NETTIAUTO.COM - Ilmoituksesi tila on nyt: Mitätöity

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rammi, 4.4.2010.

  1. debner

    debner Gearhead

    Useamman kuukauden on ilmaantunut ilmoituksia joissa auton hinnaksi on laitettu noin "neljäsosa normaalista" taxfree hinnasta, ajokilometrit on yleensä viisi ensimmäistä sormiin sattunutta näppäintä, rekisterinumeroksi keksitty mikä tahansa. Kaikki pelkkää valetta.
    Autoista ei ole koskaan riviäkään lisätietoa.
    Aina eri ulkomaalainen myyjän nimi, paikkana Helsinki, puhelinnumero alkaa lähes ain 8:lla ja mennee ulkomaille(?). Näitä ilmoituksia ilmaantuu esim. BMW:n kohdalle viikottain uusia. Nyt on alkanut näkyä myös kuusinumeroisia kilometrimääriä, yhtä keksittyjä silti lienee:
    http://www.nettiauto.com/bmw/m3/3180860
    http://www.nettiauto.com/bmw/320/3180647

    Tälläisten jengien riesaa sieltä kai yritetään kitkeä. Toivottavasti ainakin.
     
  2. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    taas oli pirut mitätöiny mun ilmotuksen :mad: mutta kai se on munki vikaa ku oon laittanu nettiauton puolelle rojektikuntosen auton.vattuillessani uusin saman ilmotuksen illemmalla,löytyy onneksi googlen välimuistista niin ei tarvi kaikkia kirjottaa uusiksi :wink:
     
  3. monitoimi

    monitoimi 1st gear

    multa poistettiin käyttäjänimi ja uusi rekisteröityminen on estetty ilmeisesti ip-tunnarista. kiitos tän raikun. Kysyin nettixistä, jotta voiko tää yksi hemmo terrorisoida koko palvelua PIRUUTTAAN, niin kuin itte sen ilmoittaa.
    vastaus tässä.


    me päätämme mitkä ilmoitukset positetaan eikäyttäjät asiottamaksi voi
    ilmoittaa jos on havainnut jotain asiatonta.

    Mitä tästä pitäis ajatella. Ettei vaan olisi valvoja itte tää raikku, kun toi teksti tuntuu niin kumman tutulta.
     
  4. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    mitä sie niin väärin olit tehny et ihan noin pahasti bannataan?
     
  5. t-5

    t-5 1st gear

    Raikku Grönfors

    Tämä herra Raikku Grönfors (rollix@luukku.com) .
    Esiintyy nettiautossa itse lempinimellä ja tekee kiusaa toisille.
    Ilmeisesti autokauppias vaasasta!
     
  6. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    No älkääs nyt tuomitko poikaa.:rotfl:

    Ehkäpä raikka on on oppinut kenties sukunsa ensimmäisenä lukemaan ja jopa kirjoittamaan ja nyt pätee näillä uskomatomilla taidoillaan... :wink: :wink: :wink:
    Vaan milläs senkään suvulle todistat jos on ensimmäinen...
     
  7. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Toi on kyllä taivaan tosi, jso et uskalla kertoa omaan nimeäsi ja puhelinumeroasi, saatika myymäsi auton oikeaa rekisterinumeroa tai laittaa sen kuvaa nettiin.

    Ehkä oikeampi paikka kaupata autoasi on kertoa sen myynitaikeista siellä oman helluntaiseurakuntakerhon tai "avaruuden ystävät kerhon" kevätkokoontumisessa, ehkä nissä ostaja ja myyjä omaavat saman mielenlaadun.

    Itse ohitan aina nuo "ei hinnoilteltu" ilmoitukset, joskus voivat olla asiaakin ja omistaja olla myymässä autoaan oikeaan hintaan, mutta aniharvoin...
     
  8. t-5

    t-5 1st gear

    Hoh hoijaa

    Tosi ostaja saa tarpeelliset tiedot, jos vaivautuu ottamaan yhteyttä. Tämmöisiä paskapäitä varten ei ihmiset viitsi sitä rekkaria laittaa. Pilkun nussijat saa ohitella ilmoitukset miten tahtoo!

    :eek: :eek: :oops:
     
  9. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Re: Hoh hoijaa

    Osuiko? :poff: Onnea autokaupoille...

    Mutta tottapuhuen:
    Jotain on useimmiten hämärää jos ei näy kilpeä kuvissa / tekstissä. Verot perässä tai auto jonkun muun nimissä (viitaten seuraavaan) , tai sitten koko autoa ei ole vaan kyseessä on nää viime aikoina yleistyneet huijaukset. Tai sitten kuvat on jostain muusta kuin myytävästä autosta. Harvat on vaan niin vitun paranoideja ettei sitä kilpeä siinä pelossa laita että pelkää jonkun autonsa pihasta hakevan.

