Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  https://www.nettiauto.com/chevrolet/silverado/11063921

  tälläisiä oon vähän aina ihmetellyt.. ostetaan suomessa hyvin erikoiseksi laskettava uusi lava-auto. ajetaan sillä kuitenkin ihan kunnolla (2otkm) ja sitten kuitenkin myydään se alle vuoden vanhana pois. ostaa siis jo eräänlaisen harrasteautoksi laskettavan auton (eihän tuota avolava työkäyttöön kai täällä kukaan oikeasti osta?) ja myy sen samantien pois.

  pikkasen vielä on hintaakin uutena tollasella (käytettynäkin hinta hirvittää) niin luulisi hieman normi uudenauton ostajaa enemmän tutkivan asiaa ja autoa ennenkuin sen ostaa.

  tosin.. en oo ymmärtänyt myöskään muita jokka ostaa uuden auton ja myy sen samana tai seuraavana vuonna jo pois. eikö se ollutkaan kiva? kannattaisko vähän miettiä paremmin millasen ostaa?
   
 2. Larry

  Larry Gearhead

  Peeaa tykkää tästä.
 3. auburn

  auburn 3rd gear

  malvasto tykkää tästä.
 4. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

 5. karpo29

  karpo29 2nd gear

  Itse taasen ihmettelen etta minka takia taytyy pitaa yhta ja samaa vuositolkulla. Elamassa ei ehdi kaikilla haluamillaan ajaa(saatika omistaa), mutta aina voi yrittaa parhaansa. :D Itse olen ostanut ja myynyt useita jopa muutaman kuukauden jalkeen, en laske minkaanlaista arvoa pitkalle omistusajalle. Mulla on myos useita asiakkaita jotka saattaa ostaa 4-5 autoa vuodessa(ei jobbareita), vaihtelu virkistaa. Linkittamassasi auton tapauksessa ihmettelysi on taysin turha, silla sita kauppaa autoliike, eli "mika jarki...?" Liike ei kannata jos ei mitaan myy.
   
  isalmela tykkää tästä.
 6. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Mistä päättelet että tuo 20tkm on ajettu Suomessa? Oma arvaukseni on että tuo auto on tuotu Jenkeistä käytettynä myyntiin Suomeen. Ei siis ole vielä ollut edes Suomen kilvissä. Voin myös olla väärässä.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 7. karpo29

  karpo29 2nd gear

  Kylla vain. Muu kuin valmistaja, tai heidan edustaja ei saa uutta autoa laivattua pelkalla MSO:lla, ja oletan ettei tuo pulju ole Chevyn virallinen maahantuoja. Autosta tulee ns. kaytetty kun se ensimmaisen kerran rekisteroidaan, eli uudenkin saa, mutta hinta nousee roimasti koska normaalit sales taxit jne. taytyy maksaa saadakseen sen titlen, mika siita teoriassa tekee kaytetyn ja mahdollistaa maastaviennin. Kyseisesta kaytannosta saamme kiittaa Amerikkalaisia autonvalmistajia.
   
 8. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  Juuri samoin itsekin ajattelin. Ja jenkeissähän noi on kuitenki paljon edukkaampia, ja jos vielä sattuu olemaan vesivahinkoauto, niin vieläkin halvempi...;)
   
 9. karpo29

  karpo29 2nd gear

  Noissa se on onneksi helppo selvittaa vaikka carfaxilla. Mun mielesta toi on Suomi hinnaksi jopa yllattavan halpa, ei noi ihan ilmaisia ole taallakaan, varsinkaan dieselit.
   
 10. malvasto

  malvasto 3rd gear

 11. Herje

  Herje Gearhead

 12. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Jep. Hyvä osoitus taas siitä, että massilla ei saa tyyliä. Jälki on tätä, kun koitetaan kaikkea tunkea yhteen vessaan, eikä oikein tehdessä osata ilmeisesti päättää mitä halutaan.. restoa, street rodia, kustomia, bomberia vai low rideria.
   
  puu tykkää tästä.
 13. -tl-

  -tl- Gearhead

 14. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Aika reilua kuitenkin antaa mukaan 22 tonnin Corollaan 0€ lehti. Tää läpyskä on erittäin tärkeä elementti kaupanteossa ja auttaa tekemään ostopäätöksen todella pikaisesti!:D
   
 15. 12345678910

  12345678910 3rd gear

  Niin. Entäs jos se olis 100€ arvoinen lehti?

  Mikä tuon Tojon hinta sitten pitäisi olla?
  Varmaan vähän vaikea löytää verrokkia. Toivottavasti myydään jonnekin, vaikka takas Japaniin, jossa tuollaisen säilymäihmeen arvo ymmärretään.
   
  jariha tykkää tästä.
 16. Pande_K

  Pande_K Gearhead

  Suksiboxipakut ovat erään ajanjakson Suomi-historiaa, mutta enpä ole nähnyt koskaan sellaista Chevrolet Celebritystä tehtynä. Tosin en Suomessa ole muutenkaan nähnyt kuin ehkä pari Celebrityä. https://www.nettiauto.com/chevrolet/celebrity/11074523

  Suht asialliselta vaikuttava sivuventtiili-Anglia 100E kohtuulliseen hintaan https://www.nettiauto.com/ford/anglia/10953450 Tuollaisen ostajia ei ehkä jonoksi asti ole, kun ne joilla on nostalgisia muistoja tuollaisista alkavat olla jo ikämiehiä eikä tuossa liiaksi glamouria ole. Sitä en tiedä miksi myyjä mainitsee että "Anglia Prefect", Angliahan tuo on sillä Prefect oli neliovinen malli samasta teemasta.
   
  isalmela ja malvasto tykkäävät tästä.
 17. malvasto

  malvasto 3rd gear

  On noi lasikuitu tötterö paku viritykset aika hirveitä ja älyttömiä .
   
 18. puu

  puu 3rd gear

  Suksiboxipakuihin liittyen.
  Oli rekisteröity myös ElCaminoita joissa oli matala ja kova lavakate.
  Lavakatteessa oli katossa määräysten mukainen reikä (pituudeltaan ja leveydeltään) josta tavaratilan korkeuden pystyi mittaamaan. Tämän reiän peitteenä oli vetuketjulla varustettu pressu. Joten kun pressun poisti niin tavaratilan korkeus oli ääretön.
   
  12345678910, viikinki75 ja malvasto tykkäävät tästä.
 19. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Kaverilla oli 90-luvulla Camino, ja olisi ollut siihen katon korkuinen lavakatekin. Ei vaan uskaltanut käyttää veroseuraamusten pelossa. Sillon tuli juttua tosta reiästä katteeseen ja ääretön termistä tässä yhteydessä.
   
 20. malvasto

  malvasto 3rd gear

  12345678910 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!