Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Kyllä mä tolla jo lähtisin koe-ajolle. Ihan hyvän oloinen. Mitä löytyy tuon takakontin maton alta?
   
  snadler tykkää tästä.
 2. T5

  T5 Gearhead

  https://drive.google.com/file/d/10EdkBTWAT4A19ZwHE64XRMWTQHyQnH1k/view
  Tuommoista ilmeisesti kuvien perusteella

  E: Onneksi en ole koskaan tuota google driveä ottanut käyttöön, jos tuon käyttäminen on noin perseestä. Ei voi esim. kuvasta ottaa erillistä osoitetta, jolla sen saisi foorumille jaettua [ img]-tägillä.
   
  snadler tykkää tästä.
 3. juko7

  juko7 Gearhead

  Ei tuo minusta huonolta näytä. Ovien alareunatkin näyttivät melko hyviltä.. kävisin katsomassa, ja käskisin järjestää niin, että auton pohjan pääsee näkemään. Ruotsiin matkustaminen on onneksi edullista, eli "ei ostopakkoa". Mahdollisten kittikerrosten paksuutta voi arvioida kangasliinaan ( ettei naarmuta) laitetulla magneetilla. Joskus kai on tehty niin, että myyjä on ajanut auton satamaan, jossa ostaja vastaanottamassa, ja ostaja ajanut laivaan. Suomessa sitten siirtokilvillä eteenpäin. Niijoo ja kannattaa tietysti perehtyä, mikä tekniikka siinä pitäisi olla ja miten se tunnistetaan.
   
  snadler ja isalmela tykkäävät tästä.
 4. Imusihti

  Imusihti 3rd gear

  Melko orggis ilmeeltään. Äkkiä katsottuna kaikkien luukkujen tiivisteet varsin huonot ja moniosaiset, luulisi suhisevan ajossa. Tehostamattomattomat (rumpu?) jarrut. Viime vuonna tuotu kesäkuussa ja käyttöön elokuun puolivälissä. Pitää ainankin varautua siihen, että moni asia on yli 50-vuotta vanhaa ja uusittavaa varmasti löytyy.

  Lattiamaton alle olisi hyvä nähdä sekä myös auton alle. Jos ovien tiivisteiden kunnosta voi jotain päätellä, siihen ei saa osia helposti tai sitten ne ovat kalliita. Jos taas on otettu huokeasti käyttöön puunaamalla kauan seisonut auto, sisustan haju kertoo paljon.

  Sisustasta saa kyllä homeet pois, mutta hajun poistaminen on lähes mahdotonta.
  Hinnasta sen verran, että ei noita ole paljon tullut vastaan, mutta vastaavan mallin 2-ovisiakin on ollut myynnissä 15 - 20k€.

  Vanhempi saman hintaluokan laite, ulkopuoli karumpi mutta jalostuspotentiaalia myös.
  Valitsee kuitenkin sellaisen mikä itseä eniten miellyttää..

  https://www.blocket.se/dalarna/Pontiac_LeMans_1964_85689396.htm?ca=11&w=3

  IS
   
  snadler, mikkis83 ja leivonharri tykkäävät tästä.
 5. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Four doors, no waiting.
   
  isalmela tykkää tästä.
 6. ImpJay

  ImpJay 3rd gear

  mikaa7146 ja isalmela tykkäävät tästä.
 7. Ace66

  Ace66 2nd gear

  Tämähän ei ole kyllä vaikea rasti hoidettavaksi.Ruotsiin kulku vaikkapa Finnlinesillä on helppoa ja nopeaa.Käteisenä summa taskuun ja paikan päälle.
  Oman Ponun hain viime syksynä ja iltalähdöllä Naantalista Kapellskäriin,aamulla ajoissa satamasta liikenteeseen,n.250km siirtymä,kaupanteko ja auto traileriin ja iltalaivalla samana päivänä lähtö takas Naantaliin.
  Tarjonta näissä -60-luvun Pontiaceissa on naapurissa hyvinkin runsas ja vaihtoehtoja löytyy varmasti useita ja oikean hintaiset liikkuukin aika hyvin.Kannattaa rauhassa seurata tarjontaa,uusia yksilöitä tulee lähes päivittäin myyntiin.
   
  mikkis83 ja Pertti K tykkäävät tästä.
 8. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Kerran tyhjin käsin takaisin tulleena, kehoitan ottamaan myyjältä selvää että kelpaako käteinen. Se kun ei ole siellä aina itsestään selvyys. Jos ei raha kelpaa, niin sitten ajoittaa osto sellaiseen aikaan että pankit on auki, että voi käydä tallettamassa rahat myyjän tilille. Mutta siitäkin pitää ottaa selvää et huoliiko pankki ollenkaan käteistalletuksia. Mulle kävi molemmat. Myyjä ei kelpuuttanut massia, koska paikalliset pankit ei ota sitä vastaan, joten se ei olisi saanut niitä tilille, muuta kuin menemällä yli 100km päähän Stokikseen.
  Tai sitten pitää varata sen verran aikaa paikan päällä oloon, et jättää myyjälle ensin jonkun pienen depositin ja laittaa rahat menemään verkkopankista tililtä tilille. Iban maksu siirtyy yleensä viim.kahdessa päivässä myyjän tilille ja sen jälkeen autoa hakemaan. Tietysti jos myyjä luottaa verkkomaksun kuittiin, niin auton voi saada samantien alle. Mutta näihin kannattaa varautua. Mulla ei ollut aikaa jäädä odottelemaan viikonlopun yli rahojen siirtymistä, joten oli pakko palata ilman autoa. Kävin sen sitten lentäen hakemassa seuraavalla viikolla.
   
