Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. apukuski

    apukuski Gearhead

  2. jone-70

    jone-70 2nd gear

    Olikohan toi starttipilotti pullo mikä on tossa kuvassa, kun pelti on auki? Saakohan sen kaupan päälle? Pitkänlainen taka-spoikka on, kun pitää olla ovetkin auki. Onhan siitä laulukin, " näyttää hienolta kun tulee transit mies".
     
  3. kh72

    kh72 1st gear

  4. electra1

    electra1 Gearhead

  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Käyttömaksusta verovapaa? Millä perusteella? Ei tuo museautoltakaan vaikuta...
     
  6. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Tuolta löytyy:

    http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2003/20031281

     
  7. Kapok

    Kapok 1st gear

  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Jaa, hyvä jos näin tosiaan on. Ihmettelin vaan, kun ilmoituksessa mainittiin, että voi ajaa myös bensalla. Miten osoitetaan, että ajetaan pääasiassa puukaasulla? Kun käsittääkseni esim. autot, joissa voi käyttää bensaa ja maakaasua, verotus menee enemmän "saastuttavan" polttoaineen mukaan.
     
  9. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    taas näitä järjen jättiläisiä, pistää auton myyntiin mutta ei laita hintaa :poff:
    eipä silti tosiostajakanditaatit soitaa :D
     
  10. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead


    Vaikka niin, että autossa on joku ihan pieni bensakaasutin, minkä voimin pystyy hätätilassa ajamaan tien sivuun, sekä talliin ja ulos tallista, kun häkäpöntön olessa tulilla ei oo turvallisuussyistä syytä ajaa sisätiloihin ollenkaan. Jos niinkin hyvin toimivan systeemin vaivautuu rakentamaan, että puukasun voimin pystyy ajamaan katsastuskonttorille, niin kyllä siitä hyvästä on verovapaus ansaittu.
     
  11. twelve

    twelve 3rd gear

    Kylläpäs on palkintoautossa hinta noussu... vaikka jollekin tyttösellehän se silloin meni. Mut jos auto on siisti niin eikö hintakin voisi olla? Tolla rahallahan tuo usasta ihan vastaavan.
     
  12. Kapok

    Kapok 1st gear

    Tarttis nelinelikymppisen ja 8/71:sen, sit olis kiva 8)
    Leimaan olis varmaan kyllä sitten tappelua :lol:

    Voittiko joku tyttönen siis tämän Plymarin ACS/vastaavasta arpajaisista ja myi sitä yhdessä vaiheessa nettiautossa?
     
  13. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Kiertopalkinto. Onko USA:ssa rakennettu ihan vastaava sitten jotenkin coolimpi vai miks Suomessa rakennetun pitäis olla halvempi? :eek:
     
  14. Aako

    Aako 1st gear

    Eikait tuo mitenkään ylihintainen ole, alapa itte tekemään vastaava ja kato jääkö tunnille montakin euroa vaivanpalkkaa...
     
  15. Jza

    Jza Double Gearhead

    Jep.
    Mun mielestä toi on halpa siihen nähden, että miten paljon tuohon on nähty vaivaa... Tosin en ole itte ollut pohjia tekemässä ja peltejä heppaamassa, mutta se on aika varmaa, että ei se ihan itsestään ole syntynyt.
     
  16. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    No ei minustakaan kallis ole, jos tommosen haluaisin, niin voisin hyvinkin harkita. Ja eikös siinä suorastaan kehotettu tekemään tarjous, varmaan vähemmänkin voi tarjota jos tuntuu kalliille.

    Tosiaan jos jonkun raadon vie vaikka Triangle Motorsille ja pyytää tekemään samanlaisen, niin tuskin kovin montaa tonnia säästää. :rotfl:
     
  17. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Ekan kerran ku minä näin tuon myynnissä sen arvonnan jälkeen niin hp oli 25 tonnia, entiiä sit millä hinnalla on milloinkin vaihtanut omistajaa. Hieno auto ei siinä mitään.
     
  18. Dahlton

    Dahlton Gearhead

  19. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

  20. JiipeeH

    JiipeeH 3rd gear

Kerro tästä muillekin!