    Alias kertoo yleisesti sen että kyseessä on puoliammatikseen tekevä pimeä jobe tai mustalainen. Prepaidikaan harvoin lupaa hyvää

    Ei hinnoiteltu kertoo yleensä sen että auto on niin saamarin ylihintainen ettei niitä muutamaa numeroa kehtaa siihen ilmoitukseen laittaa, kerrotaan vaan "tosiostajille".

    Nettiautossa muissakin myyntiportaaleissa on monenmoista yrittäjää, joskun pilkka osuu rehellisenkin mutta hieman ylivarovaisen myyjän nilkkaan. Yleisesti, jos joku ylläolevista klikkaa niin harvoin kauppoihin pääsee.

    Yleisesti, ja jonkinmoiselle kokemuksellakin, uskon että rehellisellä ja informatiivisellä ilmoituksella, Myyjän ja auton tiedoilla, saat sen tosiostajan parhaiten esiin.
     
  10. t-5

    t-5 1st gear

    Re: Hoh hoijaa

    (':wc:')No. mitä se kilpi siinä hyödyttää. Sano mihin sitä tarvitsee, kun kuitenkin auto täytyy visuaalisesti ensin arvioida ja kiinnostus lähtee ensin jostain muusta ja sitten vasta otetaan yhteyttä myyjään ja asiat alkaa selviämään. Toki on niitä "feikki "myyjiä muutenkin vaan joku raja tässäkin täytyy olla. Tämmöset raikut saa sitten terrorisoitua kaikkia ja soittelevat ja jauhavat paskaa: seurauksena kun eivät autokaupat onnistuneet.

    :wc:
     
  11. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Re: Hoh hoijaa

    Kertoo ihan yleisellä tasolla sen ettei ole mitään salattavaa, ja kuvat ovat oikeasta autosta. Saahan sen toki myyjältä kysyttyä kun autosta soittelee tai maililee, mut kyllä mulla on tapana tsekata ainakin rasitteet ja omistaja ennenkuin kauemmas lähden autoa katsomaan. Jos joku parempi peli kyseessä niin ehkä vielä rekisteritiedot, eli 2-kilpisyys jne, varsinkin tuon takia kilvet usein halutaan pitää piilossa. Sama homma kilometrejen kanssa, jos on sattunut vähän mittarista lähtemään, usein silloin myös ne kilvet halutaan pitää piilossa.

    Eli ei tuo pelkkä kilven peittäminen nyt vielä mun ostointoa karkota, mutta ei siitä lisäpisteitäkään saa, usein on silloin jotain hämärää.

    Mutta kerropa itse, mitä siitä kilven peittämisesta ja ilmoittamatta jättämisestä hyötyy yleisesti? Toki jos on kyseessä esim viritetty auto tai puolilaittomia tekniikkamuutoksia niin käsitän kyllä pointin...
     
  12. t-5

    t-5 1st gear

    Kilvet piiloon

    Sattumaa tai ei, mutta yhdet uudet kesäpallot lähti auton alta ja tiiliskivet tilalla!
    Ei muuta kuin kilvet piiloon.
    Sitäpaitsi. Auton rekkarit ilmoitetaan jo kun teet ilmoitusta ja mikään ei takaa niiden oikeellisuudesta. ne todelliset kaupat tehdään myöhemmin osapuolten kesken. Todelliset kusetuksen ammattilaiset eivät varmaan tästä rekkari asiasta hätkähdä ja vilunki tehdään näkyy rekkarit tai ei. tavalliset ihmiset eivät välttämättä halua nurkilleen asiattomia hiiviskelijöitä.
     
  13. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Re: Hoh hoijaa

    Niin, eihän tässä topicissa ole vielä montaakaan kertaa syytä sanottu... Ei me voida sille mitään, jos ei halua uskoa mitä muut kirjoittavat. Tiedät sitten kun auto katoaa tai pihalla pyörii hämärää porukkaa. On se vaan kumma kun omaisuuttaan ei saisi suojella näinkin helpolla keinolla.
     
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Uskaltaakos niitä autoja ottaa edes tallista ulos ilman että peittää kilpiä. Tai vaikka peittääkin, niin täytyy viedä heti naapurin pihaan, muutenhan rosmot tietää mistä osoitteesta voi tulla hakemaan.

    Noh, tuossa ripaus sarkasmia, mutta pointti oli se, että kyllähän noita rekkareita voi kiinnostavista autoista ottaa talteen ihan tuolla ulkona ja sitten selvittää ko. auton kotiosoite.
     
