1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Nettiauto kieltäytyy myymästä

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Karva, 10.10.2012.

 1. Karva

  Karva Gearhead

  Mikän tuota nettiautoa vaivaa, ovat jo toista kertaa temppuilemassa saman auton myynti-ilmon kanssa, eikö nämä pidä halvoista ameriikan ihmeistä. ??

  Auto tosin on keskeneräinen projekti, eikä rekisterikilpi ole kuvissa kiinni, mutta auton on yhä edelleen katsastettu ja kilvissä.

  Miten se menee, oliko se niin että asiakas on oikeassa, vai onko nettiauton tapauksessa asiakas aina väärässä. !!

  Entäs juridiikka, se että nettiautossa tai millä tahansa myyntisivulla ilmoittaa jotain, on aina myyjän vastuulla, ei sivunpitäjien.

  Sitten mennään mielenkiintoiselle alueelle, kun sivunpitäjä siirtelee ilmoituksia ilman asiakkaan suostumusta, edellisellä kerralla ilmo siirrettiin myytävistä varaosiksi, nyt ilmoituksesta kieltäydyttiin, en tiedä kumpi on typerämpää, se että mennään siirteleen tai kieltäydytään.

  Touhu alkaa vaikuttamaan jokseenkin samalta kuin hampurilaismyymälässä, lauma kesken kasvuisia touhuaa jonkin finninaamaisen pomon johdolla.

  Täytyy vissiin laittaa kaikki myytävät ameriikan autot suoraan varaosalistalle. ??  Arvoisa XXX

  Ilmoituksesi tila ID:llä 5137681 on muutettu Nettiauto.com:n asiakaspalveluun
  toimesta

  Ilmoituksesi aikaisempi tila oli: Myytävänä
  Ilmoituksesi tila on nyt: Mitätöity

  Lisätiedot: ole hyvä ja laita ilmoitus nettivaraosa.com sivulle ylläpito

  Kiitos,
  Nettiauto.com
   
 2. T5

  T5 1st gear

  Tästähän on aiemminkin muutama avautunut. Eli nettiauton ylläpito mitätöi noita projekteja pois ja käskee pistämään nettivaraosan puolelle.
  Se, että miksi jonkun ilmoitus mitätöityy ja 1001 muun ilmoitus pysyy, on ilmeisesti suoraan verrannollinen mitätöijän vaimon aktiivisuuteen makkarin puolella.
   
 3. Karpov

  Karpov Gearhead

  Joka kerta kun kattoo tojotat tai hiacet niin siellä on TÄMÄ AUTO ON MYYTY, OSTETAAN TOJOTA HIACE/COROLLA 82-97 EXPORT JA MUUTE VAA JA VITTUSAATANA.


  Nämä ei tunnu poistuvan vaikka mitä nettiauton säännöt sanoo ostoilmoituksista...
   
 4. Fargo

  Fargo 3rd gear

  Vika on siinä että siellä chattiauton ylläpidossa lienee somalitaustainen kukkahattupihtivittu ja sillä kaverina joku tuningkuningas. Puoluesuuntaus varmaankin sosiaalidemokraatti.
   
 5. Kurko

  Kurko 3rd gear

  Nettiauton ylläpito tuntuu olevan melko valikoiva sääntöjen noudattamisen suhteen. Esim. hinta: Säännöissä lukee, että hinnan on oltava YLIN KOKONAIShinta jolla auton myy. Silti on ilmoituksia, joissa hinnaksi on laitettu vaikkapa 1€ ja tekstissä "tarjouksia otetaan vastaan", että saataisiin oma sinne alkupäähän.

  Ja mitäs ovat nämä liikkeet joilla lukee tekstissä "hintaan lisätään toimituskulut". Muutaman kymppiähän nuo käytettyjen kohdalla ovat, mutta periaattessa hinnan pilkkominen on hanurista, koska säännöthän sanovat kokonaishinta.
   
