Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  En minäkään,piti googlettaa ja tulin siihen tulokseen että noi myyntikuvat onkin oikeestaan aika edustavia. Kauppaisin itsekkin samanlaisilla kuvilla,ehkä kuvaisin vielä pimeessä.
   
  malvasto ja Peeaa tykkäävät tästä.
 2. kippis

  kippis Gearhead

  mä laittasin et " joku -70 luvun oldsi myynnissä"
  (ja sitten epäselvät kuvat)
   
  Inlinee tykkää tästä.
 3. karra

  karra Double Gearhead

 4. Roberto

  Roberto 3rd gear

  En tiedä oonko yksinkertainen (varmaan), mutta ihmetelly aina noita huutokauppoja... Lähtöhinta on x ja ei vielä yhtään tarjousta jätetty, niin minkä ihmeen takia sitä lähtöhintaa tarvii korottaa jo sen miniminoston verran? Eikö se kumminkin oo lähtöhinta?
   
 5. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  isalmela, Charger´69, Lemmu ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  isalmela ja malvasto tykkäävät tästä.
 7. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  On kyllä hyvä paketti. Täytyy viedä pullot kauppaan.
   
  isalmela ja malvasto tykkäävät tästä.
 8. budweiser

  budweiser Gearhead

  Jaajaa, niin ne ajat muuttuu, aikoinaan maksoin mielestäni hyvin ’75 Fury 4 d hardtopista kun ladoin myyjän käpälään 4000 markkaa ja kolariautosta oikomani volkkari jetan..
   
 9. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Epäselvä kuva melkoisella varmuudella samasta laitteesta Viialassa joulukussa -19.
  [​IMG]
   
 10. auburn

  auburn Gearhead

  Kowalski, Larry ja isalmela tykkäävät tästä.
 11. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 12. Peeaa

  Peeaa Gearhead

 13. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Jos vin-koodi on tallessa, niin luulisi saavan.
   
 14. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Aiheeseen liittyvä kysymys: "Suomi" auton (vanhempi kuin 1975) saa kyllä rekisteröityä, vaikka paperit olisivat hukkuneet ja vaikka auto olisi poistunut niin kauan sitten rekisteristä, ettei Traficomillakaan ole siitä tietoa. Mutta entäpä, jos auto onkin tuotu ulkomailta? Onnistuuko rekisteröinti jotenkin? Meneekö lottoarvonnaksi? Pelkkä runkonumero ja luovari ei siihen riitä. Löysin Traficomin ohjeista ainoastaan tällaisen lauseen: "Traficom voi hyväksyä myös muun luotettavan selvityksen osoituksena oikeudesta rekisteröidä ajoneuvo" Mikähän selvitys virastolle kelpaa, jotta vaikka tuon Imperialin saisi rekisteröityä?

  Toinen aiheeseen liittyvä kysymys: Rekisteriotteen saa rekisteröintikatsastuksessa. Entä jos on myymässä ulkomaille metsäraatoa, johon ei ole rekisteriotetta? Ostaja luonnollisesti haluaa rekisteriotteen, että voisi saada auton kotimaassaan joskus rekisteriin. Eli onko muita vaihtoehtoja, kun se, että myyjä kunnostaa sen metsäraadon niin hyväksi, että se saadaan hyväksyttyä katsastuksessa tieliikennekäyttöön. Tällöin siihen saadaan se ostajan tarvitsema rekisteriote.
   
 15. Larry

  Larry Double Gearhead

  Auts! No, makunsa kullakin, mutta en kyllä lähtisi noin linjakkaaseen (ja nykyään kai melko harvinaiseen) koriin tekemään radikaaleja muutoksia. Tosi hieno korimalli tuo ht Corona.

  Mitähän muuten Jyri Soljan ripeälle Coronalle nykyään kuuluu?
  Tästä oli joskus jossain lehdessä juttukin.

  [​IMG]
   
 16. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Taitaa riippua osavaltiosta. Osassa saa ja osassa ei.
   
 17. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Niin, kaipa sen jenkeissä saa kilpiin, mutta jos sen roudaa Suomeen ilman titleä, niin se lienee vaikeampaa?
   
 18. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Siitä ei ole kokemusta. Pitäs varmaan Trafilta kysästä.
   
 19. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Vuonna miekka ja kirves ostin projektin jota kukaan ei tohtinut ostaa vaikka auto oli muuten haluttu kun puuttui jenkin tittle.
  Auto oli tullattu ja verot oli maksettu et sillai paperit kunnossa. Siihen aikaan ei oikein tullut selvää vastausta mistään tarvitaanko sitä vai ei.
  Sit kun auto oli tehty menin sitä leimaamaan pelon sekaisin tuntein.
  Tittle ei ollutkaan ongelma vaan puuttuva tullin leima. Hiukan pukkas hikeä kun konttorin täti soitti tulliin mut sieltä sanottiin joku numero sarja mikä olisi pitänyt siinä leimassa olla ja asua oli sillä selvä. Mistään muutoksista ei inssi kysynyt mitään kun sanoi vaan et oletan tämän olevan sellainen kun se on jenkeissä ollut.
  Siihen aikaan prosentteja laskettiin hyvin tarkasti mut ei siitä mun autosta.
  Koneen koko merkattiin sen kokoiseksi kun sanoin.
   
 20. T5

  T5 Gearhead

  Saako noita pois jenkeistä ilman titleä? Joskus ainakin muistelinolleen täällä puhetta, että ilman titleä ei auto pääse poistumaan jenkeistä.

  Ostin auton lokakuussa, myyjä lupasi titlen. Ei oo kuulunu ja auto seisoo vieläkin välittäjän hoivissa. Jos tuon ilman titleä saa tänne, niin kyllä titlen siihen aina osaan taikoa.
   
  Ässä. tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!