Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. karra

  karra Gearhead

  Ei sais nimiä kait mainita mutta 20 v aikaa, yksityinen myyjä oli Ilpo Kolari eikä ollut mitään moitittavaa.
   
 2. Pande_K

  Pande_K Gearhead

  Teddy99:ltä siinä hyvä kirjoitus. Tosiaan kaikkea nykyhetkeen verrattuna jopa käsittämätöntä sitä silloin tässä maassa askarreltiin.

  Aika paljon Nettiautossa on tänäkin päivänä -76-77 avo-Golfeja joita muualla maailmassa ei ole ollenkaan. :odsmile: Korinvaihtojahan ne, vaikka sitä harva ilmoituksissa muistaa mainita.

  Aikanaan olen kuullut sellaisestakin coupe-Mersusta, joka oli sekä alkuperäinen coupe että korinvaihto. Alkuperäinen Suomi-coupe oli siis kolaroitu ja silloin oli järkevää purkaa ehjä Saksa-coupe ja rekisteröidä korinvaihtona sen Suomi-auton papereilla kun siitä oli kerran aikanaan verot maksettu.

  Korinvaihtojen erilaisista variaatioista saisi joku ahkera vaikka laajankin lehtiartikkelin tehtyä.
   
  kuutio, juko7 ja Peeaa tykkäävät tästä.
 3. Smirkelimies

  Smirkelimies 2nd gear

  Jep. Mobilistissa oli juttua sotien jälkeisestä autontuonnista kori irrallaan jolloin auto tuli varaosina maahan, Suomessa sitte auto nippuun. Se ei ole varsinaisesti korinvaihto, mutta yks toinen esimerkki pura-kasaa -puuhastelusta mikä on myös seurausta sääntö-Suomen sen ajan pykälistä. Huvittavaa on ollu myös pakujen sivuikkunoiden peittely ja avaus aikoinaan. Suomessa on pitkät perinteet näissä.

  Harvemmin muutens näkee enää lava-Camaroita, kaverilla oli -90 luvulla semmonen. Aika erikoinen viritys sekin kun perä oli jatkettu.
   
 4. Mac

  Mac 3rd gear

 5. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  Joku jantteri oli laittanut Corvette -84 coupe:n myyntiin. Museorekisteriöity ja vieläpä melko hyvillä arvosanoilla. Jostain kumman syystä crossfire ruisku on korvattu kaasarilla? Vertailun vuoksi vois mainita että joku luopuisi museokilpisestä -87 AvoVettestä muutaa tuhatta halvemmalla....o_O
   
  viikinki75 tykkää tästä.
 6. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Mua ihmetytti samassa ilmoituksessa maininta "pirteä Corvette", kun kyseinen kone 205 hepallaan on kuitenkin tehottomipia Corveten koneita . Siis alkuperäisenä ruiskukoneena. Onko kaasari sitten lisännyt vai vähentänyt tehoa?
   
  Muokattu: 28.6.2020
  Peeaa tykkää tästä.
 7. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

 8. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

 9. kippis

  kippis Gearhead

 10. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Hämääköhän kuva/ aurinko? Meinaan kuva 5- takakylkipaneli näyttää eriväriseltä muuhun autoon verraten- muuten aattelis että kuva hämää, mutta bensatankin luukku on taas sitten samaa väriä kun muu auto, ja täten siis eri väriä kun se takakylkipaneli.
   
 11. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Mun mielestä selvästi maalattu toi takaosa, vanhemmissa kuvissa näkyi samalla lailla. Ei ole häivytetty viereisiin paneeleihin ja säästetty kun tankin luukku jätetty maalaamati. Mutta ehkä fiksattu Metro-Autossa niin siinähän jo Käprisen arvokin taas nousee...
  Siisti kottero kyllä ja pehmeillä penkeillä, tuohan on mukava perusfarkku.
   
 12. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Siis on se hieno auto, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tuohon hintaan Helge ei vaan ikinä päässe viettämään iltaa aurinkorannalla. Vähän pikkusemmalla hinnalla pääsis autosta kenties eroon, ja voi viettää iltaa Tallinnan terdellä.. :odbiggrin:
   
 13. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Mun silmään nuo kyljet on kyllä saman väriset kuin muutkin auton kiinteät pellit. Vasemman puolen irrotettavat osat on erisävyiset. Oliskohan maalattu koko auto ja luukut ja lokasuojat ollu irrallaan, tulee herkästi tuon verran eroa joihinkin maaleihin maalaus asennosta riippuen.
   
 14. BHBS

  BHBS 2nd gear

  Äkkiä voisi veikata että Helge tienaisi enemmän jos möisi lyhyen gsm numeronsa :)
   
 15. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  isalmela tykkää tästä.
 16. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Mä jouduin ajamaan 10 vuotta sitten pari kertaa Pohjanmaalta Helsinkiin kv-mersulla, missä oli 300d-kone survottu W126 koppaan. Ei sillä kyllä kiirettä tarvinnut pitää ja lämppäri puski koko ajan lämmintä hellekelillä. :confused: Näiden korinvaihtojen tekijät kehui, että mm. akselistot passasi W123 korista suoraan W126 koriin. En kyllä mersuista tiedä, mutta jotenkin erikoiselta tuntui moinen väite. Olihan ne ihan kamalia sätöksiä, kun penkit oli W123 korista ja mittaristo oli survottu kojelautaan "vähän sinne päin".
   
  Stang_81 tykkää tästä.
 17. jänis2

  jänis2 2nd gear

  Gary Grand ja Peeaa tykkäävät tästä.
 18. kuutio

  kuutio Gearhead

  Munkin Subbaria oli metro korjaillu ja maalaillu ja myös tankin luukku jätetty maalaamatta..

  Joku vuosi sitten meinas mielenterveys järkkyä moisista sävyeroista, niin riipasin pikku kännin ja vedin pensselilla ja telalla koko keksinnön mattamustaksi.
   
 19. kuutio

  kuutio Gearhead

  Mun ihan eka oma jenkki oli pickup camaro.. tyylikästä verottajan muotoilua
   
 20. KM-Machine

  KM-Machine 1st gear

Kerro tästä muillekin!