Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. P0NT1AC

  P0NT1AC 3rd gear

  zuinula tykkää tästä.
 2. speedy

  speedy Double Gearhead

  Joo eioo sporttilavat enään kovassa huudossa, muutama järjettömän hintanen roikkuu myynnissä ... Omaani taannoin möin, ja auto ei ollut mikään huono! 5000e oli tiukassa saada.
   
 3. speedy

  speedy Double Gearhead

  Oisin ostanu tuon vänin, mutta öölinpaineet oli mittarissa senverran huonot, että en viittiny ottaa mukaan.. Pakoputket oli tuota sivuille äänenkoventajien kautta, oli vittumainen meteli hyttiin. Muuten oli kyllä kohtuu hieno, varsinkin sisätiloistaan .

  https://www.nettiauto.com/chevrolet/chevy-van/10730558
   
 4. stratusdriver

  stratusdriver 3rd gear

 5. downtown

  downtown 3rd gear

  mitä siinä sitten näytti ne öljynpaineet?
   
 6. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Onhan ne varmaan peruskuntosista tiukassa, kun oikeaa lavallista saa kelvollisena alkae 3-4k ja voi kuljettaa muitakin kuin terveisiä :D
   
 7. speedy

  speedy Double Gearhead

  Tyhjäkäynnilla kuumana alle neljännes, lähempänä punarajaa, ja kovilla kierroksilla just ja just puoleenväliin.
   
 8. teddy99

  teddy99 Gearhead

 9. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Eikös se ole pääasia, että tullaan ymmärretyksi. :)
  Mä en saisi minkäänlaista ilmoitusta aikaiseksi ruotsiksi, kun en kieltä osaa yhtään.
   
  päivystäjä, isalmela, pom ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 10. juko7

  juko7 Double Gearhead

  No, olishan tuo voinu kirjoittaa toisella virallisellakin (ei vielä toistaiseksi arabia) jolloin varmaan olis ollu oikein.. en tiedä olisiko se parantanut vai huonontanut ilmoituksen mainosarvoa. Tällähän se sai taas hieman lisänäkyvyyttä:)
   
 11. downtown

  downtown 3rd gear

  Eine kuuma tieten erikoiset ole, mullakin näyttää vastaavanlaisessa kuumana paineet ekalla viivalla ja ajossa viisarin tai kaks ylempänä
   
 12. Sierra

  Sierra Double Gearhead

  Lancia delta integraalien hinnat tainneet hieman pompata, tommoinen puoli huomio vaan, muistan että 5v sitten niitä oli usein 5-10t€ pyynnöllä tarjolla.

  Ja eiköhän ne sportsiden hinnatkin vielä kohoa, ostajalle sopiva aallonpohja vaan menossa.
   
 13. Sierra

  Sierra Double Gearhead

  Itsellä vähän vastaava katos kolmen harrastepelin suojana, itku tulis kun noin kävis, tuskin vakuutus korvaa mitään jos lumikuorman alla pettää?
   
 14. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Eiköhän ne oo ollu jo noususuunnassa hyvän aikaa. Mulla on ollu 2 Sportsidea, toisen ostin 2006 vuonna niin maksoin siitä 3200€ ja oli 1989 350EFi Choo Choo Custom erittäin siisti, ainoastaan hytin nurkissa molemmissa oli alkavat reiät. Sitten 2010 oli 1989 musta Sportside mikä oli 6.2D ja se vaihtu päikseen noin 4000€ bemariin. Molemmat oli huomattavasti siistempiä kuin tuo aiempien viestien musta joka ei ollut uutta omistajaa miellyttänytkään ja nyt päätynyt sitten 7k€ myyntiin :rotfl:
   
 15. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Ootko kysyny keltään rakennussuunnittelijalta tms. mielipidettä omasta katoksesta vai tiedätkö / ymmärrätkö itse sen olevan ok? Kuvista päätellen tuossa katoksessa oli järeät pystypilarit mutta sivulle kaatuminen oli vain parin naulauslevyn varassa. Naulauslevyjen tarkoitus on välittää leikkausvoimia ja sitoa kuormaa kantavat palkit toisiinsa, mutta tuossa naulauslevystä itsestään tuli sivuttaisen taivutusmomentin välittävä elementti. Tuonkin on joku ajatellut olevan ok.

  Ei ole sattumaa, että jotkut rakenteet sortuvat (ja enemmistö onneksi ei). Esimerkiksi oheisessa tutkintaselostuksessa käsitellään talkoovoimin tehdyn hallin romahtamista, siihen oli joku talkootyönä tehnyt lujuuslaskelmat ihan päin persettä :wc:

  https://turvallisuustutkinta.fi/fi/...kettelukeskuksessapohjankunnassa1.2.2004.html
   
  Muokattu: 26.8.2019
 16. Sierra

  Sierra Double Gearhead

  Kyllä tuo minun vastaavan tyyppinen katos varmaan muinoin ihan rakennussuunnittelijan avuin rakennettu. Mutta välillä lumikuorma ja myös tuolta ylemmältä katolta vauhdilla tuleva lumimassa kuormittaa reilummin, muutamana talvena oon käynyt pudottelemassa noita riskejä pienemmiksi.
  Naulan reikiä kävin myös tukkimassa, kun niistä tuleva sadevesi kasteli/hapatti kannatinparruja.
  Myös puutasyövät tuhohyönteiset aiheuttaa huolta, yhdestä lähi ladosta ne on syöneet hirsiä, näkyy vaan pikku reikiä ja purukasoja.
  Että vaikka 40v on jo kestänyt, pientä huolta on aina tulevasta ja vaatii silmällä pitoa.
   
  Gary Grand, päivystäjä, palontie ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. tammercity

  tammercity Gearhead

  isalmela ja zuinula tykkäävät tästä.
 18. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  tammercity tykkää tästä.
 19. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Vähän sama juttu, kun jotkut koittavat myydä Muumimukeja 5000€.
   
  päivystäjä, juko7, tammercity ja 1 muu tykkäävät tästä.
 20. palontie

  palontie Double Gearhead

  Tolla hinnalla pitäis saada 5siistiä ja juuri leimattua.
   
  juko7 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!