Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Bukero

  Bukero Gearhead

  ei nää fakta tiedot ole hauskoja... olettamukset on kultaa:rotfl::rotfl:
   
  Pertti K ja palontie tykkäävät tästä.
 2. palontie

  palontie Gearhead

  Turha tieto lisää tuskaa.
   
 3. exchevelle

  exchevelle Gearhead


  :rotfl::rotfl:
   
 4. isalmela

  isalmela Gearhead

 5. PilsnerBil

  PilsnerBil 2nd gear

  Tota myynti-ilmoitusten tekemisen kulttuuria Suomessa mä en ymmärrä. Saatan olla asiani kanssa yksin.
  Mutta...
  Kun ostajakandidaatti katsoo ilmoitusta, missä myydään vaikka vanhaa jenkkiä, niin yleensä nykyään suuntaus on se, että mitä kalliimpi auto -> sitä paskempi ilmoitus. Eli pahimmillaan yksi paska kuva kaukaa ja myyntitekstissä on merkittynä "ohjauslaite vasemmalla".
  Kuka kuvittelee, että auton jonka hinta on vaikka 10ke-50ke välillä, myynti sujuu jouhevasti tällaisella ilmoituksella, josta ei ota hitonkaan selvää? Vai onko se jotenkin "cool" tehdä vaan paska ilmoitus oman kylän Esson äijille, että omistaa mielestään näin arvokkaan laitteen?
  Ainakin itse ilmoituksia katsellessani en noteeraa näitä mitenkään.
   
  leivonharri, mikkis83 ja Peeaa tykkäävät tästä.
 6. tammercity

  tammercity Gearhead

  ^ "Vaimo pakottaa myymään", niin silloin kannattaa se mahdollisimman paska ilmoitus laittaa nettiin kovalla hinnalla ja huonolla kuvalla.
  Autonsa saa pitää, kun ostajia ei ilmesty pihaan.
   
  PilsnerBil, mikkis83, Pertti K ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  TopoTA ja Charger´69 tykkäävät tästä.
 8. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Joo kyllähän hyvät 3gen Iroc-Z Camarot ja GTA Trans Amit mitkä halvalla saa niin kannattas nyt ostaa varastoon, hinnat rajussa nousussa. Jenkeistä näitä ei enää halvalla saa, täällä meidän suunnalla tullaan vielä perässä hinnoissa. Esim hyvin Iroccien hinnat on jenkeissä ihan järkiään 20-30k, oletan että sama varmaan GTA Trans Ameissakin.
   
 9. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Oot asian ytimessä. Olen jättänyt todella monen monta autoa ostamatta tän takia ja ostanut viereisen ilmoituksen pirssin. Se paskan ilmoituksen auto pyöriikin sitten netissä viikosta toiseen..

  https://www.nettiauto.com/cadillac/fleetwood/10497063
   
  mikkis83 ja PilsnerBil tykkäävät tästä.
 10. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  Johtuisko ehkä siitä ettei sillä oo mitään väliä mitä siihen myyntitekstiin kirjottaa niin aina joku manne, neekeri tai muuten vaan idiootti kyselee ne samat asiat puhelimessa tai tekstarilla jotka tulee jo siitä tekstistä ilmi. "Koska on katastettu, onko vetokoukku, onko kahet renkaat, vaihdatko mopoautoon, onko mätä, ootko ihan varma, voitko ajaa Kuusamoon sitä näyttämään, mikä on tiukka hinta, otatko puuveneen vaihdossa, ei lähtis tonnilla?
   
  mikkis83, Tseitsei2, hot rod man ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. chevyjussi

  chevyjussi 2nd gear

  Se on vain nykyaikaa, että pitää kestää kyselyjä jopa sähköpostilla jos jotain haluaa saada myydyksi, tavaraa on tarjolla ympäri palloa. Hiljattain olin ostamassa yhtä autoa ja asiallisiin kysymyksiin myyjä vastaili vittuilemalla, jätin sen samantien siihen ja ostin toisen jonka ensikontaktin tein sähköpostilla. Osa myyjistä ei osaa vastata kysymyksiin puhelimessakaan reippaasti.

  Jos ei kestä ihmisten kyselyitä myytävästä tavarasta niin antaa myynnin tehtäväksi jollekkin kylän autokauppiaalle, menee todennäköisesti kaupaksikin.

  Nuo 500euron autojen myynnin vitutuksen ymmärrän kyllä, mutta jos kyseessä on harrastejenkin hintaiset kamppeet niin vähän eri juttu, niistä ei soita ykskään mustalainen, neekeri tai intiaani.
   
  mikkis83, viikinki75, palontie ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. Karpov

  Karpov Gearhead

  Kyllä kunnon pelissä ja halvassakin aina teksti on poikaa. Yleensä ne jotka ei lue ja soittaa kysyäkseen jo kerrotut jutut, eivät osta.
   