  mikkis83 ja Pertti K tykkäävät tästä.
 9. Ace66

  Ace66 2nd gear

  Jep,maksutapa kannattaa etukäteen selvittää myyjän kanssa.Pikkusen oli takkua mullakin...
  Mun hakureissu tuli ajankohtaiseksi sen verran äkkiä että Nordealle ei riittänyt kaksi täyttä pankkipäivää käteisen ulossaamiseksi,ei euroina eikä varsinkaan kruunuina.Selvitin mahdollisuutta maksaa ruotsalaisessa Nordeassa omalta suomalaiselta tililtäni myyjän Swedbankin tilille joka ei onnistunut kun eivät kuulemma pääse suomalaisiin tileihin käsiksi Ruotsissa vaikka samaa konsernia hienosti ollaan.Kysyin Nordeasta että onko mitenkään mahdollista siirtää kauppasumma reaaliaikaisesti minulta myyjälle...ei,kestää kuulemma 2-3 pankkipäivää.Virkailija ehdotti että maksaisin verkkopankkimaksuna ja näyttäisin kuitin myyjälle...Hyvä idea,kunhan kuitin saisi ruotsin-tai englanninkieliseksi muutettua verkkopankissa jotta myös myyjä ymmärtäisi mitä kuitissa lukee...ei kuulemma onnistu mitenkään.Tässä vaiheessa uskoni suomalaisen pankkijärjestelmän toimivuuteen 2010-luvulla horjui jo sen verran pahasti että päätin antaa olla.
  Olin kokoajan myyjän kanssa yhteydessä tilanteesta ja kerroin että haastavaa on mutta tulossa ollaan.Riskillä lähdettiin ja ajattelin että kyllä saan toteennäytettyä maksun suorittamisen jotenkin...
  Onneksi myyjäpuoli uskoi maksun lähteneen kun näytin tiliotteesta rahan lähteneen myyjän nimiselle kaverille mutta käytännössä sain auton mukaan ennenkuin myyjä oli saanut penniäkään.
  Nämä ovat kuitenkin asioita jotka kannattaa ajoissa huomioida kuten el borrachitos tuossa edellä mainitsikin...sen verran kankeaa on maksuliikenne nykypäivänä.:D
   
  Pertti K, mikkis83 ja isalmela tykkäävät tästä.
 10. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Kokeeksi myyntiin. Reilu viikko sitten toi oli myynnissä 17k € hintaan.... :D :D
  Mutta hyvät varusteet tuossa on. Näyttää olevan jopa keskuslukitus. Taida puuttua kuin takapenkin keskikaiutin ja kyynärnoja. En muista saiko -70 vielä kattoluukkua vai tuliko se vasta -71.
   
  Muokattu: 17.6.2019
 11. juko7

  juko7 Gearhead

  Klassikkoautojen hinta näyttää nousevan nopeasti. Nyt näköjään kannattaisi sijoittaa punaisiin fuselage-300:iin..
   
  pptalo ja Gary Grand tykkäävät tästä.
 12. chevyjussi

  chevyjussi 2nd gear

  Mikäs tuossa uhossa on taustalla mikä monella amerikkalaisten autojen kauppiailla on ilmoituksissa? Hieman neutraalimpi asenne kaupanteon kanssa ja eurot pois kuleksimasta, oli ostaja sitten se asiasta ymmärtävä tai ei.
   
  Pertti K, Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.
 13. Teemu T.

  Teemu T. 2nd gear

  Minä olen tehnyt jo useamman kerran niin Ruotsissa, että vaihdan nettipankista kieleksi ruotsin ja myyjä saa seurata vieressä koko ajan koko rahansiirto-operaation. Hän pystyy tarkistamaan tilinumeronsa suoraan ruudulta ja näkee rahojen lähtevän tililtä.
   
  mikkis83, Pertti K ja isalmela tykkäävät tästä.
 14. ImpJay

  ImpJay 3rd gear

  Kattoluukku tuli C-korisiin -71, tosin säännön vahvistava poikkeus tietysti tenhtiin. Optiosta puuttuvat ainakin takaolkavyöt ja lapsilukot (joo, kaksi ovea...:rolleyes:).
   
  Muokattu: 18.6.2019
 15. jaketny

  jaketny 1st gear

 16. Ace66

  Ace66 2nd gear

  Autosta enbmitään tiedä mutta kyllähän tuo sisustus on ainakin kuvien perusteella ihan laadukkaasti tehty ja varmasti ihan ammattilaisen toimesta mutta valitut värit kyllä aikaansaa juuri tuon pokemon-fiiliksen...tosin onhan sisustus linjassa ulkoisen habituksen kanssa.:D
   
 17. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Katsoo näitä Fuselagejen hintoja ja hinnan nousuja, niin kannata kohta edes aloittaa omaa projektia. Vaan vaihtaa se suoraan johonkin Hemi E/B bodyyn :D :D :D
   
 18. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Kyllä, pitäähän Suomessa saada palvelua ruotsiksi!
   
  Gary Grand ja mikkis83 tykkäävät tästä.
 19. palontie

  palontie Gearhead

  Gary Grand, Charger´69, Bukero ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. ramman

  ramman Gearhead

  On kyllä hemmetin hieno auto. Ja ainoolla oikeella tekniikallakin vielä !

  Nyt nettiautotyyppistä tarjousta tekemään. " vaiha nolottimeen päikseen ? " :D
   
  Gary Grand ja palontie tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!