 6. pinemankustom

  pinemankustom 2nd gear

  Tästä samasta asiasta kirjoittelin tonne nettiautosta bongattua osioon,oma ilmoitukseni poistettiin neljä kertaa kunnes luovutin,mun mielestä äänestetään ns.jaloillamme eli ei laiteta niitä ilmoituksia enää sinne,projektikuntoista on muutenkin turha ilmoittaa jossain varaosissa.Kun lähetin meiliä nettiauton ''petrille''toivoin että tehkää osasto autoille esim 30v ja vanhemmat kuntoon katsomatta,siis kuten heillä on jo projektit osasto, kun vielä voisi laittaa ilmoituksen suoraan sinne.
  Parasta olisi jos löytyis joku toinen jenkkiystävällinen foorumi joka löydettäisiin ja jota luettaisiin.Tämä overdrive on hyvä mutta ei ehkä tavoita sitä kansaa joka ei ole niin aktiivisesti harrastuksessa mukana.
  Tori kun kehittyy niin se toimii.
   
 7. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  Kun auto ei ole tieliikenne kelpoinen, silloin se pitäisi laitella nettivaraosan kunnostettaviin autoihin.

  Olemme tehneet linjavedon siitä, että millaisia autoja nettiautossa voi ilmoittaa ja millaisia ei. Tällöin kriteeriksi määritimme, että auton tulee olla tieliikennekäyttöön rekisteröity ja ajokuntoinen. Kilpa-auto osastolla auton ei tarvitse olla tieliikennekäyttöön rekisteröity, vaan auton tulee olla kilpailuvalmis. Yleiset ilmoitusohjeet on nähtävillä ilmoituksen jättö vaiheessa ja usein kysyttyä sivulla http://www.nettiauto.com/help.php#faq.

  Näille autoille olemme tehneet omat osastot nettivaraosaan. Siellä on oma osasto kunnostettaville/ei rekisterissä oleville autoille ja kilpa-auto projekteille. Tuolloin myös sovimme, että lisäämme nettiauton pikalinkkeihin noille osastoille linkit, kun vaan osastoihin saadaan tarpeeksi ilmoituksia. Vielä näin ei ole. Tällöin autot löytyvät nettiauton kautta helpommin, vaikka ilmoitukset ovat nettivaraosassa.

  Ylläpito poistaa ilmoitukset, jotka eivät vastaa kriteereitä. Harjoittelu on aivan eri asia, kun kilpailu ja sama koskee kilpa-autoa ja harjoittelu-autoa. Vaatimukset auton kunnosta ja turvallisuudesta on aivan erilaiset. Sama koskee jäärata-autoja. Näitä alettiin karsia nettiautosta sen vuoksi, kun kilpa-autoluokasta ei enään löytänyt varsinaisia kilpa-autoja. Oli vaan kaiken maailman jokkisraatoja, sekä leimalta pompanneita siviiliautoja piikkipyörillä.

  Sinänsä auton ulkonäöllä ei ole merkitystä, mutta turvatekijät on oltava kunnossa ja tekniikan on pelattava. Mikäli auto jo kuvissa näyttää siltä, että se ei läpäise kilpailukatsastusta ei sen paikka useinkaan ole nettiautossa. Jos auto ajetaan sen pihan suurimman puun alle ja se talvehtii siinä, voi olettaa, että jos auto otetaan käyttöön se vaatii jonkin verran laittoa ennen kilpailua. Mm. jarrut tuppaa ryytymään hyvinkin pienen seisonnan jälkeen.

  Tämän asian tiimoilta homma oli kutakuinkin tässä. Linjavetoamme emme ainakaan toistaiseksi muuta, vaan odottelemme nettivaraosaan enemmän vastaavia ilmoituksia ja lisäämme sitten linkin pikalinkkeihin nettiauton puolella. Jatkossakin poistamme autot, jotka eivät mielestämme ole kilpailuvalmiita.

  Tämä on nettiauton "Petrin" vastaus päivän kirvoittavaan kysymykseen!
   
 8. Jukka66

  Jukka66 1st gear

  Ja mitäs ovat nämä liikkeet joilla lukee tekstissä "hintaan lisätään toimituskulut". Muutaman kymppiähän nuo käytettyjen kohdalla ovat, mutta periaattessa hinnan pilkkominen on hanurista, koska säännöthän sanovat kokonaishinta.[/quote]

  Valikoivaa on myös vastukset, kun ei kyennyt kommentoimaan tähän asialliseen toteamukseen!
   
