Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Meinaatko että ne maksaa hitosti jobbareiden takia? Eiköhän se maailman markkinahinnat määritä vanhojen autojen arvon, sama kuka myy niin ylihintaset harvemmin kauppansa tekee, järkihintaset vaihtaa omistajiaan ja hyvät diilit päätyy monesti jolleki joka tilanteen käyttää oman taloudellisen hyödyn tavoitteluun, ihan normaalia kaupankäyntiä kaikkien artikkeleiden kanssa. Ja kukaan yksittäinen henkilö ei yleisiin markkina-arvoihin vaikuta millään muotoa jollei omista jotakin mikä on ainut laatuaan maailmassa.

    Eihän siitä kukaan tykkää kun joku hyvä diili päätyy jobbarille kalliimmalla hintaa myyntiin, mutta kaikilla on ollut samanlainen mahdollisuus se laite ostaa joten turha siitä on itkeäkään. Iänkaiken niin kauan ku oon autoja harrastanu on monia hyviä diilejä menny sivu suun ku oot alkanu arpomaan tai ei oo just sillä hetkellä niitä rahoja ollu. Mitä sitte, uusia mahollisuuksia tulee joka päivä, elämä jatkuu. Jos jollaki oli rahat ja sulla ei niin mitä sitte, pelaa kortit ens kertaa varten niin että on itelläki mahollisuus, käyttää sen tarmon ennemmin siihen ku mitä siihen että itkee mennyttä elämää.
     
    paja1, Petri R., Peeaa ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. Inlinee

    Inlinee Gearhead

  3. Qtti

    Qtti 2nd gear

    Mistäs tiedät tuon hinnan..? :)
     
  4. tapsah

    tapsah 2nd gear

    ihan niin paljon että ihan vartavasten uuden nimimerkin perusti, näitähän on paljolti availtu viimeaikona, joku varmaankin näistä paremmille savotoille lähtijöistä taas. Yhden kadonneen muiden laitteiden hinnoittelija nimimerkinhän kaikki tietää...kärkimies oli mielestään useiden tuhansien ohjeistuksiensa kera...
     
    Inlinee tykkää tästä.
  5. T5

    T5 Gearhead

    Inlinee tykkää tästä.
  6. lucky74

    lucky74 3rd gear


    Aikalailla samat ajatukset nykymenosta.
    Eihän näitä/ noita romujaan kukaan mieluusti persnetolla vaihtele kun on kiva jos jää vähän talli olut rahaakin tekemisistä. Mutta ittiä kans vituttaa nämä jobbarit joiden touhut ei ole kuin voittojen totaalista maksimoimista, harrastaminen sivuseikka. Pienet nousut kun ottais edes mut tuplahinnoittelu saatesanoin meilt ilman käsirahaa ja maksuhäiriö ei ole este. No tälläset persaukiset niinku ite si pääsee tällä kurin kii kivaan autoon jota ei ole edes vara tankata. Ei haittaa loiva 50% kalliimpi hinta ku muilla. Kun saa osarilla. Vuos pari eteenpäin tämä jonkun aiemmin rakkaudella rakentama auto jää seisomaan maksuhäiriö hommien takia leimaamattomana jonnekin parkkipaikalle josta se si ulosoton ja kunnan toimesta päätyy Kuusankosken käsittelemäks.
    Semmonen yhtäköyttä ideologia on hävinnyt aika pahasti. Onko syynä some ja tv sarjat paimelan paroneineen ja gas monkeyneineen. Vai kuun asento? Tiiä häntä si.
     
  7. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Ei vaan se kun 80-luvun lopussa rakennettiin Suomesta pohjolan Japania, niin opetettiin kansalle, että millään muulla ei ollut enää mitään väliä kuin rahalla. Ja minäminäminäminä meininki on se millä tämä valtio viedään maailmalle. Loppui siihen se yhteisöllisyys ja toisista huolehtiminen. No ei se maailmanvalloitus ihan onnistunutkaan ja tuli pikkuinen talouskupru 90-luvun alussa. Muutama satatuhatta kun menetti työnsä ja moni koko elämänsä, niin kyllä se lama osalle ihmisistä avasi takaisin silmät auki, muttei juurikaan päättäville tahoille. Siinä porukassa taisivat kaikki olla liian hyvätuloisia siihen. Kansakin sen unohti aika nopeasti, kun alkoi taas talous pyöriä. Eihän nykyiset 30-35 vuotiaat tiedä lamasta yhtään mitään, kun niillä ei ole siitä mitään omakohtaisia kokemuksia. Ja nykyinen pääministerikin kuuluu tuohon ikäryhmään... Viimeisen 20 vuoden aikana tuloerot ovat kasvaneet todella paljon. Ja eriarvoisuus ylipäätään. Niiden ihmisten määrä, joilla menee hyvin, on kasvanut, mikä on hyvä asia ja näillä ihmisillä on varaa ostella vaikkapa vanhoja jenkkiautoja, vaikka hinnat ovat melkoisesti nousseet. Markkinat määräävät tahdin. Tosin itsekin ihmettelen, että käykö noilla hinnoilla oikeasti kauppa? Ainakin itse alan jo katsella muita harrasteita.

