Nettiauton '70 "Roadrunner"..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jimsgarage, 4.10.2007.

  1. jimsgarage

    jimsgarage Gearhead

    Tere!

    Tässä olen kyseistä autoa (http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=1470403) katsellut ja pohtinut... Onko kukaan tietoinen Plymarin historiasta tai muuten käynyt autoa katsomassa? Missä kunnossa moottori/alusta/sisusta..ym.. Ja tietysti onko tuo 14000e mielestänne oikea hinta?

    Olisi mukava saada muiden harrastajien mielipiteitä.. Ja tietysti vinkkejä jos muita runnereita olisi myynnissä mainostuksen ulkopuolelta.

    - Jim 8)
     
  2. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Ei muuta mutta onpahan noita jonninjoutavia ostattelijoita ainakin ollut.
    Alkaa homma muistuttamaan jotain keskustelupalstaa.
     
  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Auto on Parkanossa, sulla lukee paikkakuntana Ylöjärvi eli välimatka 74 kilometriä Tiehallinnon mukaan. Oisko paikallaan hypätä pirssiin ja käydä tarkastaan kampe jos oikeesti tommosta haet?

    Hinta on oikea jos myyjän ja ostajan tarpeet kohtaa. Jos auto on vähänkään kopillaan ja mulla olis sopiva rahasumma niin lähestyisin myyjää vakavahenkisesti. Joku kertoi toisessa topiikissa etteivät ostaneet autoa koska sen alusta oli väljä. Jos homma jää tollasesta kiinni niin jossakin muussakin on vikaa ja nyt en tarkoita itse autoa.
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    No johan oli taas kysymys OD:lle? Ei saatan eikö sulle muuten faktat aukea kun pitää täältä kysyä? Et voi soittaa ilmoituksen numeroon kysyäksesi mitä sulla on kysyttävää? Onko sulla kysyttävää, vai oletko trolli niin kuin minä luulen?
    Ei tsiisus..
     
  5. mopar miäs

    mopar miäs 3rd gear

    koree

    kyllähän se jo kuvissakin näyttää koreelta
    tuolla summalla sai joskus hienoja e-koppasia mutta ei enään
    joten näin vanhana (?) parkanolaisena suosittelen autoo täysillä :D
     
  6. jaketin

    jaketin Gearhead

    oiskohan tässä sellane kysely, että tietävätkö muut, mitä vikaa autossa on? ei välttämättä myyjä kerro...
     
  7. jimsgarage

    jimsgarage Gearhead

    Juu..ei ole trolli.. :soosoo:

    Tiedän että välimatka ei ole pitkä. Onhan noita autoja nähty. Itsellä ollut vähän periaatteena etten ihan muuten vaan käy häiritsemässä toisten rauhaa. Pakko laittaa OT.. Itsellä oli jokunen vuosi sitten myynnissä '69 RR projekti kuvien ja tarvittavan tekstin kera. Tontilla pyöri jos jonkinlaista videokuvaajaa ym ihan vaivaksi asti.. Tällä haluan vaan hakea sitä, että jos menen katsomaan autoa olen todellakin ajatellut ostaa sen, enkä mene vaan kuvauttaan puolisoani auton vieressä. Eikös tämmöinen, voisi sanoa, Suomen suurin jenkkiautoyhteisön keskustelualue ole mitä parhain paikka kysellä jenkeistä..? :D

    Niin tosiaankin.. En tullut riitaa haastamaan vaan ihan tosissani kyseleen. Aiheeseen ->

    Onko kukaan käynyt katsomassa autoa tai tietää jotain sen historiasta/vanha omistaja? Tai mahdollisesti muista '70-'72 Runnereista, jotka voisivat olla myynnissä?

    "mopar miäs" -> Kiitoksia kommentista. Ilmeisesti ensimmäinen silminnäkijä mielipide.



    - Jim
     
  8. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Täällä pohjoisessa ollaan myös kiinnostuneita ko. autosta. Meillä tulee matkaa mutkin noin 1300km. Ens viikonloppuna on Treen Swap - jos lähtis sinne niin samoilla tulilla vois tarkastaa tuonkin.

    Jos jollakin on kuitenkin faktaa niin laittakaa tänne. Lähinnä kiinnostaa korin kunto.
     