 9. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Minulle sopii Petrin ja Nettiauton linjaus. Siitä vain tulee pitää kiinni poikkeuksetta, myös autoliikkeiden kohdalla. Heillä on oikeus päättää säännöistään ja "asiakkaan" eli auton myyjän ja ostajan on oikeus päättää mitä myyntipalstaa käyttää.

  Tuon vastauksen kanssa linjassa ei mielestäni ole se, että sivun oikeasta laidasta löytyy tämä pikalinkki http://www.nettiauto.com/pikalinkit/projektit tai ainakin sen pitäisi viedä Nettivaraosiin. Voisitkin ehkä tiedustella Petriltä tätä?

  Saattaa olla että poistavat/siirtävät ilmoituksia vain kun joku ilmiantaa ne, joka tapauksessa sielläkään tuskin ylläpitoa niin paljon on että pystyvät käymään kaikkia ilmoja läpi järjestelmällisesti.
   
 10. NURMALE

  NURMALE 1st gear

  Tämä nettiauton "siirto kehoitus" ja ilmoituksen poisto on aika syvältä myös sen auton myymisen kannalta.Omakohtainen käytännön esimerkki:itsellä myynnissä nettiautossa keskeneräinen kustom projekti, ilmoitusta katsotaan parissä päivässä n. 1500 kertaa, no "petri" poistaa ilmoituksen ja käskee siirtään nettivaraosaan, pari uutta yritystä laittaa nettiautoon mutta petri on tarkkana ja poistaa heti, no ilmo nettivaraosaan ja kahdessa viikossa jo pitkälti toista sataa katsojaa ( suurin osa varmaan näistäkin katsojista ihmettelee mitä vittua tämmönen ilmo tekee nettivaraosassa ) Eli ainakin auton oletettua myyntiä tämä vaikeuttaa rajusti. Toivottavasti pete saa nyt sen nettiautonsa siistiksi kaikista tämmösistä paskoista.( melkein vois herkempää ihmistä ruveta vituttamaan )
   
 11. ido59

  ido59 3rd gear

  you get what you pay for

  .
   
 12. JPeltsi

  JPeltsi 3rd gear

  " Näitä alettiin karsia nettiautosta sen vuoksi, kun kilpa-autoluokasta ei enään löytänyt varsinaisia kilpa-autoja. Oli vaan kaiken maailman jokkisraatoja"

  Tuo viesti on se perus viesti jonka sieltä sai, eivätkä suostuneet poiston jälkeen tarkentamaan millä perusteella myyntiluokan kilpailukelpoinen auto ilman penkkiä ja vöitä on "varaosa". Kilpailuista ne ostetaan vastaavassa kunnossa. On myös varsin mielenkiintosta mikä oikeus "petrillä" on määrätä minkä autourheilulajin kalusto on hyväksyttävää heidän listoilleen ja mikä ei.
   
 13. Qtka

  Qtka 1st gear

  Meinas keittää kun kerran joku "Petri" poisti ilmotuksen heti sen jälkeen kun siitä oli maksettu uusi kuukausi... Ensimmäisen kuukauden ilmoitus sai olla rauhassa...Eivät palauttaneet minun 1,90 euroa perklö. Ja autokin oli kokonainen ja kulkeva, kilvet vain puuttui...
   
 14. Cruiserproject

  Cruiserproject 1st gear

  Tulee ihan uutena tietona, että tuollakin jotain rajoituksia on. Aika metkaa.
   
 15. Karva

  Karva Gearhead

  Jaahans ... se olki näin, tarttis varmaan joskus lukia nuo säännöt tai kuunnella punaisten pottujen miestä. :odroll:

  Ei siinä mitään, laitetaan nämä keskenkuntoiset ja hivenen risat sinne projektiosioon. Ainut ongelma on että sitä ei lue kukaan.

  Tässä kun on näitten romujen myyntiä jonkin aikaa harjoiteltu, niin omien kokemusten mukaan nettiautossa on turha yrittää myydä mitään osina, ei ne sieltä mihinkään liiku.

