Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Make.S

  Make.S Gearhead

  Tossa siipimopsissa kohtuu imelät värit, mutta kuuluu vissiin siihen aikakauteen.
   
 2. north

  north Gearhead

 3. Make.S

  Make.S Gearhead

  Tostakin toi pinkura joksikin hienoksi hopeenharmaan sävyksi, ja olis ainakin enempi meikän mieleen.:)
   
 4. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Palontiellä oli viidenkympin villitys tuolloin 60-luvulla. Ilmankos nyt ikämiehenä mielis sen aikasen pelin.
   
  Gary Grand ja Mokaman tykkäävät tästä.
 5. silirimpsis

  silirimpsis 3rd gear

 6. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Ollut aiemminkin myynnissä siellä täällä ja suht edullinen ollut aina, 2000-2500€. Ei oo vaan kelvannut
   
  silirimpsis tykkää tästä.
 7. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Ja se sinulle suotakoon...

  Itellä on maku muuttunu vuosien myötä silleen, notta laveutta on tullu lisää.
   
 8. silirimpsis

  silirimpsis 3rd gear

  Turhaan taisinkin sitten hötkuillä. :)

  Aina kun jotain mielenkiintoista bongaa niin joko liian kaukana tai jotain muuta estettä tulee että ei pääse paikan päälle...
   
 9. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Tilanteet muuttuu, voihan nyt olla se aika, että menee heti. Aiemmin ei vaan tosiaan, vaikka hinta on v6:sen hinta. Eikö sitten kiinnosta tommoset mallit ketään tiedä häntä?
   
 10. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Tuollaisen au

  Kyllä. Mutta ennemmin sellainen turkoosi, tropiikin veden värinen.
   
 11. JL-

  JL- 2nd gear

  "Autossa vielä suojanuovit takapenkillä."

  Eihän tuollaisella raaski ajella edes ja joutuu koko ajan ressaamaan auton puolesta. Ite en ainakaan osais tollasen omistamisesta nauttia vaikka hienona pitäisinkin. Onneks on tämmönen persaukinen niin ei sen enempää tarvii miettiäkään asiaa.
   
  päivystäjä, palontie, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
 12. MudMax

  MudMax Gearhead

  On ne pässin sarvet vaan paljon kätevämmät kuin hyödytön rusetti, niillä voi puskea menemään itse valittua latua ja estävät vielä näkyvyyttä sivulle, ettei tarvitse kurkkia vieraisiin pöytiin. Ja joillain rusettimiehillä toi rusetti on ehkä jo puristanut kaulaa niin pahasti, että hissi ei taida enää nousta ihan ylös saakka?:odrazz:

  ps. Tuosta alle viidellä taalakilolla kahta vuotta tuoreempi, vähemmän ajettu ja vielä desilitran suuremmalla moottorilla oleva rusettikeula: https://www.carsforsale.com/vehicle/details/52093625
   
  FuryIII '71 tykkää tästä.
 13. esmi

  esmi Gearhead

  Pahimmassa tapauksessa noi suojamuovit ovat pilanneet penkit!, näin ainakin olen kuullut ja jostain lukenut!.
   
 14. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Varmaan just noi viat syynä ettei ole mennyt kaupaksi tai mene edes alennetulla hinnalla. Ei kovin "helpolta tai halvalta" kuulosta tuo jarru/ abs vika. Aika vaarallinen laite on ajaa kun jarrutehostin ei toimi. Paremminkin ajokuntoinen projekti olisi oikea määritelmä. Mitenköhän tuo on muuten saatu katsastettua ?! Viat tulleet katsastuksen 22.1 jälkeen?
   
 15. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Mulle tuli joskus 10 vuotta takaperin jenkeistä mopari jossa oli takapenkki muoveissa edelleen... Noh, oli sitten palanu auringossa selkänoja siellä muovin alla.
   
 16. Kerpo

  Kerpo 3rd gear

  Rupee meneen jo offtopicin puolelle, mutta Thunderbirdissä käytetty Teves ABS ei tosiaan taida olla niitä helpoimpia korjattavia. Eikä taida myöskään olla niitä kestävimpiä ratkaisuja. Pääsylinterin yhteydessä on sähköinen hydraulipumppu, joka paineistaa jarrunestettä paineakkuun.
  Omistin tollasen Thunderbirdin noin 10 vuotta sitten, ja siitä oli pimennetty ABS puoli kokonaan, mutta tehostin ja jarrut toimi muuten normaalisti. Jotenkin sekin auto on leimattu ennen ja jälkeen mun omistusajankohdan, vaikka rekisteriotteessa luki ihan selvästi ABS.
   
 17. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Yleensä vaan kukaan juuri ei välitä eikä selvitä vikojen hintaa etukäteen. Eli abs systeemin ongelmat ei ole tuttuja tai ei ole käryä mitä osat maksaa.
   
  exchevelle tykkää tästä.
 18. Kerpo

  Kerpo 3rd gear

  Aikaa on tosiaan jo se noin 10 vuotta, mutta muistaakseni tohon Tevesin valmistamaan järjestelmään ei paljon neuvoja tai varaosia netistä löytynyt.
   
 19. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Juu!

  Meinasin vaan, että minä nuukana koitan aina vähän katsastella etukäteen miten varaosia saa ja mitä ne maksaa. Ei ole internet aikakaudellakaan itsestäänselvää osien saanti tai edullisuus.

  Esim jonkun vehkeen vetari voi olla tarvikkeena useita satasia tai just jotain abs boksia tai jarrusylkkää ei saa edes rahalla mistään uutena. Ikäviä yllätyksiä varsinkin jos auton hintaluokka joku 0-3000€.
   
  mikaa7146 tykkää tästä.
 20. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Miten tollaseen saisi asennettua jonkun euroauton tusina-absin jos sellasen välttämättä tahtoo?
   

Kerro tästä muillekin!