  9. 66monaco

    66monaco Gearhead

    itse soitin ja kyselin joitain siitä n.kuukaus sitten, en ostanut, kun päädyin sittenkin mieli malliini, 69 chargeriin. hieman epävarmaksi kunto jäi, mutta alusta on kuulemma ihan vakio, om. ei ollut varma onko perässä lukkoa..vaihteisto tehty jonninaikaa sitten, koneessa on kuulemma voimaa tarpeeksi 8) ...omistaja ei kyllä hirveesti tiennyt autosta, esim mitä koneeseen laitettu jne. mutta ihan asiallinen muuten. hemmetin asiallinen maalaus teema ja vanteet! kandee käydä paikan päällä
     
  10. vallu64

    vallu64 Gearhead

    Itsellä ei ole tietoa kun 4-5 kpl 1970 RR:stä suomessa eli kyseistä kovakattomallia(+2 kpl avoa). Siksi tuo luku 4-5 kpl, koska jo haudatussa Part Storessa oli 70 RR myytävänä joka meni hämeeseen. Onko tämä se yksilö?
    Eli mikään tusina auto ei ole kyseessä ainakaan Suomessa.
    Kannattaa ehkä ottaa vertailukohdaksi ruotsin markkinat kunto/hintavertailuun kun tuo tullikaan ei ole enää niin ratkaiseva.
     
  11. xmopar

    xmopar Gearhead

    Ei taida olla Ruotsissa ensimmäistäkään 4D Satellitea, joka näyttää Roadrunnerilta...
     
  12. Hohhoijaa :soosoo:
     
  13. virta

    virta Gearhead

    Otan osaa auton myyjän osaan!

    Hinta tuntuu sopivalta ja kohde erikoiselta,turhia kyselijöitä varmaan riittää.

    Pohdin vaan tota myyjän osaa joka ei varmaan ole helppo,tuossahan vois ihan lähteä kylmästi rajaamaan tuota turhien katsojien määrää vaikka kieltämällä kuvaamisen ja kysymällä ihan tuota rahoitustilannetta,jos rahoituskuviot epäselvät miksi lähteä edes katsomaan autoa?
    Itse myin joskus paljon halvempaa mutta erikoista autoa ja nyt ois kuviot vastaavassa tilanteessa selvillä,en edes näytä autoa jos ei kaverilla ole pyynnön verran rahaa taskussa,oikea ostaja kun saapuu aina tilanteeseen noin.
    on aika turhauttavaa jos "ostaja" tulee kuvailee autoa ja totee sitten "niin enhän mä VIELÄ ole ostamassakaan"

    Auton "halpuus" osin tietty johtuu siitä että se on tosiaan korinvaihto siis 4D satellite,aitoa autoa tuosta ei mielestäni kyllä saa..Varmaan suurin osa porukasta ei ole tietoinen näistä korinvaihtokuvioista,se kun on niin vanha ilmiö.
     
  14. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Nettiautossa myytävänä 69 2 d HT coroneti USA,n tuonteja hiljattain. Jotta jos työkalut kourassa pysyy niin mielluummin siitä, niin tietää mitä omistaa.
     
  15. vallu64

    vallu64 Gearhead

    Kaikkea ei voi näköjään tiedä kun tänne kirjoittelee. Tuo ylläoleva on kyllä totta mutta toisaalta se on vain paperilla 4d satellite. Onhan osissa eroja tietenkin mutta korinvaihtoon tarvitut osat ovat jotakuinkin samat. pl sisusta.
    Komia auto joten ostakaa ihmeessä pois tv sellaisen omistaja
     
  16. Käkö

    Käkö Gearhead

    Voi hyvää päivää...

    Kuvien perusteella toi ei näytä neliovi-Satellitelta.

    Olkoon korinvaihto tahi mitä tahansa, jos kiesi on kuosissa niin se on hyvä ostos, toi on maukkaan näköönen koppa, ehkä joskus, tai jos myyjä ottais vaihdossa ´89 rotken niin saatais Kiekulle monimonikympillä oleva urhheilu kupee... :D
     
  17. kuula

    kuula Gearhead

    70 roadrunner

    Kuten Käkö asian jo mainihti, yks fuuking lysti, oli paprussa rr vai 4d satelite. Ehottomasti yks hienoimmista mooopparin koreista. Big bad b-bodys.
     
  18. 9000

    9000 Gearhead

    muokattu
     
  19. cuda69

    cuda69 Gearhead

    ite ostin tuon -69 satelliten projektina ja sen tuohon runneria vastaavaan kuntoon laittaminen tulee maksamaan kaikkinensa yli tuon pyydetyn 14tuh.jopa likemmäs 20t.jos alusta löysä niin ei ne osat montaa sataa maksa ja onha tuo sairaan hyvä korimalli.eikä tuokaan ole uusi auto eli varmasti löytyy jotain korjaamista kuten muistakin vanhoista autoista.
     
  20. kuula

    kuula Gearhead

    Voiko tuohon muuta sannoo :eek:
     

Kerro tästä muillekin!