Nettiauto kieltäytyy myymästä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Karva, 10.10.2012.

  1. MudMax

    MudMax Gearhead

    Värillisestä rautalangasta vääntäen: Jos hakee pääsivulta http://www.nettimarkkina.com (tai sen tarkennetusta hausta) niin haku löytää ilmoitukset molemmista ja lisäksi vielä Nettiveneestäkin jne.
     
  2. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    Joskus kun soitin nettiautoon "suht ylös" ja kysyin asioista niin sain vastauksen:

    "Meillä on määräävä markkina-asema."
     
  3. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Hmmmmm...tuohan on kuin Lemminkäisellä. Luotetaan siihen, että kun ollaan iso niin menestys jatkuu loputtomiin.
     
  4. onre

    onre 3rd gear

    No, se on vain ajan kysymys että milloin jostain tulee parempi tuote tilalle. Ihmeen pitkään tuo on sinnitellyt siihen nähden ettei minkäänlaista kehitystä ole tapahtunut enää useampaan vuoteen. Itse veikkaan tuon tori.fi:n eli Blocketin vetäisevän vuoden parin sisään molemmilta puolilta ohi niin, että soi.
     
  5. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Eipä taida voittaa nettiautoa kun ne tuotteet mitä myydään opittaisiin laittamaan sinne oikealle osastolle ei paljoa sykähdytä kun lastenvaunut tulee autopalstalle tai maitotonkat asunnot kiinteistö puolelle.

    Kehittyneempi kelpö vain mutta ilman minkäänlaista valvontaa mihin ne ilmoitukset sattuu jäämään ja yliikäisiä ilmoja aivan mielettömästi toimisi jos se myyjä vain tajuaisi mitä on myymässä ja millä osastolla yhtä onnettomia kuin huutonetissä "hakua" turha käyttää kun ei löydä näitä murrekielellä kirjoitettuja huippu ilmoituksia :soosoo:
     
  6. pas2

    pas2 Gearhead

    Ahaa, nettiauto on siis kehittynyt nettimarkkinaksi tai sen osaksi. Siis sehän on kohta niinkun tori.fi :poff:
     
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kyllä minä etsin autoa ostaessani ehdokkaita aika paljon useammasta kuin kahdesta paikasta: Nettiauto, Tori, Kepö, autoliikkeiden sivut, paikallislehdet... En kylläkään Nettivaraosasta kun yleensä (aina) ostan "valmiita" autoja. Parhaat kaupat on tullut tehtyä Kepön kautta, tosin 2006 ja 2008.

    Jos oikeasti olisi vain yksi paikka mistä etsiä, niin itkettäisiin kilpailun puutetta ja monopolia. Vaan näinhän se Suomessa on: valituksen määrä on vakio, kohteet vain vaihtelee.
     
  8. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    Ja tässä tapauksessa määräävä taitaa tarkoittaa Tullia. Eli ei ole halvemmat pudottamassa hintojen keskiarvoa. :rotfl:
     
  9. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Ai, tappelin itse aikani vanhan hedelmävaa-an osastosta kun ylläpidon mielestä oli ehdottomasti "yrityksille"-osastolla. Ei kelvannut mikään muu osasto ja loppujenlopuksi katosi koko ilmoitus.
     
  10. pas2

    pas2 Gearhead

    Just. MINÄ TARKOITIN NETTIAUTOSYYTÖKSISSÄNI SITÄ, ETTEI KAIKKIA AUTOJA LÖYDY NETTIAUTON HAUSTA. Nyttemmin on paljastunut, että nettimarkkinan haulla löytyy nettiblaablaan kaikki ilmoitukset. VAI LÖYTYYKÖ????
     
  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Samaa huomannut itsekkin, että PALJON autoja jää löytymättä hausta ja sitten kun katselee myytyjä niin siellä kyllä näkyy :poff:

    Ja porukoitten koneella näkyy eri autot kuin omalla koneella niitten netti liitymällä :eek: :mad:
     

Kerro tästä muillekin!