettiautolta oli tuollaiset terveiset. Eli olivat mitätöineet ilmoituksen sen perusteella, että rekisterikilpi oli peitetty. Juuri eilen päivitin ilmoitukseen oikeen myyvän (omasta mielestäni) ja nerokkaan (tuskin muiden mielestä) tekstin, hirveellä vaivalla nyhräsin puoli tuntia sitä turatessa. No tänään oli sitten terveiset postissa ja ilmoitus hävinnyt ties minne. Eipä ole enää teksti pelastettavissa, s*atana :mad: Eikä mitään ennakkovaroitusta, että korjaa ilmoitukses tai se häviää.

  Sitä paitsi olin just aktivoinut ilmoituksen kahella eurolla, ne meni hukkaan prkl.. silläkin rahalla olisin voinut pelata k-kaupassa hedelmäpeliä ja voinut voittaa ties kuinka paljon. Tai laittaa kahen euron panoksella 10-numeron kenon vetämään ja todennäköisesti voittaa satoja tuhansia. Nettiauto pilasi siis kaiken.

  Auton ilmoituksessa oli siis 4 kuvaa, jossa kilpeä ei näy ollenkaan ja yksi kuva, jossa kilpi oli peitetty.

  Ihmettelenpä vaan, että niinkö tuolla menetelmällä koittavat huijareita saada pois palvelusta.. kaiken maailman bingo bongot myyvät samaan aikaan normaali pyyntejä puolet halvemmalla ties mitä laitteita pöllityillä kuvilla - keskittyisivät näihin. Minullakin oli ihan asiallinen ilmoitus, ettei pitäis olla mitään viitettä siihen, että sillä koitetaan ihmisiä vedättää... vähän pitäisi olla älyä päässä, kun touhutaan. :mad: :mad:

  Laitoin heille palautetta, saattoi olla hieman tuohduksissa päästeltyä, todennäköisti kostoksi myyvät postiosoitteeni nigeriaan roskapostilistalle niin että loota jumii roskan määrästä... no elämä on.
   
 2. M

  M Gearhead

  aika jäykäksi menny toi nettiauton touhu. eilen laittelin käyttöauton sinne myyntiin ja isäukon mersun. eipä ole ilmoituksia vielä näkynyt kun ovat tarkastettavana... aiemmin meni kyllä suoraan läpi.

  vissiin vinkuintiaanit on pyhien vietossa... :mad:
   
 3. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Homma on kuin lentokentällä. Terroristien takia tavikset kärsii. Laita palautetta. Motiivit kilpien peittämisestä ja harmitus rahanmenosta ja turhasta ajankäytöstä. Muutenhan Nettiautossa luullaan, että onnistuivat taas saamaan yhden koijarin pois pelistä ja jatkavat samalla linjalla.
   
 4. GS RIVIERA 68

  GS RIVIERA 68 3rd gear

  Sen enempää ei kannata hermoja menettää mutta miksi ne kilvet ei saa näkyä.Nimim, Monta autoa myynyt? :wink:
   
 5. signet

  signet Gearhead

  Nettikoneen puolella ihmetyttää että kuinka vitusti suomenmaalla on yksityisillä myyjillä,yksityiskäytössä kaivinkoneita ja kuorma-autoja.En kyllä ymmärrä et miten joku pystyy omassa yksityiskäytössä pitämään sadantonnin pihakonetta?Nettikoneen säännöthän kieltävät kaupallisen ilmoittelun ellei ilmotustilasta maksa.Kait se ilmotusten seuraaminen on ulkoistettu johonkin intiaan.Pari parasta esimerkkiä oli kun bongasin Kouvolalaisen Sisu/Rellumyyjän ilmottavan yksityishenkilönä ja toinen oli Jalasjärveläinen autokauppias.Vittu jos tehdään työkseen kauppaa niin voiko olla rahat niin sipissä ettei ole rahaa maksaa.
   
 6. rammi

  rammi 3rd gear

  No joo sama kait ne kilvet olis siellä näkyä, mistä lie jäänyt itelle vimma niitä peitellä :) Mut tää ei poista sitä tosiasiaa, että NETTIAUTOn joku älypää on mennyt sen saakelin ihan asiallisen ilmotuksen poistamaan kyselemättä jollain ihan älyttömällä perusteella, hirvee vaiva ja ärsytys ärkele! Joku äly moderoinnissakin saa olla.
   
 7. Ratsumies

  Ratsumies 1st gear

  Kilvet ei ole vielä häirinneet, mutta voisin ihan ilmaiseksi moderoida pois kaikki sellaiset ilmoitukset, joissa tonnin autoilmoituksen tekstin loppuun kirjoitetaan että hinta ei sitten ole tuo tonni ja pyydetään tarjouksia tai kerrotaan oikea (naurettava) hintapyynti. :mad:
   
 8. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Nettiauto on ihan syvältä nykyään muutenkin...vattu jos ei kerran toimi enään uusimmalla Firefox selaimella niin olkoon... :wc:
   
 9. TopiCa

  TopiCa 1st gear

  Vaikeaksi menee.. mutta Nettiauton puolustukseksi sen verran että vaivautuvat kertomaan MIKSI hylätään ja kokemuksesta ovat valmiita korjaamaan kun perustelee. Kirjoita asiallinen selostus, voi auttaa.
  Yritin tori.fi'iin ilmoitusta mutta hylättiin ja aina sama: "Hylätty sopimattomana. Muuta ilmoitusta". Mutta ei sanottu mitä pitäis muuttaa! En nähnyt mitään väärin. Lähetin kyselyn, vastattiin: "OK, nyt hyväksytään. Uusikaa". Kun yritin uusia, tuli teksi "Vanhentunut, aikaa kulunut yli 48 tuntia". Pain helvettiä... Taas panin Email'iä ja lopulta kaivoivat jostakin vanhan alkuperäisessä muodossa ja julkaisivat. Sain kolme eri Email'iä samasta asiasta. Ei tälläinen pelleily kiinnosta kauaa. Olisivat kopioineen kokonaan blocket.se'n hyvän mallin. Tori.fi ei edes ilmoita missä kaupungissa tai kunnassa kama makaa! Ei ole kuin maakunnat. No, jospa ne oppii.
  Summa summarum; Maakunnissa luetaan vielä Keltaista Pörssiä paperiversiona kuin perheraamattua ja toimii....
   
