Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. SteveS

  SteveS 1st gear

  Surullinen ilmiö mutta valitettavasti tätä joutunut itsekkin todistamaan useamman auton kohdalla. No kai se on parempi että auto kiertää liikkeeltä liikkeelle, kun että harrastajat pääsisi harrastamaan järkihintaisella kalustolla.
   
  cdv70 tykkää tästä.
 2. Catiska

  Catiska Gearhead

  No, ainakin joku ostaa auton ja harrastaja saa pyytämänsä hinnan. Eiköhän se harrastaja löydä auton aina jostain, ainakin minä olen aina löytänyt uuden myydyn tilalle. Ei ne kaikki kalusto ole jobbareiden myynnissä, hyvin vielä löytyy muiltakin myytäväksi asti.
   
 3. lucky74

  lucky74 2nd gear

  Toki varmaan löytääkin autonsa jostakin mutta tämä sotkee myös tavallaan yleistä hintatasoa. Häviää se realismi. "Kun liikkeessä myyvät samanlaista 10000 niin eu kai tääkään halvempi ole". Henkohtasesti eniten vituttaa tuo harrastushenkisyyden puuttuminen. Toki sitä itekkin mieluusti saa vähän voittoa kaupoistaan mutta nuo överi voitot. Myyminen toiselle harrastajalle on sellasta asian eteenpäin viemistä, sosiaalista kanssakäymistä. Välillä yks paskanhailee vaikka menis omakustannehintaan kun näkee et auto pääsee hyvään kotiin ja toinen on mielissään. Ehkä joskushan hän sitten luopuu jostain osasta tai autosta kohtuu korvausta vastaan mitä ite kipeesti tarvii. Harrastamista, reilu peli periaatteella.
   
  cdv70, Inlinee, SteveS ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Yleensä vaan se harrastaja olisi myynyt sen toiselle harrastajalle jolle sillä olisi muutakin arvoa kun se rahallinen ja saanut ihan saman rahankin myydessään. Yleensä tuollaiset vähän parempi kuntoiset menee kyllä aika nopeasti jos hinta on kohdallaan ja niihin ne jobbaritkin tarttuu kun yrittävät sitten myydä niitä tuhansien voitolla taas eteenpäin. Varmaan menisi helpommin kaupaksikin jobbareilla jos eivät tuplaisi 5 tonnin auton pyyntiä ja roikota vuosia myynnissä.

  Saako noista jotain vähennyksiä vai mikä siinä on kun nostavat hinnat niin korkeaksi ettei kukaan osta? Pienemmällä katteella kalusto vaihtuisi nopeammin ja volyymi kasvaisi.

  Tässä hyvä esimerkki. Ollut vissiin 3-4 vuotta eri liikkeissä myynnissä poskettomaan 46900€ hintaan. Taisi aikanaan olla harrastajalla myynnissä 20-25000€ kunnes meni liikkeeseen. Nyt on sentään se museoauto status pois teksteistä mihin kyseistä autoa ei mitenkään saisi oikeasti menemään. https://m.nettiauto.com/chevrolet/pickup/11448054?vifAdCount=1&vifNav=Y
   
  cdv70 tykkää tästä.
 5. mjm2

  mjm2 2nd gear

  Charger´69 ja malvasto tykkäävät tästä.
 6. leivonharri

  leivonharri Gearhead

 7. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  Teknisissä tiedoissa taitaa olla vähän epätarkkuuksia.
   
 8. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  10900 305-sportsidesta jolla ajettu 350tkm? Juuei... Onhan tuo ihan siisti vaan ei mikään helmi, lavan ja hytin linjauksessa sanomista, ajovalot räpelletty... Kymppi voisi olla ihan järkevä hinta jos kyseessä olisi ronkkimaton vähän ajettu helmi, ei 350tkm ajettu jota on joku jo hitsaillutkin
   
 9. T5

  T5 Gearhead

  Onko tuo lava-auto -kuume vasta saavuttamassa tätä maata ja sen verukkeella yritetään pyytää järkyttäviä hintoja? Tuossakin tuo 3500 Silveradon pyyntihinta 11200€ tuntuu jotenkin aivan järjettömälle!
  Ja toinen ihmetystä aiheuttava asia on se, että jos noista 90-luvun katiskoista pyydetään tommosia hintoja, niin 60-70 -lukuisten lava-autojen hintojen pitäisi olla suunnilleen tähtitieteellisiä.
   
  tsipi tykkää tästä.
 10. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Saahan sitä jokainen tosiaan pyytää omastaan mitä haluaa, mutta ei vaan omaankaan makuun oikein hinta/laatu kohtaa noissa nettiauton tarjokkaissa. Tai sinänsä ne hinnat ei olisi ongelma, vaan se laatu. Yli kympin voisi oikeasti helmestä maksaakin, mutta kuuden tonnin autosta ei tule kympin autoa pelkästään hintalappua vaihtamalla.
   