    Menipäs tämä ohi viestiketjun otsikosta... Lähden takaisin saunaan.
     
    deeäxä ja Pikku-Kalle tykkäävät tästä.
  8. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Kato perkele meni kokonaa ohi et tuos luki postit :D
    Tuo myyjä tosin on tuttu jo yli vuosikymmenen takaa, muistan kun jo sillon tuo kaveri kauppas netin keskustelupalstoilla kaikkea perseestä perämoottoriin ja ajeli subbarilla ympäri etelä-suomea niitä luovuttamassa valituilla pisteillä, tai postitti. Ja sillon jo hinnat oli ihan uskomattomia. Oon kerran jättäny tolle jopa myymättäkin, oli yks harvinaisempi, muttei sinänsä arvokas tavara. Olis halunnu ostaa mut vastasin etten myy sulle jälleenmyytäväks. Hetken päästä sen artikkelin ostikin harrastaja isälleen syntymäpäivälahjaks :)
     
  9. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Lemmu, 6PPC, J.J. ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Pinkka ollu ostajalla kunnossa. Kun vuonna 85 asennettu NMT-puhelin autoon, arvellen sen olevan Mobira Senator hintaan +20'000markkaa. Ei autokaan toki halpa oo ollu. Mielenkiintoinen pala Suomi-historiaa ehdottomasti.

    Tuosta se meikänkin kiinnostus lähti jenkkivehkeisiin. En muista mikä sarja oli aikoinaan, missä päätähti veteli mustalla Turbo-Regalilla. Sitä ennen ei jenkit oikeen kiinnostanu, mut se auto iski ku nyrkki silmään ja sile tielle jäätiin.
     
    isalmela tykkää tästä.
  11. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Kyllä 30-35 vuotiaat tietää mitä lama tekee, itselle ainakin jäänyt mieleen että meillä ei nimittäin ollut ysärillä yhtään mitään. Vanhempien rahat meni -80 luvun lopulla otettuun lainaan, tai siis korkoihin, ne kun oli 18-20% Äiti teki vaatteet, osti ruuat vähillä rahoillaan, isä piti muuten asiat jiirissä. Onneks kumpikaan ei ruvennu ryyppäämään tms. ja siitä selvittiin. Mut kyllä omat penskat elää ku kuninkaat meihin verrattuna.
     
    Dahlton, Herje, Zejk1 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kai olet muistanut sanoa lapsillesi totuuksia, etteivät usko niitä valheita, mitä nyt jotkut väittää. Eli, "Tää nykyinen milleniaalisukupolvi joutuu puurtamaan ja sitä edelliset sukupolvet on saaneet kaiken ihan helpolla. Siinä ohessa pilanneet maapallon ja vieneet nuorilta tulevaisuuden.":confused:
     
    rane58 ja Dahlton tykkäävät tästä.
  13. Qtti

    Qtti 2nd gear

    Terve Matti. Taidettiin jutella puhelimessa joo. Aika monihan sitä ehkä hieman yllätyksekseni kyselikin ja kaikille oli myös hinta sama. Riippumatta nyt tästä "tietomiehestä" Studen hinta oli 7000e ja myös sillä samalla summalla sen myin Lahteen.
     
  14. Inlinee

    Inlinee Gearhead

  15. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Meillä on XJ Jeeppi johon myös silloin aikoinaan asennettu NMT-puhelinvarustus, koska sitä piuhaa ja boksia ja sälää oli vielä noin muovikassillinen jäljellä ympäri autoa vaikka luurit ym näkyvät oli jo poistettu. Vanhoissa Autokeskuksen kuiteissa on asiakkaan nimen kohdalla ilmeisesti ensimmäinen omistaja, suomenruotsalainen nimi ja alla ”Nokia Oyj”, miksi lie pitänyt yrityskin mainita... Liekö saanut NMT:n henkilökuntahintaan? :D
     
    Inlinee tykkää tästä.
  16. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    nettiauto.com/chevrolet/nova/11274762

    Näemmä yrittää tälläkin joku tehdä kuuden tonnin nousua, oli kympillä myynnissä viikko sitten. Myyjä yrittää vakuutella että ei meinaa löytyä jenkeistäkään enää, mutta ei farmari-Chevy II mikään Hemicuda ole...
     
    Inlinee tykkää tästä.
  17. grantorino

    grantorino Gearhead

    Selvästi on kevättä ilmassa, hintapyynnöt kohoavat:cool:
     
    isalmela tykkää tästä.
  18. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  19. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Eipä ole kovin grand eikä kovin sport.
     
    Lemmu ja Peeaa tykkäävät tästä.
  20. malvasto

    malvasto 3rd gear

Kerro tästä muillekin!