 10. typewriter

  typewriter 3rd gear

  Meikäläinen mitätöitiin myös nettiautosta. Omia olen siellä myynyt silloin tällöin ja viime vuoden lopulla sattui firmassa olemaan pari autoa jotka myytiin. Toisen auton seurauksena sain sähköpostia että tunnukset on mitätöity.
  Soitin kysyäkseni miten nyt toimittaisiin, jos vaikka sattuu firmalla olemaan seuraavan vuoden aikana esim. 3 autoa myynnissä?
  Ainoa vaihtoehto on kuulemma maksaa yritysilmoittajan kuukausimaksua, oli niitä autoja myynnissä tai ei. Sellaista vaihtoehtoa ei ole että maksaisimme siitä yhden auton myynti-ilmoituksesta jonkin hinnan vaikka kuukauden ajalta. Aika erikoista hinnoittelua maksaa tyhjästä jos mitään ilmoitettavaa ei ole?
   
 11. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Kyllä mun mielestä kilpien täytyy näkyä. Myin oman käyttökikottimen viimevuonna 450tkm ajettuna nettiautossa. Muutaman kuukauden päästä sama auto myytävänä uudelleen nettiautossa 350tkm ajettuna (ja puolitoista kertaa kalliimpana) mutta kilvet eivät näkyneet kokonaan (minkähän takia :D ). Tunnistin kuitenkin siitä mitä kilvistä näkyi ja muista yksityiskohdista auton mun vanhaksi.
   
 12. MudMax

  MudMax Gearhead

  Nettikoneen puolella ainakin ovat kaksinkertaistaneet ilmoitushinnat aivan lähiaikoina: Ennen 8 viikkoa maksoi 1,90e ja nyt 4 viikkoa maksaa saman :(

  Taidanpa seuraavalla kerralla kopsata vaan vanhasta ilmoituksesta tiedot uuteen ilmoitukseen, ei maksa mitään ja on lähes yhtä nopeaa kuin tekstarilla suoritettava jatkoajan ostaminen.
   
 13. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  toimii mulla ainakin tuliketulla ja just päivitetyllä.
   
 14. Eppu

  Eppu 1st gear

  Näkyykö tämä yritysmyyjän status jotenkin ilmoituksesta?

  Kangasalla myynnissä olevia autoja on kiva selata kun puolet on kahdella eri myyjällä myynnissä ja missään ei mainita firmasta mitään
   
 15. typewriter

  typewriter 3rd gear

  Yritysmyyjän status ei näy ilmoituksesta. Vaikka jobbaat pimeästi 5 autoa kuukaudessa niin saat ilmoittaa omalla nimelläsi jos maksat nettiautoon kuukausittaisen suojelurahan.
  MUTTA jos myyt firmasta verollisena yhdenkin auton vuodessa niin maksat myös kuukausimaksua...
   
 16. JPeltsi

  JPeltsi 3rd gear

  Olenko ainut jonka mielestä kilpien peittäminen on hyväksyttävää ihan turvallisuuteen vedoten, varsinkin jos on erikoisempi/tietyissä piireissä haluttavampi auto?
   
 17. rammi

  rammi 3rd gear

  No todellakin on hyväksyttävää ja ei ainakaan saisi olla mikään syy hävittää ilmoitusta NETTIAUTOn palvelusta!
   
 18. electra1

  electra1 Gearhead

  No varmasti hämärähemmot saattaa autoja tai varusteita sieltäkin bongailla. Pitäs olla oikeus kyllä autoaan myyä ilman kilpien näkymistäkin jos haluaa....Ehkä se on vainoharhaisuutta tai jottain mutta...
  Myyäänhän sielä esim. tax free autojaki täysin ilman kilpiä.

  Itseltä kans poistettiin vaivalla tehty ilmotus kerran kun oli nimenä etunimen eka kirjain + koko sukunimi. Ihan hyvä selitys sinäsä poistamiselle, mutta varotus ois ollu mukavampi niin oisin korjannu asian.

  Kai ne huijaus ilmotukset on tämän nettiauton tiukan käytännön saanu aikaan. Jatkuvasti niitä siellä silti pyörii.
   
 19. Geebe

  Geebe Gearhead

  Rammi, unohdit tuossa alokuperäisessä postauksessa mainita mikä oli kaupan kohde, ja toisaalta olisit voinut laittaa linkin vaikka Overdriven myydään-palstaan ilmoitukseesi , siis semmoiseen jota kukaan ei ole moderoinut pois tai missä ei ole kuvaa ikinä ollutkaan rekisterikilvellä tai ilman.
  Eli mitä salaisuuksia sulla oli myynnissä?
   
 20. willalande

  willalande 2nd gear

  ehkä se kilven peittely antaa jokinlaisen huijauksen vivahteen?
  tai olet jobbari joka pakoilee verottajaa?
  ilmotella kannatta varsinnii sanomalehdissä kun ei tarvi mitään kuvia ja nimiä.
  julkinen nettiilmoitteluhan on bisnesriski.varsinkin " menestyvälle yrittäjälle"
   

Kerro tästä muillekin!