Nettiauto vs overdrive

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja makemydayjew, 26.8.2011.

 1. makemydayjew

  makemydayjew 1st gear

  no itellä oli juurikin tää eka viesti tällänen haukkuma-juttu ja leimaakin epäiltiin, jota en kyllä ymmärrä miksi, olis kuitenkin pitäny vaihtaa pökkimällä -75 mallin 5000 euron MAKSA KAPELLAAN, kyllä siinä unet karis silmistä ku tommosta kamaa luki...no tulipa taas tutustuttua ihmismielen pimeään puoleen...
   
 2. TopiCa

  TopiCa 1st gear

  Noin tarkat ostajat ovat minun ystäviä! Ryömivät alla, paskaavat vaattensa ja antavat ihailtavan tarkan kuntokartoituksen - ilmaiseksi! Ja minä yllytän jos eivät halua mennä öljyisimpiin paikkoihin :lol:
  Viimeisin myynti oli tällainen:
  OD: YKSI soitto.
  Nettiauto: 40+ ja sieltä se ostajakin tuli CASH IN HAND. 6kpl kävi katsomassa, kauimmainen Tampereelta. Oulusta ja Vaasastakin oli tulossa mutta myöhästyivät. Nettiauto toimii.
  PS. Rebel myy vaikka kaljulle kamman kun osaa heittää läppää...
  PPS. Houru taas myy sexillä :soosoo: Sekoittaa viattomien poikien päät...
   
 3. FastEkiBeast

  FastEkiBeast 3rd gear

  Ääni Tsättiautolle!

  Myynti ilmoitus OD:lle ja tsättiautoon. Ilmotus oli täällä luettu 73 Krt ja Nautossa 126 Krt, 2 soittoa 2 vkon sisään, ensimmäinen kävi koeajolla ihmetteli vaihteistoa oli kuulemma hankala laittaa 1 vaihde päälle .
  Toinen katseli ruosteet, kyseli viat, sanoin että saat kaupan päälle, kävi koeajolla teki tarjouksen josta ei voi kieltäytyä! Money talks, bullshit walks! :wink:
   
 4. Kurko

  Kurko Gearhead

  Taidan tietää mistä Mazdasta oli kysymys. Sen perusteella mitä PickNickissä näin niin sitä odottaisi että viiden tonnin neloskoneisessa pikkuautossa olisi ehjät verhoilut, no ehkä Lotukset ja alkuperäiset BDA-Escortit poislukien

  Tietenkin näin voi menetellä kun auton myynnillä ei ole kiire. Ilmainen autotohtorin puolueeton kuntotarkastus.
   
 5. 7ups

  7ups 1st gear

  Isä ja poika-partiot on kyllä toisinaan aika erikoisia (vittumaisia). Amaa kun myin alkukesästä niin pari tiimiä kävi urpoilemassa:

  Ensimmäinen dynaaminen duo tuli vähän kauempaa ja aluksi luulin, että sieltä on vain tulossa yksi parikymppinen tyyppi kattomaan, mutta sieltä tuli myös autopeltijumala-isäukko, joka ei sanonut sanaakaan vaan kokeili hellällä kosketuksella sormella ja poskellaan kaikki peltipinnat läpi, murahti jotain pojalleen ja meni niiden autoon istumaan. Poika sanoi vaan mulle ettei se nyt taida isälle kelvata ja kiitos ajastasi.

  Toinen pari taas oli suomenruotsalaista mallia ja ikäluokka about sama. Isä oli ylimielisyyden huipentuma. Kerroin kaikkea mitä huoltohommia ja osienvaihtoja olin tehnyt autolle ja sain vastaukseksi hiljaisen tuijotuksen halveksuvalla hymyllä höystettynä. Koeajolla poika ensin ajoi läheisen marketin pihalle, itse istuin takapenkillä ja kuuntelin ruotsinkielistä keskustelua siitä kuin paska romu mun auto on. Parkkiksella pyörivät ja naureskelivat autolle (ruotsiksi) ja sitten ilmoittivat suomeksi ettei taida kauppoja tulla. Sitten tulikin isille kova paikka, kun pistin sen ajamaan auton takas parkkihalliin. Aluksi oli kovasti hehkutellut kuin on ajettu Duetilla Tanskan ympäri satatuhatta kilometriä ja blaablaa, mutta kun piti peruuttaa Ama ruudusta niin ensin sammui kaksi kertaa ja kolmannella kerralla mummokytkinluistatuslähtö reiluilla kierroksilla. Vaihtaminen ja kaasun käyttö yleensä aika vaikeaa tuntui olevan. Hallissa ruutuun ajaminen oli jo senluokan haaste että jätti leikin kesken. Lopuksi jäivät seisomaan vierekkäin auton viereen ja katsoivat minua. En tiedä oisko mun pitäny kumartaa niitä koeajosta vai mitä kun tuli jo selväksi ettei kauppoja tule? Morjenstin työn takana olleella hymyllä ja lähdin menee.
   
 6. Kurko

  Kurko Gearhead

 7. Subbe99

  Subbe99 2nd gear

  Tais olla toissakevättalvella kun pistin tsättiautoon emännän Volkkaribussista ilmoituksen. Tais olla vuosimallia 1998. Auto oli käytännössä ruosteeton peli, USA:n suurlähetystön bussi, jolla ajettu alle 200 tonnia.

  Hinnan yritin pistää heti kohdilleen ja autosta tuli 1 soitto ja lupasivat tulla isommallakin porukalla katsomaan. Noh, mukana oli isäntä, vaimo, 2 kpl isovanhempia. Menivät sitten koeajolle ja tuumasivat että hyvä peli, kasosten vaunutkin menee keskiovesta heittämällä sisälle ja mukaan mahtuu koko pesue isovanhemmat mukaanlukien jos reissuun lähtee.

  Eivät tinganeet ollenkaan vaan löivät rahat lapaseen.

  Se miksi auto häipyi meiltä, oli se että talvella sillä kiesillä ei päässyt meidän mäkeä ylös muuta kuin ottamalla kadun päädystä pirunmoisen vauhdin.

  Nyt kun mammalla on Subbe, niin tuokin ongelma poistui. :D
   
 8. JnZm

  JnZm Gearhead

  Komppaan tuota Nettiautokritiikkiä "vaihda johonki ja pian en maksa välirahaa!". Mulla ei ole OD:lta myyntipalstakokemuksia juuri lainkaan, yksi leimaton Silverado ollu ylihintaan myynnissä enkä ees odottanu kenenkään ostavan, eikä kukaan kyllä kysellytkään. Nettiautossa samanmuotoinen ilmoitus ja joku Hagert tarjosi noin puolet pyyntihinnasta. Silvenraato jäi pihaan, odottelemaan inspistä laittaa kuntoon.

  Noista ostajapartioista vois heittää kommentin myyjäosastollekin, onko tullut vastaan sellaista myyjää joka kehuu maasta taivaaseen sen 300e puolvuotisleimaisen Korollan vaikka tiedät jo ilmoituksen luettuasi että on aivan sama mikä kikkare se on ja missä kunnossa auto on. ostin yhden Nissanin talvikäyttikseksi, puhelimessa tinkasin 400e pyynnistä että "300e ja haen kahden tunnin päästä". Piti myyjän tietysti selittää ne hihnanvaihdot ja kuinka hyvä auto onkaan, vaikka molemmat osapuolet taatusti tietävät ettei sellaiset oo oleellisia tämmösissä kaupoissa...:D

  Isä/poika-partioista vielä, mitäs jos partio osaakin asiansa?
   

Kerro tästä muillekin!