Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. deeäxä

  deeäxä Gearhead

  Mulla ei muuta tietoa ku on Yamahan tekemä ja käsittääkseni täys alumiininen. En ole kuullut hirveästi pahaa kuitenkaan.
   
  sdfsd ja jariha tykkäävät tästä.
 2. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Halpa projekti: https://www.nettiauto.com/buick/le-sabre/10744928

  Korjaan samalla aiempaa lausuntoani Buickeista. Eli tällainen LeSabre taitaa olla se Capricen serkku, ja Electra / Park Avenue on sitten akselivälinsä puolesta sukua mm. Oldsmobile 98 Regencylle ja Cadillac Fleetwood Broughamille.
   
  tammercity tykkää tästä.
 3. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  En nyt täysin 100% varma ole, mutta sämpyläkoppainen korinvaihto on pyörinyt jo muutaman vuoden myynnissä, alimmillaan 2500-3000€ . Jos ei nyt sama ole niin vastaava ainakin. Eikä se noillakaan hinnoilla kirkuen omistajia vaihtanut.
   
 4. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Mitsufoorumilla haukuttiin 2.8 ja oli siellä juttua 3.2sestakin. Jos nelikkomaasturi + ilmastointi kriteereinä niin valinnanvaraa onneksi on
   
  jariha tykkää tästä.
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Aihepiiriin liittyen: katoin vaimolle autoa, joka vaikutti sopivalta. Jotain tuttua oli kunnes keksin, oli hetki eli viikko pari sitten Kuopiossa 4200 ja nyt Lappeenrannassa 4900. Liikkeet vaihtaneet keskenään autoja. Jos ei mene kaupaksi niin miten auttaa hinnan nosto ja paikkakunnan vaihto? Onks niille kukaan kertonu että nykyään on internjet mistä näkee? Ne varmaan luottaa niihin +80 ikäisiin jotka ei o kattonu.....
   
  mikkis83 ja Karpov tykkäävät tästä.
 6. musta pässi

  musta pässi Gearhead

 7. Carpenter

  Carpenter Double Gearhead

  Kilsat maileja. :D

  Ihan älyttömän vaikea laskutoimitus. :D
   
  Marklin tykkää tästä.
 8. tammercity

  tammercity Gearhead

  Paska valuu alaspäin :D
  Viimenen lastaa romun laivaan Helsingissä ja rahtaa Afrikkaan.
   
  Muokattu: 31.8.2019
 9. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Tätä samaa ihmettelin viimeksi eilen.
  Melkeinpä säännönmukaisesti tuo muuten on ilmoituksen viimeisenä lauseena.
   
 10. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Olen ihmetellyt tuoreempien Lada Nivojen myynti-ilmoituksia. Suuressa osassa kerrotaan juuri noin kuin tuossakin ilmoituksessa, eli vähän ajetuissakin autoissa melkein puolet auton osista on vaihdettu viimeisen vuoden aikana. Joskus on käväissyt mielessä Nivan osto, mutta ei uskalla hankkia vaikeuksia, kun kuulee omistajakertomuksia. Sanonta ryssälaatu taitaa aika hyvin pitää paikkansa Nivan kohdalla. 110 sarjakin on samasta syystä kuuluisa. Ne tutut, joilla on sellainen ollut, (siis ollut, ei ole enää) niin jokainen heistä on jäänyt tienvarteen tai parkkipaikalle vähintään kerran. Onko vaan sattumaa? Yleinen riesa on ollut ajonesto, joka estää omistajaa ajamasta autoa.
  Takaveto Lada on kai laatuauto noihin uudempiin verattuna?
   
  isalmela tykkää tästä.
 11. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Ei vaan jaksa näpytellä niitä lukemia kännykän laskimeen.
   
 12. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Takavetoset samanlaista paskaa ainakin mitä niitä KAVEREILLA on/ollut. Alle 100tkm saa tehdä konetta ja lootaa monesti
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 13. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Duunikaveri aikoinaan osti uuden 110 Ladan. Kiroili aika usein sitä ajonestoa. Toimi liian hyvin. Edes omistaja ei sillä mihinkään päässyt.:D
   
 14. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Ettei nyt ihan mollaamiseksi mene, niin takaveto Ladalla on kuitenkin voitettu toistakymmentä kertaa romurallin Suomen mestaruus, joten siinä mielessä kestävyyttä löytyy todistetusti muita autoja paremmin. Tosin niissä karkeloissa auton ei tarvii toimia 100tkm...
   
  Muokattu: 31.8.2019
 15. J.J.

  J.J. Gearhead

  Joku viikko takaperin oli yksityisellä myynnissä tuo sama kottero pikkasen eri hinnalla. Ei ehkä mikään huippuyksilö. Tuli vaan katsottua kun oli niin edukas. Ihan luja kone tuo yamahan kasi, olikohan apinoitu perämoottorista tuo volvon kone.
   
 16. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Joo sinne ne joutaakin :D
   
 17. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  En tajua miksei nettiautossa ole vaihtoehtoa haluaako ilmottaa kilsat kilsoina vai maileina. Mun mielestäni tuo on jonkunmoinen puute mistä olen antanu palautettakin sinne.
   
 18. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Laatuauto sekin on 110 verrattuna
   
 19. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  juko7, Peeaa, mikkis83 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!