  Jos meinaa myydä projekteja niitä pitää kaupata siellä missä harrastajat surffaa, ei ne siltä nettivaraosista mitään etsi, ketä kiinnostaa kaivella cadillacin osia, kaiken mailman hiacen pyöränlaakereiden seasta.

  Vai johtuuko se siitä että nettivaraosan haku toimii surkeasti, pitääskös sille tehdä jotain. ??

  Miten olis, voisko tätä OD:n romutoria kehittää, eli helpottaa sitä kuvien liittämistä. Se saa jopa maksaa jotain, euro tai kaksi sinne tai tänne, jos saa myytävien varaosien kuvat sinne missä niistä mahdollisesti ollaan jopa kiinnostuneita. :lol:

  Ei se romu mailmasta lopu, laitetaan sama ilmo varmuuden vuoksi tai ihan piruuttaan joka paikkaan. :poff:
   
 16. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  eihän se ole mahdoton tehtävä ollu ennenkään liittää niitä kuvia OD:n
  myynti ilmoihin. kaikki vaan tuntuu linkittävän ne kuvat sinne nörtti autoon.
  tässä pari vaihtoehtoa

  https://s.kuvat.fi/ 30 päivää ilmaseks

  http://www.aijaa.com/ kuvat kestää sivuilla vissiin 60päivää,
  pieni kuva linkillä:
  [​IMG]
   
 17. cb125twin

  cb125twin Gearhead

  nyt tiedetään mitä Δpete tekee työkseen, viilaa pilkkuja :rotfl:

  just tänään ostin yhen rakkineen jonka ilmoitus oli yön pimeinä tunteina poistettu ilmeisesti koska rekisterinro puuttui kuvasta (laput oli penkillä) pikkusen ärsyttävää tollanen kun ois varmaan menny paaliin hyvä vehjes jos ei ennen lumia ois hävinny.
   
 18. pinemankustom

  pinemankustom 2nd gear

  Ei siinä mitään, laitetaan nämä keskenkuntoiset ja hivenen risat sinne projektiosioon. Ainut ongelma on että sitä ei lue kukaan.

  Tässä kun on näitten romujen myyntiä jonkin aikaa harjoiteltu, niin omien kokemusten mukaan nettiautossa on turha yrittää myydä mitään osina, ei ne sieltä mihinkään liiku.

  Jos meinaa myydä projekteja niitä pitää kaupata siellä missä harrastajat surffaa, ei ne siltä nettivaraosista mitään etsi, ketä kiinnostaa kaivella cadillacin osia, kaiken mailman hiacen pyöränlaakereiden seasta.

  Vai johtuuko se siitä että nettivaraosan haku toimii surkeasti, pitääskös sille tehdä jotain. ??

  Miten olis, voisko tätä OD:n romutoria kehittää, eli helpottaa sitä kuvien liittämistä. Se saa jopa maksaa jotain, euro tai kaksi sinne tai tänne, jos saa myytävien varaosien kuvat sinne missä niistä mahdollisesti ollaan jopa kiinnostuneita. :lol:

  Ei se romu mailmasta lopu, laitetaan sama ilmo varmuuden vuoksi tai ihan piruuttaan joka paikkaan. :poff:[/quote]

  Samaa mieltä,olisin kyllä valmis maksamaan ilmoituksista jos saisi sitä paljon puhuttua palvelua eikä jotain mielivaltaista poistelua, kun niitä ilmestyy kuitenkin sinne useita lisää päivittäin,kumma kyllä euro projektit ei poistu sieltä.Itse käytän googlen gmailin kuvapalvelua (joka on muuten ilmainen) ja sinne sopii kuvia tolkuttomasti.Olisipa tiennyt tuon projektin myyntivaikeuden ennemmin niin ei ehkä olisi nyt kahden projektin loukussa. :lol:
   
 19. MudMax

  MudMax 3rd gear

  Ot, mutta korjataan aijaa.comin osalta:
  Myynti-ilmoituksiinhan riittää toi 3 kk:n systeemikin, mutta kuvien poistuminen ei koske rekisteröityneitä käyttäjiä:
   
 20. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  munkaan entinen auto ei kerenny olla ku viikon täält kautta myynnis ni meni jo uudelle omistajalle, kuvat oli photophuketissa muistaakseni.
   

Kerro tästä muillekin!