  15. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Noinhan se nyt vähän menee

    Jos asian miettii varman päälle niin sitten kannattaa tosiaan muistaa että ilmoituksessa mainittu puhelinnumero pitää olla salainen ettei sillä saa osoitetta. Ja käyttää sitä aliasta ettei saa osoitetta selville nimen perusteella. Ja noiden lisäksi käyttää sellaista sähköpostiositetta nettiautossa mitä ei ole juuri muualla, googlettamalla mailin perusteella kun pääsee yleensä jotain kautta henkilön jäljille.

    Mutta sitten ollaan samalla viivalla pimeiden jobbareiden kanssa, jotka yrittävät ilmoitella nettiautossa ilmaiseksi. Tai kaverin joka jostain muusta syystä yrittää salata sen auton tiedot viimeiseen asti. Tai oman oikean nimensä jos se sattuu tekemään hallaa myynnille...

    Tokihan se ostopäätös tehdään paikan päällä. Mutta turhat reissut harmittavat sen verran ainakin meikäläistä että sitä on oppinut vähän tunnistamaan henkilötyypin joiden autoihin joutuu useimmiten livenä pettymään. Toki joskus ja varmaan useinkin epäluuloisuus osuu omaan nilkkaan, mutta ei todellakaan aina.

    En jaksa enempää jauhaa aiheesta, ja ymmärrän kyllä että toiset haluaa varjella intimitettiään paremmin. Mun pointti oli vaan että ei kauppa sillä tyylillä ainakaan parhaalla mahdollisella tavalla käy.
     
  16. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Kompataan.

    "Aina" ollut jotain feelua kun normi käyttökikkareen hankinta ollut edessä ja erehtynyt sotkeutumaan (katsomaan asti) kilvet peitossa / hinnoittelematon kohde en tiedä miksi mutta jättänyt sovinnolla ostamatta (ongelmia saa ilmaiseksikin).

    Harrastus autoissa hyväksyn kyllä kilvet peittoon perustelut mutta tavis Corilla Anjovis niin mitä harvinaista niistä kuvittelee löytyvän ei ne muutu sen tavoitellummiksi sillä blin blin vanteilla ja isolla änkkärillä.

    Luovarin kirjoitus yhtä hankalaa joskus myynyt oman pois ja ei tunnu ostajan tietoja löytyä millään vaikkka rahat löytyy , kiinnostaa vain siinä mielessä kun pitää katkaista nämä nyk,Co2 maksut tämäkin on ollut kaupaneste (alaikäinen ostaja).
     
  17. andiboy

    andiboy 1st gear

    Onhan se niin että moni peittää kilvet salatakseen jotain. Itsellä oli nettiautossa ilmoituksessa kilvet peitossa, koska laitoin palveluun suorilta samat kuvat mitä minulla oli ollut eräässä kuvapankissa. En nyt ajatellut että joku ( tämä sama mainittu rollix@luukku.com) viilaisi noin pilkkua, kuitenkin minulla oli puhelinnumerokin näkyvissä eikä edes salainen ja useita yhteydenottoja oli autosta jo tullut. Yksikin kun olisi kysynyt rekkaria olisin sen samantien ilmoittanut. Ilmoitus siis mitätöitiin. Mutta nytpä tietää että jos autosta jotain häviää / tehdään ilkivaltaa niin herra Raikku Grönfors on pääepäily samantien. Suosittelen välttämään kaupankäyntiä tämän herran....
    tai pitäisikö sanoa kakaran kanssa.
     
  18. Mac

    Mac Gearhead

    Jahas, on Raikku iskenyt omaankin ilmoitukseen. En jaksanut vastata sille mitään ja kysymyksenkin poistin, niin tarvii katsoa kauanko menee ennenkuin ilmoitus katoaa :rotfl:
     
  19. cougarmerc

    cougarmerc 1st gear

    Mä vihaan nettiauto.comia !!!
    Sitä kautta ostajat on ihan porvoosta - anteeksi vaan,mutta vieläkin ottaa kupoliin :mad:
     
  20. Bubbles

    Bubbles 3rd gear

    * Raikulla on kymmenen moderaattorin voimat.
    * Toisinaan Raikku poistuu Nettiautosta ja liikkuu autoliikkeissä kuin kuka tahansa meistä.
    * Kun Raikku puhuu, silloin kunnellaan.
    * Kun Raikku kysyy, silloin vastataan.
    * Joka näkee Raikun kasvot, häntä kohtaa kauhea tinkiminen.
    * Raikku on kova koville.
    * Raikun ääni saa veren hyytymään.
    * Kun Raikku liikkuu Nettiautossa, on salamakin hidas kuin etana.
    * Raikulla on tuhat silmää ja tuhat korvaa.
    * Et koskaan löydä Raikkua - hän löytää sinut.
    * Raikku surffaa äänettömästi kuin viidakkokissa.
    * Raikku liikkuu internetissä nopeammin kuin haittaohjelma.
     

Kerro tästä muillekin!