  PilsnerBil ja cdv70 tykkäävät tästä.
 11. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  No joo, viislitranen T/A, jossa on 5,7 kone. Ja tuossa 5,0 efi-koneessa ( mikä siinä näkyy oikeasti olevan ) ei ole yli 200 hepoa, vaan jotain 180...
   
 12. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Tuossa ilmoituksessa on vuosimallikin outo, 3/1991...käyttöönotto ehkä, mutta se ei muuta sitä että tuo on silti oikeasti 88 - 89 mallia.

  Tuo valko/sininen on sentään aito Choo Choo Custom ja päältä siisti, mutta tiedän että auto on ollut ympärivuotisessa käytössä, missä kunnossa lienee alusta ?
  CCC orkkis penkit on, mutta ne on rikki ja hirveä ratti...orkkis ratteja löytynee helposti tai sitten joku tyylikäs tilalle.
  CCC etuspoileri "Monte valoilla" puuttuu myös...se on joko ajettu rikki kuten usein näissä (lasikuitua) tai sitä ei ole ollutkaan...

  https://www.nettiauto.com/chevrolet/sportside/11489308
   
  Muokattu: 12.8.2020
 13. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 14. Roc

  Roc Gearhead

  305 tbi ja väkevät 170 hummaa.
  Oliskin 5.7 Tpi ja kaikilla varusteilla, niin mielestäni pyynti voisi jopa olla linjassa, mutta omaan makuun tuo tbi tekniikka tiputtaa hintaa ja haluttavuutta todella paljon, vaikka olen erittäin, erittäin fanaattinen 3 generaation f-bodien kannattaja.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 15. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  Osa noista epätarkkuuksista mennee myyjän asiantuntemattomuuden piikkiin mutta jossain kohtaa mennään ehkä jo huijauksen puolelle. Perus RS Camaroista tulee kovin helposti Irocceja ym.
   
  Roc ja Peeaa tykkäävät tästä.
 16. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Hitto, tosta omasta -87 C20 Fleetsidestä saa varmaan kohta 17000€.. its maksoin 5vuotta sit 3500€ :D
   
 17. malvasto

  malvasto 3rd gear

 18. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Ilmoituksessa lukee kirjoitusvirheineen : "Aivan huippukontoinen muskeli klassikko"
  24500 euroa autosta johon on potkittu(?) ruttua melkein kaikkiin koripelteihin? Ja se siis on myyjän käsitys huippukunnosta?? No mä voisin tulla tekemään sopuisalla tuntilaskutuksella kyseisen autoliikkeen muistakin autoista "huippukuntoisia". Otan vain maihinnousukegät mukaani.

  Ei liity tietenkään tuohon tapaukseen, mutta aikamoista vajaaälyisyytä osoittaa nämä jobbarien myyntiyritykset. mm. viime viikonloppuna tuli vältettyä 600 km hutireissu, kun olin erästä harrasteautoa lähdössä ostamaan rahat valmiina taskussa. Onneksi ennen lähtöä ostin traficomin nettisivulta 2 eurolla auton tarkemmat tiedot ja totesin että ei vitt**.... Arvatkaa kuinka hyvin piti paikkaansa jobbarin myyntipuheet vaikka varmistin asioita puhelimessa 2 kertaan? No ei tarvinnut sitten lähteä katsomaan kyseistä autoa ollenkaan.
   
  cdv70, impala-63, PilsnerBil ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. Herje

  Herje Gearhead

  leivonharri tykkää tästä.
 20. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Tätä samaa minäkin ihmettelin. Milläköhän ylistyssanoille tuota olisi myyty jos pellit ei olisi lommoilla?
   
  speedy ja cdv70 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!