Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. J.J.

  J.J. Gearhead

  Se keltainen taitaa vieläkin olla keltainen ja mustalla konepellillä. Olikohan jotain seittämän tonnia hintaa silloin aikoinaan, vajaat kymmenen vuotta sitten. Mikko sen tosiaan kerkesi hakea silloin.
   
 2. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Saattaapa hyvinkin, vaan itelle ei tuu oikeen semmonen fiilis kun katselee rutussa olevia rekisterikilpiä, perus B&M shifteristä puuttuvia suojalevyjä, keskikonsolin lisämittareita 4kpl mitkä kaikki raaskittu laittaa ihan eri sarjaa yms. ettei vahingossa näyttäs fiksulta jne. Tosi pikkujuttuja siis ton hintaluokan autossa, mutta sitäkin suuremma syyllä vois ehkä laittaa kuntoon jos haluaa autosta hyvän vaikutelman antaa, ei kuitenkaan ole mikään halpis 69 Chevelleksi vaikka onkin moottoria laitettu jne.

  Ja melkosta perseilyä on kyllä myynti, en luottas tuollasiin myyjiin yhtään jos ekana sanotaan että myydään maanantaina eniten tarjoavalle ja sitte ei kuitenkaan myydäkään. Se on vissii tuo selkäranka ja sanojensa takana oleminen nykypäivänä jotenkin aivan mahdottoman vaikeaa, vaikka just tänä päivänä noista veivailuista jää kaikein helpoiten kiinni kun kaikki on netissä. Jokainen tavallaan.
   
  jariha, Chevette, JYR ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. malvasto

  malvasto 3rd gear

  jariha, viikinki75, Ford67 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  Samasta autosta ilmeisesti puhutaan, mutta mielestäni siitä on n. 15 vuotta aikaa. Jossain Varsinaissuomessa on myös keltainen -69, mikä on 454:lla, mutta se ei ole sama auto.
   
 5. isalmela

  isalmela Gearhead

  Oho, kaikkea sitä näkee! Tuommoinen oli mulla lapsena kaikkein mieluisin leikkiauto. Muistan ihmetelleeni merkkiä, olin nähnyt jo paljon autoja mutten koskaan kuullutkaan Matra Simca Bagheerasta.
   
  jariha ja malvasto tykkäävät tästä.
 6. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Uusi tuttavuus oli mullekin toi
   
 7. Mac

  Mac 3rd gear

  malvasto tykkää tästä.
 8. Ford67

  Ford67 2nd gear

  -70 ja-80-luvun läppäluukkuvalo pikkusportit, kuten tuo Matra ja seuraajansa Matra Murena, plus murtoluku Fiiu, Saab Sonett, Fiero, Porsse 914 ja mitäs niitä muita oli, hienoja pelejä!

  Harmi että urheilullisuus jäi yleensä ulkonäköön. Kulku sitten perheautotasoa, vaikka sekin monille riitti. Mutta nättiin koppaan olisi tehokkaampaakin tekniikkaa ollut tehtailla pistää. Fieron kohtalo taisi olla Corvette, selvä hajurako piti niiden välillä olla mallistossa.
   
  malvasto tykkää tästä.
 9. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Joku kusetusyritys Rexpex OY:n toimesta?

  Hienon näköinen - 81 Nissan museokatsastettu. Hinta vain 1000 e.
  https://www.tori.fi/etela-pohjanmaa/Datsun_nissan_Cherry_Museorekisterissa_77478182.htm?ca=18&w=3


  No meinasin samantien soittaa ja ostaa tuon ilmoituksessa olevien tietojen perusteella. Mutta onneksi on Googlen kuvahaku. Josta selvisi, että myyntikuva on 13 vuoden takaa ja eipä ole enää myyntikuvan mukaisessa kunnossa... Ja tuon lisäksi juuri tällä hetkellä tuon auton huutokauppa on kesken huutokaupat.comissa.... Huutokaupat.comissa sentään näkyy auton nykyinen kunto, vaikka sinnekin on pitänyt laittaa ensiksi kuvia 13 vuoden takaa. https://huutokaupat.com/2332534/datsun-cherry-1981-14-l-bensiini-aj91tkm-museoautomuseorekisterissa
  Mielestäni aika pikkurahan takia on halu kusta omiin muroihin pilaamalla firman maine?
   
  Muokattu: 4.12.2020
  three hundred tykkää tästä.
 10. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  Kyseisen kauppiaan kanssa on tullut tehtyä joku kauppa 90-luvulla. Ja voin sanoa että suurella varauksella kannattaa suhtautua kaikenlaiseen kanssakäymiseen ko. herran kanssa.
   
  jariha tykkää tästä.
 11. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Jos mukana myös mustaa, niin toin sen maahan joku 10:nen vuotta sitten. Myinköhän sen sitten pois jollain 12-13 tonnilla ihan ok kuntoinen auto siihen rahaan, eikä käsittääkseni ole juurikaan omistajia sen jälkeen vaihdellut.
   
 12. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  1980€ hyväksytty tarjous näytti olevan huutokaupassa.
   
 13. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  Joo, just sitä tarkoitin. Kävin ilmeisesti sun tallilla Tuusulassa sitä katsomassa. Ja vuosi oli 2008.
   
 14. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

 15. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Muuten samaa mieltä, mutta en Fieroa ja Corvettea laittais samalle viivalle edes ajatuksen tasolla.:rolleyes:o_O
  Camaro ja Firebird piti olla Corvettea alempana tehoiltaan.
   
  Muokattu: 5.12.2020
 16. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Vähän joudun kritisoimaan osaa sun listasta. ;) Tossa oli moni auto museorekisterissä, ja hyvin vähän ajettuja, mikä nostaa hintaa kyllä. Ja nuo vanhat Celicat ei edes ikinä käynyt "aalonpohjalla", ne on aina ollut kalliita. Nettiautosta löytyy paljon älyttömän kallita autoja joissa ei ole selitetty mitään "syytä" hinnalleen.

  Osassa oli kyllä liikaa hintaa, oli sitten vaikka ja mitä.
   
 17. MudMax

  MudMax Gearhead

  Peeaa tykkää tästä.
 18. Mac

  Mac 3rd gear

  Veikkaan että kun paloauto ja niitä kun ei aikanaan saanut museoautoiksi ja kun tuo muutettu matkailuautoksi ja on ollut riittävän kauan aikaa moinen, niin hyväksytty sellaisena sitten museoautoksi.

  Riippuu mitä pitää aallonpohjana, mutta kyllä Celicoitakin sai reilulla 10tmk:lla vuosituhannen vaihteen tiennoilla.
   
 19. J.J.

  J.J. Gearhead

 20. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  Joo, katkeraa krittiikiä sai Mikko osakseen :D
   

Kerro tästä muillekin!