  Gary Grand, palontie ja PilsnerBil tykkäävät tästä.
 13. JL-

  JL- 2nd gear

  Kannattaa jättää myymättä jos ei ole valmis asioimaan ihmisten kanssa. Mitä sitten, jos joku kyselee turhaankin? Ja kyllä ainakin omien kokemuksien perusteella huolella tehty rehellinen ilmoitus vähentää turhien kyselijöiden määrää, ja sitten kun joku uskaltautuu soittamaan niin se on yleensä jo melko tosissaan. Jos et kerro mitään autostasi, niin miten voit valittaa ihmisten kyselyistä? Erikoinen asenne myymisen kanssa jos kaikki on lähtökohtasesti jo paskaa.
   
  Mokaman, viikinki75, Pertti K ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 14. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Vertaa:
  https://www.nettiauto.com/cadillac/de-ville/10225017
  https://www.blocket.se/varmland/Cadillac_De_Ville_Cabriolet_V8_Bilen_ar_Sald_85372171.htm?ca=11&w=3
   
  PilsnerBil tykkää tästä.
 15. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Joo, oon taas ostatellut korjaamopalveluita Konalan suunnalta. Ihmetyttää, kun joka pajalla on netissä yhteydenottolomake, mutta kukaan ei sitten kohtuudellisessakaan ajassa vastaa niihin tiedusteluihin. Minkä takia se laatikko on laitettu, jos sen kautta ei saa yhteyttä? Ihme touhua.
   
  mikkis83, PilsnerBil ja JL- tykkäävät tästä.
 16. JL-

  JL- 2nd gear

  Sitten kun monille tekstiviestit ja sähköpostit tuntuu olevan kirosana, niin kannattaa totutella niihinkin, nykynuorille varsinkin niiden käyttäminen on normaalia. Voihan sitä toki uhota että sitten en myy, mutta enpä itse ainakaan koe mahdottomaksi kirjoittaa tekstiviestiä, ja samaan tyyliinhän se sähköpostikin tulee nykyään luuriin jos niin haluaa, ja kai sitä voi kerran päivässä koneellakin käydä jos näin ei ole. Kuitenkin löydetään tännekin tiemme valittamaan asioista niin kai sitä toiseen välilehteen ehtii sähköpostinkin avata.

  Juuri muutama kk takaperin myin yhden auton nuorelle sällille, enkä ollut vaihtanut sanaakaan puhelimessa hänen kanssaan. Toistakymmentä tekstiviestiä sai itsenikin epäilemään että onko kyseessä vain kirjekaveri, mutta kyllä hän paikalle ilmestyi ja (parintonnin) auto vaihtoi omistajaa. Ite ainakin kun jotain myyn niin mielelläni myös sitten kanssa myyn, joten vaikka pullopostilla joku osoittaisi kiinnostuksen niin pyrin kyllä vastaamaan.
   
  vivve, Charger´69, leivonharri ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Se on sitä nykypäivää....eräässä firmassa aikoinaan töissä ollessa se yhteydenotto posti jumahti aina sitä valvovan viitseliäisyyteen tarkistaa ja lukea ne yhteydenotot...parhaat tapaukset oli siten myöhässä että tarjouspyynnöt saapui laskentaan 2 viikkoa pyydetyn tarjouksen viimeisen jättöpäivän jälkeen... Eli luultavasti sama homma että ei ehditä / viitsitä lukea niitä tai pidetään sitä kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä turhina ja reagoidaan vaan siihen ovesta saapuneeseen asiakkaaseen ja jos ovi ei käy lueskellaan ne postit.
   
 18. Roc

  Roc Gearhead

  viikinki75 tykkää tästä.
 19. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Tänään kun käyttis autoa netistä etsin niin kyllähän se kaupanteko on vaikeaa jopa liikkeiden kanssa. Jotain kun kysyin ei tiedetä tai vastattiin kysy konttorilta??? Ja noin 10 autosta mitä pidin sopivana vaihtoehtona niin puolet oli vielä saksan maalla. No yhdessä liikkeessä oli asiallinen kaveri joka vastasi puhelimeen ja tsekkasi asiat mitä kysyin. Tein tarjouksen johon lupasi palata kun kysyy johtajan mielipiteen. Tinkasin pyyntihinnasta melkein 20 %. Kaveri soitti vartin päästä ja kaupat tuli. Maksoin auton pois ja torstaina pitäisi käydä hakemassa se kotio. Eli ostin kuvien perusteella jotka olivat hyvät ja asiallisen myyjän johdosta. Ja sanotaan nyt et kyse oli kuitenkin useamman 10 tonnin autosta.
   
  vivve, Charger´69, PilsnerBil ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Heh, kai tähän on pakko tulla vastaamaan, että mä olen yksi niistä, jotka tulee siihen tiskille.:p

  Kai ne firmoillakin on tiskillä olijat varmempia ostajia, kun ne nettikyselijät. ?
   

Kerro tästä muillekin!